- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
mobileman #18358 üzenetére
Amit leírtál az teljesen jogos, bár szerintem aki egy ideje ezzel foglalkozik teljesen tisztában van az általad leírtakkal. Nem, hogy 2011-es IC-t nem lehet venni, 2021-est sem. Azzal nem lenne gond, amúgy hogy 2011-ben gyártották. A probléma az, hogy nyilván ezek is innen onnan lekapkodott ic-k(ahogy Te is mondtad), amikről sz*rt sem tudunk. Simán lehet, h csak azért "működnek", mert miközben felrakod kap egy reflowt.
Jelen esetben az ügyfél ragaszkodik az AMD gpuhoz. Természetesen én sem értek vele egyet, de Ő ezt szeretné. Kész, ez van. Kicserélem, boldogság, amikor meg beszarik hát beszart. Akkor addig tartott a boldogság.
-
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
mobileman #16795 üzenetére
Ülj le 1-es
Rettenet sok hibája van de általában folyadékos gépeknél kellett eddig alkalmaznom.Illetve biosnál mert külön van ec tartalom és nem 8 lábú 'izében...tudod..' hanem benne van a kbc-ben. És! vagy tudja az eeprom íród kábelezéssel van kell ez a kütyü amivel gyorsabb de ezzel is mélytorkozásmegynéhaTünet: Nem kapcsol be egyáltalán, nincs visszajelzés se. Az szívás ha 3V sincs a lapon.
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #16419 üzenetére
Engem nem zavar ha szetszedi valaki,ugyis csak proba gari van ra,ha gajra veri onalloan kit erdekel?
Hameg garisan lett csinalva,van gari cimke a gepeken szetszedes ellen,fugg a javitas modszeretol mit kertek ra.
Amugy meg Egyertelmu volt a szetszedesen.
Nem volt rendesen ossze rakva,elnyirta a HDD vezeteket,es attpasztazta feher pasztaval a mi szurkenket.
A csaj mikor hozta szemelyesen o nem merte eltitkolni,annyira egyertelmu volt hogy szett volt szedve a gep,es elmondta hogy apja szedte szett a gepet,hiaba monta neki ne nyuljon hozza.
De mint latod mindennek semmi lenyege nem volt,akkor is inkabb rank akarna haritani az apja tevekenykedeset,mintsem azt irja oda ,apam szetszedte tonkre verte alkatresznek elado.
Persze ezeket nekunk nem jelezte,koszonte hogy ezekutan is probaltunk segiteni neki,es latszolag nem valtunk el rosz szajizel. -
samat99
csendes tag
válasz
mobileman #16189 üzenetére
Rendeltem a fecskendősből, a több mint 1000 pozitív visszajelzés. Azt írják jól működik.
Na erre varjál gombot, a gyártó igazán kitehetné a csomagolást az oldalára.
Ha bejön és jól működik felőlem lehet másolat is. Úgy se tudjuk létezik e eredeti. A TME csomagolása is más.
Amúgy abban sem vagyok biztos, hogy a régi amit eddig használtam eredeti, de szuperül működik, a dobozos meg megy a levesbe. Amúgy a Kingbo 218 as is bejött, csak nehezebb vele golyózni, nagyon vékonyan kell kenni.
-
Rics22
tag
válasz
mobileman #15761 üzenetére
hivatalos OFFOLÓ szer a neve,és 30perc BAN-al kell letörölni a chip körül
Amúgy meg utalni sem szabad rá...mint megtudtam.
Szóval vigyázni kell,vagy költözni. Ennyire egyszerű! DE azt se fogjátok megtudni,hogy hol az új grund,mert tilos megmondani.
Szóval 22es csapdája,senki ne javítson,ne adjon el, NE reklámozzon és pörgesse a ph-tJa és beszólni sem szabad,mert törölnek tiltanak.
-
-
akos86
aktív tag
válasz
mobileman #14931 üzenetére
nos mielőtt belevágtam volna az egészbe, rendeltem egy működő ventillátort a T42-be amit teszteltem is egy tápegység segítségével viszont a noti alaplapjára dugva nem működött. (nem is lepődtem meg)
Megmértem az F4 smdbiztosítékot multiméterrel bekapcsolt állapotban 4 és 5A között ingadozott. Ennek ellenére is ott lehet a bibi?
-
Kocska89
tag
válasz
mobileman #13665 üzenetére
2008 Apple inc. Csak ezt találtam rajt. Aha macbook air.
L@co
Dobj egy képet a nyákról is. Első nekifutásra jó pár pad felszakadt. Maga a memória ránézésre megúszta.
Hacsak nem valami drága kártya nem hiszem megéri vele pepecselni. Sok idő és még több türelem kell hozzá. Annyi idő alatt kollégák lejavítanak 3 másik gépet és akkor lehet keveset mondtam. De ha 7970 jöhet donornak -
-
ielektros
senior tag
válasz
mobileman #12987 üzenetére
Ami a kepeken van az a Keyence VHX-5000. Ez a zaszloshajo a mikroszkop szeriakbol a Keyence-nel. Persze van makroszkopjuk is meg minden egyeb ezen a teruleten.
Az egesz cumo modularis. Leirhatatlan igy, hogy mit tud de egyet biztosan. Evekre hitelbe verni egy kisebb ceget.Ez egy komoly analtikai muszer. Valos idoben tudsz vele majdnem mindent csinalni. Mereseket vegrehajtani µm pontossaggal. Azonnali dokumentacio keszites blabla. Bar ez inkabb a szoftvernek koszonheto. Az optika ami rajta volt es ami erdekes szamomra az pl a 20-200x tartomany. Millio lencse van hozza kulonbozo extra feltetek szinten. Diffuzorok, tukrok stb. A "fej" egy az egyben lekaphato az alvanyrol es lehet vele Jedi modjara hadonaszni vagy anal intruder uzemmodban hasznalni. Persze ki ki a maga felelossegere mert egy E osztalyos mercit siman ki lehet kanyarintani minden snikksnakkal egyutt a mikroszkop kedvezemenyekkel megnyirbalt arabol is.
De ilyen a kapitalizmus. Amugy Japan cumo. Rohadtul finom minden szervo, minden mozgasa, mechanikaja ugy mukodik, hogy az maga a tokeletesseg.
- Valos ideju melysegelesseg rendereles. Ez persze csak kb. valos ido. Amint viszont kikapcsoljuk a renderelest onnantol kezdve tenyleg teljesen realtime a cucc.
- Full automata minden optikai funkcio. Zoom, fokusz, melysegelesseg, tukrozodes kikuszoboles stb.
- Rengeteg es meg tobb beepitett szoftveres okossag meresi feladatok elvegzesehez vagy dokumentacio kesziteshez.
- 2MPixel (ez 18MP-ig bovitheto). Ez nyilvan tokeletesen elegendo mert az optika vegzi a munka nehezet. A lenyeg, hogy nagyon jo erzekelo kerult beepitesre a tesztek alapjan. Marha szep kepeket csinal 1600x1200-ban.Az elobbi post-ban a negyedik kep ugy keszult, hogy siman odanyomtuk a Keyence-es kollega nyakkendojehez az optikat. Sajnos a 200x-es kepet nem mentettem le. Ez meg ugye csak 50x-es.
Peldaul egy golyot amit felulrol lefotoztal igy tudsz analizalni "3D" -ben. Nyilvan ilyen esetben celszerubb egyszeruen szogben vizsgalni, de a kep akkor is mutatja, hogy mit tud a feldolgozo software.
Ez meg egy bazi nagy krater
Gondolom nem lattad akkor a par hete linkelt videot amit csinaltam az electonica ´14-en.
[link] -
freestailo
őstag
válasz
mobileman #12900 üzenetére
nem tudom pontosan hogy csinálta az ismi, de a lényeg hogy nem bootol semmiről, bios nem jön be, csak felvillannak a ledek, pörög egyet az odd, azt jónapot. megpróbáltam már mindent, elem kiszed kinnthagy visszatesz, új elem, wincris...stb, semmi nem vezetett eredményre. elvittem egy itteni taghoz aki foglalkozik ilyenekkel ő azt mondta, hogy nem tud vele mit kezdeni.
ja és nem volt jelszavas semmi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest