Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonmiklos
tag
Próbálkozott már valaki NVIDIA VGA-s lap UMA-sra alakításával? Van itt egy ezer éves HP DV6000 AMD-s hulladék. Új BGA árát nem éri meg, viszont a VGA-t A) resetben tudom tartani B) le tudom verni. Kell e valami speckó BIOS mod vagy bármi ahhoz, hogy a C51 képet adjon az LVDS kimenetre?
-
martonmiklos
tag
válasz Calibra72 #17139 üzenetére
Szvsz. a Cyclone II-es FPGA-kban nincs flash, lennie kell mellette egy soros flashnek, vagy valaminek (mikrokontroller, egyéb programozott bármi) ami beletolja a konfigot. Ha teszel fel fullos képet a panelről megszakértjük szerintem.
Így nemcsak a csere de az is simán működhet, hogy valaki leszedi, és reballozza ólmossal neked.
[ Szerkesztve ]
-
martonmiklos
tag
Üdv!
Nem tud véletlenül valaki beszerzési forrást a képen látható SD kártyafoglaltra?
https://i.ebayimg.com/images/g/ODgAAOSwFnxbmC5w/s-l1600.jpgMSI notikban van ilyen PCB szintjébe süllyesztett.
Köszi előre is! -
martonmiklos
tag
válasz Tamás9x #18164 üzenetére
Ismert milyen bootloader van rajta (uboot/redboot/?)? Ha nem voltak paranoidok akkor soros konzolon ki lehet dumpolni kb. mindent is.
USB boot ha csak nem hekkelték bele nem valószínű, hogy OOTB működik.
Ha van nyers image dumpod akkor binwalkot eresztenék rá, az meg szokta találni az ismert fájlrendszereket. Utána az offsetekkel ki lehet dd-zni majd simán felmountolni a partíciókat.
Persze ez csak akkor zsokott működni, ha nem voltak paranoidok és profik, mert ma már simán van aki CPUID-hez titkosítja a fájlrendszert (újabb Xiaomi porszívók pld.)[ Szerkesztve ]
-
martonmiklos
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül Martin Heat-Beam-03 előmelegítőhöz való Easybeam szoftvere?
Már bimbiztem a supportot, de még nem válaszoltak.
Köszi előre is! -
martonmiklos
tag
Gyerekek micsoda időket élünk...
A Microsoft saját Linux disztrót ad ki, a makkforrasztás meg opensource lett:
https://github.com/DPTPSystem/AirSoldering
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest