- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Gericom 1300at tápcsati lábkiosztása van valakinek? -
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni asus x551ca-sx143d-hez bios dumpot?
Előre is köszi! -
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni STM32F103RBT6 kiolvasásban és egy új felprogramozásában?
-
DisRespect
csendes tag
válasz
DisRespect #15827 üzenetére
Senki?
-
DisRespect
csendes tag
Kérnék egy reg megerösítést!
-
DisRespect
csendes tag
15390-esre senki semmit?
-
DisRespect
csendes tag
Sziasztok! Satellite l505-ön cseréltem hidat mert nem volt se kép se hang csak pörgött a venti. Most elindul de kb 30mp és kikapcsol teljesen mindegy hogy bios-ban vagyok vagy a windowst tölti. Mitől lehet ez?
-
DisRespect
csendes tag
Nem igazán vagyok otthon eeprom-ban. Milyen írót ajánlanátok bios íráshoz? Létezik olyan amihez nem kell kiforrasztani a bios-t?
-
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Acer aspire 5740G töltést felveszi be is kapcsol, venti, vinyó forog, de se kép se hang. Híd melegítésre nem reagál. Mit tanácsolnátok azon kívül hogy dobjam el?
-
DisRespect
csendes tag
Ti mivel helyettesítitek a szilikon lapot amit a GPU és a borda közé raknak?
-
DisRespect
csendes tag
válasz
Router #14809 üzenetére
Én nem látom ilyen borúsan ezt a dolgot. Persze nekem is kikerekedett a szemem amikor felnyitottam a ládát és romokban láttam a "kis" összekuporgatott pénzem. Vannak velük kapcsolatban rossz tapasztalataim, de tudtam hogy hamarabb rendezem vele ezt mint egy magyar eladóval bármilyen garanciális problémát (itt nem kimondottan bga gépre gondolok). Nekem a legnagyobb kár ami volt rajta hogy az egyik infra el volt törve, küldött 4-et cserébe. Melyik magyar cég tenné meg ugyan ezt full látatlanba (képek alapján)? Az valóban igaz hogy amit küldenek majdnem mindig silány összeszerelésű és még egyszer össze kell rakni. Viszont ha egy nyugat europai gyárban készülne 3x ennyibe kerülne és ugyan úgy minden alkatrészére rá lenne írva hogy MADE IN CHINA.
-
DisRespect
csendes tag
Fuji amilo l1310g. Mikor milyen kedv van, vagy add képet vagy nem, viszont világítani világít. Van valakinek ötlete mi lehet ez?
-
DisRespect
csendes tag
válasz
Benji77 #14474 üzenetére
Köszi! Átadom. Viszont nekekem is lenne egy kérdésem. Hozzám került egy Trinity lapos box. Tápja zárlatos lett és a box is kapott belöle. Lecseréltem az SB-t és két fesz szabályzót. El is indul viszont a Q6M1 folyamatosam elfüstöl. Milyen körbe tartozik ez az alkatrész és mit nézzek még meg? Tudna valaki nekem küldeni ilyet mert csak egy donor gépem volt.
-
DisRespect
csendes tag
Urak!
Lenne egy kérdésem. Haver laposa (Lenovo) lehalt. Azt mondja hogy bejön a boot logó és kifagy. Ha kiveszi a vinyót akkor állítólag hálózatról akar valamit tölteni (gondolom az van beállítva neki 2. boot lehetőségként). Viszont ha vinyó nélkül a Lenovo logónál nyom F2-t ugyan úgy kifagy. Mi lehet a gondja?
Választ előre is köszönöm! -
DisRespect
csendes tag
HR460-on tudok olyan profilt csinálni hogy csak az infra menjen? Hiába állítok be csak az infrára hőfokot a forrólevegős ventilátorok is mennek (igaz nem fűt) illetve a vákuum is bekapcsol.
-
DisRespect
csendes tag
Hr460 ezeöccázé jó ár? Igazából a dollár ára qr fel de nagyon. 100eHUF-ot sporoltam volna ha tavaly ilyenkor vettem volna. Másik kérdés hogy t/t, western, vagy paypal? Paypalom van de azt ő nem akarja, western szerintem drága, t/t-vel egyszer megjártam.
-
DisRespect
csendes tag
Nem bga de hátha valakinek van valami ötlete. Adott egy ersa i-con és egy oki elszívó. Azt szeretném elérni hogy az elszívó ,,A" Csak akkor működjön amikor a páka nincs a tartóba (ergo forrasztok) és mondjuk utána is még szívjón kb 1-2percíg. (Ez azért nem tetszik mert akkor a tartót is be kell kábeleznem. ,,B" Csak akkor működjön az elszívó amikor a páka nem stendby üzemmodban van. Van valakinek erre valami ötlete/kapcsolása?
-
DisRespect
csendes tag
válasz
pumukli4573 #14052 üzenetére
Miért pont ez? Ez semmire nem való. Csak kinlódás vele a munka.
-
DisRespect
csendes tag
OLX-en hirdetett egy faszi több darabot. Kérdeztem itt egy párszor hogy kinek mi a véleménye róla de sajnos választ nem kaptam. Aztán megtaláltam az új eredeti árát (200eHUF), így le is csaptam az utolsóra 40e-ért. Kicsit tartottam tőle (bár nem volt még szerencsém bevetni) de kézrátétellel elég jól szív és aránylag halk is!
-
DisRespect
csendes tag
Ha már páka. Ersa icon-ról vélemény?
-
DisRespect
csendes tag
-
DisRespect
csendes tag
válasz
chipkonzol #13226 üzenetére
Az a gáz hogy a 460-at annyiért tudnám megvenni kint mint a 360-at itthon. 360-at meg kint nem találtam sajnos.
-
DisRespect
csendes tag
Melyiket ajánlanátok inkább?
Scotle ir360pro vagy a scotle hr460-at. Ismerem a különbséget de nem tudom melyik a megbízhatóbb illetve ha hr460 akkor nem e fog hiányozni az infra. -
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt dolgoztam már finetech forrólevegős géppel, így azt aránylag ismerem. Viszont lenne egy pár kérdésem. Az első az, hogy forrólevegős, vagy infra bga állomást ajánlotok jobban?
Abból is melyik típust kezdésnek? Hol érdemes venni? Illetve mikroszkópot milyet érdemes (nagyítás, márka, stb..)? Nem, nem szakadt rám a bank sajnos, úgyhogy olyan eszközöket keresek amik árban sem túl húzósak de azért lehessen velük igényes, jó munkát csinálni. Ha használt az sem probléma. Illetve keresek még ERSA 2000A-hoz micro tool-t, vagy JBC pákát, akkor viszont az ERSA eladó lesz.
Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horgász topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- PS Plus előfizetések