- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ülök itt és nézek ki a fejemből, hogy hogyan is kezdjek ennek az irománynak neki...
Megint az van, hogy akinek gémer gépe van az önjelölt notebookszervizesként is aposztrofálja ezt a státuszt. Persze semmi gond, hogy ki hogyan teszi tönkre otthon a gépét - az mindenkinek a magánügye, de amikor ebből sárdobálás van és nekem kell(ene) lenni a békebírónak akkor mindig csak a demagóg mondásom jut eszembe: Gyerekek! Ezt a virágot magatoknak szakítottátok, úgyhogy most szagolgassátok! jelen esetben erre van is fizikai lehetőség! Mármint a szagolgatásra!Szóval adott egy Clevo gép (direkt nem írom le típusát!) amibe vett a gazdája (direkt nem írom le, hogy ki az!) itt a Hardveraprón egy nagy MXM kártyát (direkt nem írom le típusát!) egy olyan embertől aki MXM kártyákat szokott árulgatni (direkt nem nevezem meg!), tehát feltételezhetően ért a dolgokhoz! A vevő és az eladó találkoztak és az eladó be is építette a kártyát a gépbe a vevőnek, mert neki nincs ebben gyakorlata! Ezzel nincs is gond, mert így kerekebb a világ és nincs is vita abból, hogy mi miatt nem megy a kártya a gépben - tehát be lett építve, ki lett próbálva, fel lett driverezve, meg lett jól fúrmárkolva és mindenki boldog! A kártyára van garancia, új volt, dobozból kiszedve, szép illatos, stb. Nem is lehet ezzel semmi zsákbamacska!
Igenám, de a kártyára egy olyan X-bracket lett feltéve ami nem rávaló. Mivel az X-bracket-ek alján mindig van jó vastag ragasztó ez egy darabig nem okozott problémát; hogy pár alkatrészre rá feszült a fém keret ami azért bírja vezetni az áramot. De a ragasztó az nem a világvége-meg-két-nap és ezt még fokozta az is, hogy ez a kártya jó melegedős fajta! Szóval a ragasztó szépen elolvadt, és az alkatrészeket átfutó delej utat talált magának a feszülő fém keret irányába! Lett is nagy kormos füst meg büdös és halálsikoly!
Szerencsére meg sikerült javítani a kártyát, a GPU tápáramkörén kokszolódtak el az alkatrészek és a VRM-ek jól bírták a zárlatot, nem "közvetítették" a PCI-E busz felé (pedig ott van 19V 5A) mert akkor oda lett volna a gép is!
Ezt nem a BGA-zós topiclakóknak: A sztorival kapcsolatban annyit fűznék hozzá, hogy ha valakit megnyom éjjel a pizsamagomb és úgy érzi reggel, hogy az a nap notebook-bütykölésre rendeltetett, akkor vegye a fáradtságot, hogy megnéz pár képet vagy videót a neten, hogy mit-hogyan kell(ene) csinálni. Legyen körültekintő és használja a fejét, gondolkozzon egy kicsit előre, hogy mi miért van úgy és ahogy a gépben mikor szereli! -
Reggie0
félisten
válasz
Tamás9x #17191 üzenetére
https://ieeexplore.ieee.org/document/606299/
https://www.intersil.com/content/dam/intersil/documents/tb36/tb363.pdf
http://www.elgertagroup.com/files/tinymce/files/Standart_IPC_JEDEC%20J-STD-020C.pdfHermetikus tokozasnak a keramia es glass to metal tokok minosulnek. Van vmi szabvany, hogy adott ido alagg mennyi helium szivaroghat bele, majd ezt tomegspektrometerrel lemerik.
QFN vs QFP:
https://www.smtnet.com/library/files/upload/QFN-Packagin-Reliability.pdfNem veletlen, hogy 64 labu QFN-nel nem nagyon van nagyobb, mert ahhoz mar akkora fizikai meret tarsul, ami jelentosen megnoveli a mechanikai stresszt.
Hiaba kicsi a merete, en ott kerulom a QFN/DFN tokot ahol csak lehet, mar a forrasztas is szivas, mert a pasztamaszkot precizen kell meretezni, hogy ne usszon fel a thermal pad-en.
-
lightbulber
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal,hogy Dell Inspiron 5520 4-et csippan és se kép se hang.
Hivatalosan: RAM read/write failure -lenne.(Persze ram csere megvolt)
Intel bridge, és az amd-s vga nyaloszkópra nem változik a helyzet.
Elvileg széria hiba mert tele van vele a net csak sajna a megoldás nincs meg rá. -
Reggie0
félisten
válasz
KillHates #17185 üzenetére
Igazabol nem kondenzacio hanem az allas/tarolas kozben felgyulemlett nedvesseg lassu kihajtasara, ha hirtelen none meg a goznyomas, akkor repedhetnenek a tokok, szakadhatnanak a bondingok. Viszont ha rewrokozol, akkor mar a beultetett kornyezetnek baromira nem mindegy mennyire nyuzod a forrasztasait. Foleg a QFN tokoknal, amelyek hiresen szarok, harmad-tized annyi termikus ciklust viselnek el, mint egy QFP (az uzemi hotartomanyban, forrasztas az extra).
-
Reggie0
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #17173 üzenetére
A lassabb mindig jobb. Az lenne az igazi, ha a venti fordulatot nem csak homerseklet, hanem felvett teljesitmeny alapjan lehetne szabalyozni, sajat cuccaimait eszerint tervezem, csak hat ehhez identifikalni illene a teljes osszeszerelt rendszert, ezert GPU-nal ez geprol gepre valtozna, a gyartonak sokkal egyszerubb a primko homerseklet szerinti szabalyozas.
(#17174) KillHates: Azert nem teljesen, forrasztasnal sem veletlen az 1-2 fok/masodperces elofutesi meredekseg.
-
wervirt
csendes tag
Helló
Van egy Packard Bell TM85 laptopom aminek Ati Radeon HD5470 grafikus vezérlő van valamint egy Intel M450 proci.
A VGA kezd meghalni, már többször volt melegítve de nem bírja sokáig. A kérdésem, hogy ha eltávolítom a VGA-t van rá lehetőség, hogy a prociba integrált VGA-t használjam? BIOS-ban nincsen lehetőség az állításra.
Belinkelem a laptop schematicját, kérlek nézzetek rá, hogy át lehet-e kapcsolni hardveresen. Az is jó ha nem kell eltávolítani a VGA-t, hanem ki lehet iktatni. Köszi a segítséget.
A link: [link]
-
gino0072
csendes tag
Valakinek 11.6 kijelző, 40 pines?
-
bergusz
tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Z51-gyel küzdök, már BIOS-ban sem lát semmilyen SATA-t! A Sata csatlakozókón mérhető az 5v és a 3.3v is, de az adatlábakon egyáltalán nem "beszélget"!
Google szerint valami típushibának nézem, de nem találok hozzá schematicot sem. A lap LA-C282P, egy hasonló lap rajzán úgy láttam, hogy közvetlenül a procival (ezen egyben van már minden proci+északi+déli) kommunikálna.
Próbáltam másik Bios-t is, ugyanaz.
Hátha valakinek volt már ezzel a problémával dolga, esetleg megoldani is sikerült, de gyanítom, hogy így kuka lesz
Előre is köszi az ötleteket!
-
gino0072
csendes tag
-
Olikatt
újonc
válasz
DisRespect #17177 üzenetére
Szép napot!A bga reball tényleg megjavítja hosszútávon a videókártyákat?Ha igen,és aki szeretne segíteni nekem,mert lenne pár kérdésem,kérem írjon erre az e-mailre.: egrioliver1@gmail.com
-
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Gericom 1300at tápcsati lábkiosztása van valakinek? -
NorbixD
tag
Üdv.
Van egy Asus STRIX X99es alaplapom, valószínűleg sikerült hazavágtam rajta az X99es chipsetet. Szeretném megjavíttatni.
Először is érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e egyáltalán szerezni ilyen chipsetet valahonnét (gyártótól vagy más hibás alaplapból?)? És ha igen ki foglalkozik ilyen cserével? Köszönöm.
-
válasz
Ganz-[HUN] #17173 üzenetére
Igazából nem releváns egyik sem, mert a flipchip belső hőmérséklete szinte azonnal lezuhan ahogy nem terheled, a BGA hiba viszont a vastagréteg hordozó és a PCB között keletkezik, ami általában mindig 20-30 fokkal hűvösebb, így ennek a hőmérsékletét mutatja a terhelés után hirtelen visszahűlt "mag" Meg eleve van egy hőtehetetlensége a hűtőbordának is és azzal is meg kell birkóznia a hűtő rendszerednek, tehát "leforrázni" nem igazán tudod a GPU-t.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Hali
Adott egy 980Ti. Használat után az a jó, ha minél hamarabb vissza hűtöm, vagy az ha szépen lassan fokozatosan, alacsony venti fordulaton hagyom kihülni?
-
-
gabor54
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem az alábbi témában.
Inspiron 1764 noti, DAUM3BMB6E0 REV:E alaplap.
Hibajelenség: nem lehet bekapcsolni, semmi életjel.
alaplap mem, HDD, DVD, CPU, Wifi, kijelző nélkül, tápra téve a PU4 IC TPS51427 IC 60c° körül van a hőmérséklete.
A csere sajnos nem oldotta meg a problémát.
A hiba a táp csatlakoztatása után azonnal jelenkezik, be sem kell kapcsolni a masinát.
Találkozott valaki ezzel a híbával? Esetleg ötlet a hibára?
Előre is Köszönöm. Üdv. Gábor
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
Van valakinek 0.3-as BGA golyója ólommentes kivitelben? Egy pici mennyiségre lenne szükségem
-
Jokerx84
csendes tag
Hali!
Véleményt tudna valaki mondani Scotle HR460 ill. Dinghua DH-C1-ről?
A két gép között vacillálok, melyiket lenne érdemes beszerezni? -
Ry0K3N
senior tag
válasz
kriszpontaz #17161 üzenetére
Most megnéztem én is, nekem 7870 döglött meg. A chip hozzá a legtöbb helyen majdnem 60 dolcsi. Annyiból használtan lehet venni egy olyan karit.
-
Tamás9x
őstag
válasz
kriszpontaz #17159 üzenetére
Gazdasági totálkár.
Nem éri meg vele foglalkozni, GPU csere. ideiglenesen egy rámelegítés okozhat javulást, vagy ronthat is...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #17156 üzenetére
Látom, sokan nézték a linket, semmi válasz? Kuka a kártya?
-
Hunter2
addikt
Van valakinek Macbook-hoz 40 pines LCD csatija? ami az enyémen van azt kicsit szétkávézták.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudnék itthon rendelni ilyet vagy hasonló adatokkal rendelkező P-ch mosfetet rendelni? Ha valaki kedves kolléga megdobna 2-5 db mosfettel, bontott is megfelel. Honorálnám valahogy
TME,RS,Farnell, Conrad és társai-t néztem. RS nél találtam kínai márkát azt hiszem, de az adatlapok és a leírás nem egyezett így kiesett. -
kriszpontaz
veterán
Üdv srácok, kellene egy kis segítség. Adott egy ASUS HD7950 DCII TOP VGA, ami random időközönként összecsinálja magát a mellékelt képek szerint. Változó mintázatú, függőleges vagy sakktábla mintás képet produkál, viszont kiszámíthatatlan mikor.
Van, hogy akár 40 percen keresztül is futtathatok rajta pl. játékot, semmi baja, van, hogy internetezés közben ezt dobja, majd lekapcsolja a kijelzőt és csak a restart segít. Olyankor újraindítás után rendszerint hibás képpel jön be, majd újbóli újraindítás után megszokott hibamentes képpel, mintha mi sem történt volna. Átpasztázva fél éve volt, mert kővé volt száradva a gyári paszta rajta. A hőmérsékletekkel nem volt gond ettől függetlenül, tehát nem hiszem hogy megsült volna a GPU. Az átpasztázás után kb. 4 hónappal jött elő ez a hiba. Azóta a szekrény tetején pihen.
Mi lehet a hiba? GPU vagy memória? Javítható, vagy kuka? Nem szeretném eldobni, megmenteném ha lehet.
Köszi előre is!
Képek -
Simi121
aktív tag
Sziasztok!
215-0825117 IC-je nincs valakinek eladó? Egy AMD7700-as videókarita kellene.
-
Reggie0
félisten
válasz
martonmiklos #17140 üzenetére
Netto 5000-6000 forintos IC, nem igazan eri meg reballozni ennyiert.
-
Jokerx84
csendes tag
BGA Rework állomást vásárolnék 300-500E között!
Tudnak az urak ajánlani valamit? -
tigrici
tag
Sziasztok.
Lenovo G570 laptopban I5-2450 vagy I3-2330 processzor mellé Intel centrinó Advanced N-6235 wifi mint nem regisztrált wifi kártya el inditható valahogyan? -
Hunter2
addikt
hagyományos tehát nem NGFF AC-s wifi kártyát keresek laptopba, van valakinek ilyenje?
-
Calibra72
aktív tag
válasz
Szia! Itt egy nagyobb kép a nyák(ok)ról.
-
Router
őstag
Sziasztok!
Toshiba lapos ISL88731 cahrger ic-vel. 3db akkuval hozták, mindegyik seggre merítve. Csatlakoztatva nem töltődik szlogen. Bebikázva az akksikat mindegyiket elkezdi tölteni kikapcsolva de amint elindul a windows, elkezdi szakaszosan lökögetni bele a kraftot aztán szépen leáll a töltés és le is kapcsolja a töltőről a gépet, tehát csak az akkuból vesz ki áramot. Nincs ilyen donor ic-m sajnos pedig szivem szerint cserélném. Láttatok már ilyet?
-
válasz
Szerintem is felesleges cserélni ezek az ipari chip-ek nem arról híresek, hogy egykönnyen bedöglenének.
-
martonmiklos
tag
válasz
Calibra72 #17139 üzenetére
Szvsz. a Cyclone II-es FPGA-kban nincs flash, lennie kell mellette egy soros flashnek, vagy valaminek (mikrokontroller, egyéb programozott bármi) ami beletolja a konfigot. Ha teszel fel fullos képet a panelről megszakértjük szerintem.
Így nemcsak a csere de az is simán működhet, hogy valaki leszedi, és reballozza ólmossal neked.
-
Calibra72
aktív tag
Üdv Uraim!
Kérdésem lenne,mivel látom hogy sok hozzáértő ember gyűlt itt össze.Van egy hajlítógépünk,aminek a biztonsági hardvere haldoklik.Rajta 2 BGA chip.A gép indításkor hibát jelez,ha kézzel rányomom a BGA chipet már egy másik kisebb hibát ír,ha viszont egy hősugárzót helyezek elé,70-80 fokra melegítve a chipet,tökéletesen működik minden.Szóval szeretnénk megjavíttatni a kártyát,amire nem nagyon találtam még embert aki bevállalná.Illetve lenne egy cég,aki kicserélné mindkét chip-et,de attól tartok hogy a chip valamilyen programot is tartalmaz,ami a cserével el is veszne.A két chip egyforma,egyiken csak egy zöld kerek kis matrica volt,a másikon pedig egy 1.11-es feliratú martica.
Válaszotokat köszönöm előre is!
Egy kép a chip-ről. -
sz.tamass
újonc
Üdv, tud esetleg itt valaki feléleszteni egy samsung s7edge telót? ajánlanátok valakit? köszönöm
Tamás -
Hunter2
addikt
válasz
KillHates #17134 üzenetére
beregisztráltam de belépve se látok árakat a telefonszám meg nem működik, szóval maximálisan professzionális hatást kelt a cég.
Jokerx84
Sajna nem sikerült megoldani.
Más téma
Tudja valaki hogy nexus 7-et hogyan lehet JTAG-elni? esetleg ismer valaki olyan boxot ami jó tabletekre is?
Értem ez alatt azt hogy a supportban benne vannak márkás és noname gyártók sza*jai is. -
-
Hunter2
addikt
ezt ismeri valaki? van egyáltalán értelme beregisztrálnom? [link]
-
Od!3
tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki Debrecenben és/vagy környékén van és foglalkozik videókártya reballozással??? Lehet lenne egy VGA-m javításra.
-
yohnsee
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy bga állomást, és el is kezdtem vele gyakorolni a chip-ek levételét, felrakását. Ez a két művelet mondhatom nagyon jól megy már, hála a gépnek. Néhány előre beállított profillal vettem, gondolom ez is sokat segített. Viszont az előkészítésnél nagyokat szívok még. Pontosabban a golyók stencillel való felhelyezésénél, illetve rámelegítésénél. Láttam a youtube-on, hogy egyesek fenn hagyják a stencilt, úgy melegítik rá a golyókat, míg mások leveszik. Nos nekem egyik sem megy
Ha fent hagyom a szitát, akkor néha nagyon nehezen jön fel, félek, hogy feltépem a pad-et a chipről. Ha leveszem, az esetek nagy részében jön a szitával a golyó is, mert a szita közel van a folyasztószerhez, de ha netán mégse, akkor pedig melegítésnél, amikor megfolyik a flux, arréb tolja a golyókat. Rámelegítéshez egy Hakko forrólevegős állomást használok, a légáramlatot minimumra tekerve. Ha valakinek volna kedve és ideje, elláthatna néhány jótanáccsal, megköszönném.
-
sklopp
őstag
Üdv urak. Hátha érdekel valakit: MSI 7870 OC 2GB.
-
fero02
nagyúr
Véletlen láttam meg a hirdetést, hátha érdekel valakit.
-
Tamás9x
őstag
DH-C1-hez van valakinek profilja? sos-be kellett egy másik gép, őt tudták szállítani a leghamarabb
-
válasz
rosszcsont88 #17125 üzenetére
Felhólyagosodásig! Utána már nem érdemes foglalkozni vele.
200 fokon még katalizátorral sem fog megömleni a forraszanyag tehát a forrasztási hiba nem fog megjavulni.
Ha meleglevegővel csinálod, akkor 225 fokig fel kell melegítened, de az sem mindegy, hogy hogyan, azaz bizonyos lépcsőket be kell tartanod, hogy a chip ne degradálódjon. Ezt hívják profilnak:Aztán nem árt valami katalizációs anyagot használnod és flux-ot is, hogy ne legyen majd egy nagy golyó a BGA alatt
Szóval van pár tánclépés amit be kell tartanod, ha minőségi munkát szeretnél csinálni
-
Tamás9x
őstag
válasz
rosszcsont88 #17125 üzenetére
Mitcsinálsz?
-
rosszcsont88
tag
sziasztok kb hány percig kell melegíteni egy amd vagy nvidia procit 200 C fokon hogy alaplap oldal ne váljon fel ?
-
Hunter2
addikt
Ha valakinek van hozzá férése az elvikom-on akkor szedje le nekem a linken található fájlkat. Előre is köszönöm.
-
Hunter2
addikt
Toshiba L50-B-hez van valakinek rajza? DABLIDMB8E0 rev:E
bekapcsol a gépvilágíta a capslock+num lock és nincs kép. bios+ec csere volt semmi hatás. Feszek látszólag megvannak.
Kaptam egy másik ugyanilyen lapot azon meg a PQ10 melegszik meg a mellette lévő ellenállás is, cska rajz hiányában fogalmam nincs mihez kellene nyúlni.
pont mint itt: [link]
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Lesz..pom magam.. van egy ACER ES1-111M 'foshpuding'.
Olyan hjibát produkál, hogy DC bedugása után nem indult. Bios programozás után, elindult, teszteltük, kiadtuk...
Pár nap múlva visszajött,hogy kikapcsolt pár perc után.
Biost visszaellenőriztük, teljesen jól működik. Visszadugom a töltőt, elindul megint a gép, szépen megy is. Kihúztam a töltőt párszor, visszakapcsolt. Pihent egy kicsit, éééésss már nem kapcsol be.
Az akku reset"pin hole" gombot megnyomva elindul a gép...Akku-t lehúzva ugyan ezt produkálta...
Valaki tudja, mihez van bekábelezve az a nyamvadt gomb, és mit csinál? -
Gigabyga
aktív tag
-
Benji77
aktív tag
ENE,Nuvoton,ITE IO chipekhez milyen írót érdemes vásárolni?
Vertyanov ,Svod2..... -
Ez egy VIA-s valami Core2-es őskövület, de a gazdája ragaszkodott hozzá.
Igen, jól látjátok, az nVidia feketén kikormolta a lelkét a chip alatt, még a ram foglalat alatt lévő fóliát is felpöndörítette.
A chip-et levettem és kerestem, de már sehol nem kaptam pont ilyet. Mivel így a gép nem kapcsolt be és nem akartam hallgatni, hogy "akkor még ment amikor odaadtam" így hát lepucoltam ultrahangosban chipet, visszaraktam az alaplapra, majd pucéran hagyva a lapot, félve bekapcsoltam, várva az örömtüzet. De nem volt semmi, szépen melegedett minden. Aztán összeraktam teljesen a gépet és még egyzser bekapcsoltam és láss csodát elindult rendesen. Azóta is megy (egy autószerelő ismerősömé)
Na ez mi, ha nem paranormálatlanság?
-
-
mime1980
csendes tag
Ma vettem egy ilyen csodálatot. Mit szóltok?
Csak az elrettentő példa miatt osztom meg veletek.(kicsit szanaszét ver az ideg)
Infóim róla.
""""
Tavaly év elején pasztáztam át, illetve most év elején új billentyűzetet rendeltem hozzá azt szereltem be. Én két alkalommal szereltem szét. Másról nem tudok.
""" -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Matamata #17103 üzenetére
Sajnos mivel ugyan az az alkatrész lenne, ugyan azzal a minőséggel szerelve, lehet már akkor rossz az alaplap mikor beszerelik. Jó telefonról beszélünk, jómagam is nexus párti vagyok. Sajnnos ezt a hibát nem a google-nek hanem az LG hiányosságának kell felróni. Szemétládák underflow ragasztót tettek erre a "szendvics" panelnek a rétegei közé így szinte lehetetlen az újragolyózás is. Az megoldaná a gondot szinte véglegesen. Amikor elkezdték behozni hozzánk az első G4 telefonokat utána jártunk ennek a dolognak amíg volt alkatrész cserélték a lapot, viszont egyből leállították a gyártást. Így rövid időn bellül már csak a készülék teljes árát térítették vissza.
-
Matamata
aktív tag
válasz
Gigabyga #17093 üzenetére
Szia!
Elszomorítasz.
Azt hittem létezik költséghatékonyabb megoldás is rá mint a teljes alaplapcsere.
Arra hivatalos szerviz 50-60e körüli összeget írt, ha egyáltalán van nekik.
Kínai oldalakról rendelhető alaplapok meg nem tudom mennyire megbízhatóak. Van 4GB-os változat is miközben nem létezett ilyen Nexus 5x variáns. -
szegi2
csendes tag
Sziasztok,
SST39VF080 -ba kellene írni (bios). Tud ebben segíteni valaki Pesten?
Üdv.
Szegi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest