- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Egy másik topikban felmerült egy megkérdőjelezhető válasz, amit hozzáértők válaszaival szeretném megcáfolni.
Egy telefonban (vagy egyéb készülékben) használt szalagkábelre a felület szerelt alkatrészeket (csatlakozó, smd, akármi) forrasztani szokták, vagy pl egy ezüst alapú ragasztóval rögzítik? Egyáltalán találkoztatok már ilyen ragasztós eljárással?
Köszi a válaszokat!
-
fero02
nagyúr
Véletlen láttam meg a hirdetést, hátha érdekel valakit.
-
fero02
nagyúr
válasz
Hunter2 #16361 üzenetére
Nemmááár, egy világ dőlt bennem össze.
Amúgy meg.
-
fero02
nagyúr
válasz
martonmiklos #16359 üzenetére
Szerintem pedig ha a makkforrasztástól megjavul, akkor biztosan a forrasztás volt rossz és a chip tuti jó, így ha leveszed és kap egy normális reballt, akkor biztosan jó ideig nem lesz baj a géppel.
-
fero02
nagyúr
válasz
DisRespect #15510 üzenetére
-
fero02
nagyúr
válasz
DisRespect #15508 üzenetére
Biztos, hogy mindent? A tuti bónusz, minden kérdést megoldó külsős eszközt is?
-
fero02
nagyúr
Hehhhhh
-
fero02
nagyúr
válasz
freestailo #14954 üzenetére
Itt bárki megcsinálja. Inkább a várost mondd, hogy hol laksz.
-
fero02
nagyúr
válasz
SakalGSM2 #14581 üzenetére
Szerintem nem volt okoskodás. Poén lett volna, de nem vetted a lapot. Rengeteg sorry érte, de itt gyakran megy a laza szövegelés...nem árt, ha megtanulod kezelni a poénokat.
Én pl semmivel se kezdtem és nem is fogom. Nekem van fix emberem, akinek a munkájával maximálisan elégedett vagyok. Engem csak a puszta kíváncsiság vonzott ide, de hogy hozzá nem kezdenék egy ilyen dologhoz, az qrvaisten.
-
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
válasz
KillHates #14294 üzenetére
...nekem aztán meg fullra. Szakmailag szerencsére nem vita/üzleti partner, de az kurvára bosszant, ahogy Veletek beszélnek. Henceg a sufnitunigos bmw-vel, reklámozza a diy barkács gépét, közbe meg aláz titeket és az eddig mindenkinek (korábban nekik is) bevált módszereket...ugyan hagyjuk már.
Eddig bármikor benéztem ide, mindig jó hangulat volt, ment az ökörködés és volt szakmai eszme csere is, de ha megjött f27, vagy donpepe, akkor mindig olyan lett a fórum, mint ha villám baszott volna be a topikba.
-
fero02
nagyúr
Segítek, mert látom nem ment át a lényeg (Neked se, meg gondolom a moderált postok alapján tesódnak se).
Adottak vagytok Ti ketten, meg a gépetek. Elszartatok a fejlesztéssel "x" időt, "y" energiát és "z" anyagi ráfordítást. A helyzet ott tart, hogy működik, megy a reklám, hogy mekkora császárok vagytok, az összes többi technika, amit más alkalmaz egy rakomány szar, mert csak a tiétek jó. Mondjuk ez eleve érdekes, mert eddig Ti is ugyanazt alkalmaztátok, mint az itteniek és valószínű még a gépek típusa is egyezett, aztán mégis...Na mindegy is, ez csak egy érdekesség számomra.
Aztán vannak hogy az előző témámnál maradjak pl az autószerelő műhelyek, akik szintén nem kevés pénzt, időt és energiát fektettek be abba, hogy pl bmw-t tudjanak javítani, célszerszámokkal, szoftverrel, akármivel.
Egyszer csak jöttök megint Ti azzal, hogy mekkora tróger mindenki, hogy ilyen-olyan gépekkel, régi szar technikával javítanak gépeket, ami úgy is csak idő kérdése és beszarik. De Tiiiiiiii, majd a saját nasa technológiás magforrasztós gépetekkel mindent über faszává javítotok...
...és akkor korábbi bejegyzésedben meg ott virít a kép, hogy otthon, a 25 éves ruszki kombinált fogóval, az udvar kellős közepén kendácsolod a bmw-det, valamilyen tudással, ilyen olyan sikerrel.
Kérdés: hogy a pics@ba mertek Ti ketten/mersz Te bárkivel szembe menni, mikor dettó ugyanazt valósítod meg amit máskor rommá fikázol? Te miért nem azt csinálod a kocsi javítás terén, mint amit más esetben elvárnál egy lapfos javítása kapcsán?
Szóval az én szememben Ti ketten, tipikusan a "bort iszik, vizet prédikál" emberek vagytok.
Aztán meg ha elfogynak az észérvek, akkor jön a társaság fikázása, kollégákkal személyeskedés. Good job. Respekt Nektek.
-
fero02
nagyúr
válasz
KillHates #14283 üzenetére
Itt is van olyan user, aki otthon barkácsolja bmw-t, ahelyett, hogy SZERELŐHÖZ VINNÉ. Közben a 'tesa meg épp az ellenkezőjét ajnározza a saját szemszögéből, hogy hol mennyi kontár van, hogy a piacon úgy átbaszták, mint sz@rt a palánkon a lógerokkal és mindenki bekaphassa; meg amúgy is Ő mennyit dolgozott a gépén (soha nem volt kérdés ez) és mennyit segített másoknak. Az érem 2 oldala. No comment...
Akinek nem inge, nem veszi magára.
-
fero02
nagyúr
-
-
fero02
nagyúr
válasz
DisRespect #13818 üzenetére
-
fero02
nagyúr
Nincs valakinek sörért/csokiért cserébe egy pata-s noti hdd-je fölösbe?
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
Ezt ha egy szervizre ráhúzod, azt elhiszem. Azzal is egyet értek, hogy sok helyen buták a szerelők. De nem szó szerint értem ezt, hanem a könnyű helyzetük miatt és mert nincsenek rákényszerülve az igazi hibakeresésre és szerelésre. De hogy minden bmw szerviz szar lenne, azt azért erősen kétlem.
Ezt fordítsd át a saját szakmádra (munkádra), a többi szerviz és kókler ember esetére.
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Nincs valakinek elfekvőben Toshiba Satellite L300-2CE -be billentyűzete?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest