- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
toza
senior tag
udvozlet.
valaki szerelt e mar mac pro 3.1 tapot?!
van vmi konkret kondenzator ami tonkre szokott menni rajta,es okozza
a random lekapcsolast,
vagy besem kapcsolast es vagy
toltokepernyo utani kikapcsolasokat,vagy vmivel bonyolultabb,es cserelni kell egeszet inkabb?!
koszonom.
-
toza
senior tag
udv.. samsung np300e5c laptopnal a fan bekapcsolas pillanatatol 100% on porog..
speed fanban sem allithato.nem latszik..mi szallt el ?!mit lehet ezzel kezdeni?!koszonom
-
toza
senior tag
-
toza
senior tag
hello.. Branson EC -t ultra sonic cleanerhez hol tudok rendelni europaban!? koszonom.
-
toza
senior tag
válasz
netzoli #14484 üzenetére
ha ez veletlen esetleg nekem szolt volna..:
es akkor mi a valasz a 2 kerdesre?!
egyebkent legyszives kiemelned a hibakat,en nem latok egyet sem.
vagy az h mit es hol szamit egyebkent,vagy szamitott valaha is?
vagy mi koze ennek az igenyeseghez?!tekintve h kb evente 200 sort irok nem is erdekel
nem javitok semmit senkinekveszek nem mukodo dolgokat,es eladom 2 szer 3 szor annyiert.mindenfele problema es fennakadas nelkul .100 tranzakciobol 1szer volt elegedetlen a vevo mert karcosabb volt a dolog mint ahogy latta fotokon..szoval mikoze van az irasnak ehez egyebent?!
-
toza
senior tag
udv.
a1304 macbook air, nem kapcsolt be ,csak beepelt,1 egyet.. kb 3-5 mp es szunetekkel.
szetszedtem,es artikszilver volt kenve processzorra meg gpu ra nagyon boven,kb lapra is jutott,
letakaritgattam,ujra kentem,ugyanugy csipogott,es nagyon meleg volt hutoborda.
es leallitottam fant kezratetellel,hagytam tulmelegedes miatt lekapocsolni.2 perc piheno utan most bekapcsol es van kep is stb..(kerdojeles mappa,mivel nincs benne hdd.)
azt szeretnem kerdezni csak h
-1.akkor most a memoria rossz?a gput kell ujragolyozni?vagy a hoerzekelo nemjo?
-2.a rengeteg artikus szilver az nem veszelyes aramvezetes miatt?!egesz csip felulette ossze volt kenve,lap is.nem holegfuvuztam,meg nem csinaltam semmi rosszat,csak ujra kentem,meg megalitottam ventilatort kezzel.
nem utal semmi folyadekos serulesre,de a kepernyon megis van kozepen egy kerek gyanus feherebb folt..(?)
otleteket tippeket koszonom. -
toza
senior tag
,,
-
toza
senior tag
hello!hova kell ezt irni!?
budan - deli pu hoz kozel vallana e vki egy hp dv6(?) os ujragolyozast?!? mikor ,mennyiert?! koszi!ugyancsak kerdeznem h erinto kepernyon szakadt kabel javitasat hogyan lehet megoldnai?
koszi -
toza
senior tag
hello!
adott egy Samsung NP300E5C -A07UK laptop
es van egy bekapcsolos de feher kepernyot ado Samsung NP300E5C-S04PL laptop..
elvileg az elson megvan a dedicated GPU helye. lehetsege e atdobni a GPU t,es mukodhet e?! vagy biosal is kene csinalni vmit h mukodjon ?! vagy hogy megy ez?! vagy megint teljesen hujeseget kerdeztem?!
nem talalok kepet lapokrol . vki esetleg!? koszonom.
-
toza
senior tag
hello! ujabb csoda.. Acer Aspire E1-572 jobb "egergomb" melletti terulet..
tudna vki kepet mutatni hogy kene ennek eredetileg kineznie?! mit lehet ezzel kezdeni!?! koszonom.
-
toza
senior tag
válasz
ielektros #11847 üzenetére
nem segitseg kell.. penzert megscinaltatnam.. az nem segitseg.. azert koszi..
kicsit jobb kep a ketelkedoknek.. ..szoval tenyleg 4 felvan szakadva.. koszonom..
(kepre kattintva meg nagyobb lesz.. ) koszonom..
-
toza
senior tag
hello! blackberry 9720 usb portnal 5 bol 4 pad felszakadt. (kicsit latszik a negy barna ize.. ) . vki megtudja e csinalni bacsmegyeben?! koszonom.
-
toza
senior tag
hello!
hozza jutottam egy telefonhoz.. aminel fuse csere helyett ossze forrasztottak a pontokat (nem laccik jol de a ket aranyszinu ize mellett ossze lett forrasztva,ahelyett h csereltek volna.)
.. milyen kovetkezmenyei lehetnek ennek ?! felrobban aksi?! toltesnel szetsul!? le eg a haz?! megcsinaltassam rendesen vkivel!? vagy nem sok eselye lehet a problemank!?
koszi!
-
toza
senior tag
válasz
bitfarago #11552 üzenetére
nem ertek hozza egyertelmu.nem tudom alapokat.nem is erdekel.. csak az a resze ami a problema megoldasahoz kell..biztonsagosan levegyem es vissza rakjam a csipt..ha nem jo akkor tok mindegy.. a telefont a foldon talaltam feldarabban..izgalmas projektnek tunt osszerakni.. es megigerem h ezekkel soha a budos eletben nem fogsz talalkozni,ha csak nem jarsz london kornyeken..
-
toza
senior tag
válasz
bitfarago #11548 üzenetére
igy van.. gondolom ami egetnek tunik erdemes cserelni igyisugyis.. nekem ez csak hobbi lenne. penzkereset nelkul..egyebkent eleg lenne egy link alapokkal.. nem is titkok ezek hiszen minden fennt van a neten.
az akut meg toltodik pcrol atalakitoval.meg megnyaltam es rosszizu volt szoval van benne aram..
azert koszi.. -
toza
senior tag
hello.. i9505 galaxy 4 kicsit vizes lett.en huje meg ratoltam az aksit es alaplap sistergo hangot adott ki picit.. aztan alkolhollban aztattam,majd megszaradt.es utanna megint aksira raktam.nem kapcsolt be..csak alaplap melegedett kicsit.aztan semmi..
aksi jo..pc nem ismeri fel.nem kapcsol be..nincs eletjel.. felpuposodott ic csereje megoldhatja a problemat?!hogy es mit es mivel kell ellenoriznem h kideruljon mi nem sult szet?!hany fokra kell melegiteni power ic cserehez?!
koszonom..
-
toza
senior tag
válasz
ielektros #11211 üzenetére
kirakom teraszra 20 percig az nem jo?! (csak vicceltem) hatde elo tudom melegiteni ezzel is nem?!elfarad a csuklom biztos..de megoldhato.. csak plusz 2-3 honapnyi jatek idot akarnek kihozni belole . ugyse jo?!
youtubun srac southbridget cserel hasonlo cuccal problema mentessen..
-
toza
senior tag
sejtem h nem szeretitek az ilyesmit ,de oszinte valaszt kernek legyszives..magamnak es haveroknak csinalnam,es nem lehuzos kocsogoskodni...ezzel acuccal(van hozza csip meretu fejem..) lehet e xboxokat reflowni eredmenyesen esetleg e ?! milyen folyekony fluxot erdemes hasznalni?!
megegy dolog..laptomom tolto plugja szaraxik..ha hozza nyomom forrasztot 10 pm ig a femhez ugye akkor esetleg hasznal az neki?!ujra forhatnak kotesek?! nincs energiam szetszedni...
koszonom.. -
toza
senior tag
-
toza
senior tag
hello!
itt esetleg tudja vki?!?!
xbox 360 controller problemaim vannak! vki esetleg tud segiteni?! van 4 db kontroler..
1. nem kapcsol be egyaltalan.
2.2 szer villan 4 led de nem kapcsol be,probaltam sima es utan toltheto elemekkel is de nem jo.
3. majdnem minden mukodik,kiveve a jobbra balra irany jobboldali tumbstick. meg a bal ravasz.. ha megnyomom a kozepso xbox gombot,akkor viszont a bal ravasz beakad,es ugy marad. a nem mukodo jobbra balrabol pedig kicsit jobbra hatra,balra hatra lesz.. ( annak ellenere h ravasz,es tumbstick cserelve lett(( le lett forrasztva,masik lett hejette rakva..))
4. ugy csinal mintha szinkronizalna ,de mikor felismerodik,es csak 1 led kezd villogni kb 3 szor,akkor nem kapcsolodik megsem,es ujra 4 led villog.
szoval ezekkel mit lehet csinalni esetleg.?! hol kell raolvasni,mit kell cserelni!?
hozza ertok hszait elore is koszi szepen. -
toza
senior tag
hello.ha waterdamaged ,nem bekapcsolodo de vilagitos laptop toltobol a power jack mellol nyu:szogo es pattogo hang jon : "nyu:ssz-patt-nyu:ssz-patt" ismetlodoen,akkor az nem jo hir igaz?!
-
toza
senior tag
hello! legyszives vki ..macbook a1304 nem volt kepe kulso monitoron sem,nem bootolt ,hang sem volt.....elvittem szervizbe ahol aztmondtak h water damaged.
es meggondoltam magam,es haza hoztam,es most meg bakapcsol es kulso monitoron megy.
megneztem csinaltak e vmit is lappal es kiderult h lekaptak akepen levo pirosal karikazott 2 ellanalast vagy miaz..okozhat e gondot ez jovoben? tenyleg ettol javulhatott e meg?! most mit csinaljak?
ongyilkossagra is gondoltam mar.. koszonom. -
toza
senior tag
hello! esetleg vki talalkozott ilyen problemaval es hogy oldotta meg...?! macbook pro a1226 . bootolaskor keprnyo also 2/3 mada fekete, csikos, vilozzo pixel vonalakkal.
ha megkocogtatom a ram boritast -nem is kell tul vadul-,akkor magahoz ter es beugrik a kep es utanna mukodik rendesen.kabel,gpu ,vagy mi lehet ez?hogyan es mennyiert fixalhato olcson. koszonom.
-
toza
senior tag
ez javithato szerintetek?!
csak cserelni kell vagy bonyolultabb is lehet a dolog? csunya egett szaga van .. video kartya egyebkent,es felporog 100% de ninsc kep.
-
toza
senior tag
válasz
Hunter2 #3180 üzenetére
elviszi szakemberhez aki ujra golyozza neki! es baaam. nemtudom mennyibe kerult mert senki nem mondja meg itt h mennyiert csinaljatok..
egyebkent kb 6-7 ezerert sem tudja eladni ebben az alapotban.. szoval sztem meger egy probat..bar tudjuk h nem szabad mert rossz.. tenyleg hajlitja lapot mind allat meg recseg is szegeny.. szoval nem szabad.
ezzel szebmen mennyibe kerul egy xbox 360 golyozas? -
toza
senior tag
válasz
Hunter2 #3177 üzenetére
jo.(en kb 20 xboxot csinaltam igy meg korabban.. ebbol 2 szart be kesobb .. kb 6-7 honappal.. az is agytalan, allando jatek mellett es miatt.. tobbi mind mukodik.. nyilvan nem bga tema.. es valoban szornyu tanacs. de atmenetileg,olcso megoldas raszorulok esetere. de mostmar mindenki tudja h ez csunya dolog es nem szabad csinalni,szoval ezt akkor megbeszeltuk .. tok jo. )
-
toza
senior tag
válasz
ielektros #3174 üzenetére
de akkor mennyibe kerul?!( en csak a csavarok,alatetek arat szamoltam... meg ha o: csinalja meg maganak.. pont nem is lenne bevonva senki ebbol a topikbol ,mert jutubon nezne meg h hogy kell es kozotok se nem lenne hozza...) de mennyibe kerul egyebkent tenyleg!?!?
szar tanacs volt nyilvan. de neki csak rovid ideig is jolett volna. mindegy. ..
-
toza
senior tag
válasz
mobileman #3167 üzenetére
tobb milijo xboxot javitottak meg igy.. senki hivta kontaroknak oket..ertem en h ez egy ujra golyozos topik,de kb 40 hszel korabban is csak azt olvastam h sorban sutik meg emberek a xboxokat. LaciCRM meg annyit kerdezett csak h bekapcsol e egyaltalan, es gondoltam inkabb kolt ra 500 at mint amennyiert konzolt kapsz.. foleg ha egy legelsolapos modelrol van szo.. elnezest ha rontom az uzletet.. de vissza lehet hozni az eletbe xclamp fixel. es ez volt a kerdes. ujra golyozas nyilvan megolgya a problemat hosszu tavon.ha azt akarja akkor hajra.. bocs.
-
toza
senior tag
problemat okozhat vagy nem 100% ig kell h egyenes legyen a lap vissza rakasnal.?koszi.
-
toza
senior tag
-
toza
senior tag
válasz
mobileman #3111 üzenetére
-10 faulty xbox 360 consoles and additional spares
-Supports for ps3's and xbox 360's
-2 x Heat guns
-2 x Solder Irons
-Reball jig and stencils for xbox bga chips
-Various cleaning adhesives, Flux, solder balls, kapton heat reflective tape, solder wick and various other items shown in the picture. Great price for the job lot, original cost of all this items is in excess of £2000ezt is adja am hozza
-
toza
senior tag
válasz
Formaster #3106 üzenetére
+ jel meg j8 eh van ra irva. alatta meg c4710 szam..
ez miez es hol lehet rendelni? ezen a kepen a southbridge "L" betuje folott is ua az van..es mellette jobbra meg megvan egve ugye.. szoval miez?es honnan? koszonom. -
toza
senior tag
kozben megprobaltam vissza rakni egy masik southbridget egy masik lapra. de csak az egyik sarka hajlando megfogni? mindez azert mert nincs alafutesem?es mert korabbi leszedesnel ua ez miatt eldeformalodott a lap esetleg? vagy nem tudom egyenesbe hozni a lapot,es ez egyebkent mas esetben problemat okozhat vagy nem 100% ig kell h egyenes legyen a lap vissza rakasnal.?
ezekre a kerdesekre meg erdekelnenek a valaszok aztan mar nem is kerdezek tobbet. koszonom.
-
toza
senior tag
válasz
KillHates #3084 üzenetére
miaza sotuhbridge es a gpu sarkanal aza negyzet alaku dolog.? az pl ugy nezki mintha el lenne torve,felpuposodva vagy ilyesmi.
(egyebkent ennyire lett megporkolve.. h a ramslotnal a seria szam bebarnult cseppet. a tobbi ,es pl a jobboldali csipen is lathato maszat az raolvadt ragaszto csak.. )kozben megprobaltam vissza rakni egy masik southbridget egy masik lapra. de csak az egyik sarka hajlando megfogni? mindez azert mert nincs alafutesem?es mert korabbi leszedesnel ua ez miatt eldeformalodott a lap esetleg? vagy nem tudom egyenesbe hozni a lapot,es ez egyebkent mas esetben problemat okozhat vagy nem 100% ig kell h egyenes legyen a lap vissza rakasnal.?
( egyebkent aza a vege h eladok mindent amit lehet es gyujtok egy normalis cuccra nyilvan.. koszi) -
toza
senior tag
válasz
KillHates #3090 üzenetére
13 eve volt..es kettessel epp h atmentem..
es azota csak max taviranyitoban elem csere miatt volt kozom hozza.akkor nyilvan szerzek hozza gput.rarakom es ha nemjo akkor meg veszek rossz gpus,de mukodo lapot es arra atdobom.
mindenfele videokat neztem es,de akkor most 230 max celziusz amivel le es fel kell rakni vagy tobb is lehet?!mennyire gaz ha nem tokeletessen egyenes a felulet amikor vissza raknam?!ha a flux korrodal akkor mer kell megis bekenni nagyon visszarakas elott!!?
-
toza
senior tag
válasz
Hunter2 #3074 üzenetére
kosz.megvki esetleg?!kulonos keppen erre a lapra lennek kivancsi.szaglas nelkul esetleg (egyebkent egett muanyag szaga van)tud e vki okosat mondani?!holnap toltok fel kepeket?!kosz.
KillHates:nincs.de 18k ert tudok rosz videost venni.meg gput 1500 ert.ezt kene inkabb tenni?!
-
toza
senior tag
válasz
mobileman #3066 üzenetére
ezzel a SMD Rework S 853D HOTAIR Soldering Stationnal tudom nezni vhogy hogy atmegy e az aram ahol kell neki? es ha igen hol ?
egyebkent nem vok kepes ra nyilvan,de tetelezzuk fel, h egyesevel lecserelnem osszes cuccot rajta akkor elvileg jonak kene lennie a vegen? vagy hogy van ez?
szoval kezdokent kernek tanacsot ,linkeket lecci.koszi. -
toza
senior tag
-
toza
senior tag
magam szeretnem megcsinalni..van hozza egy SMD Rework S 853D HOTAIR Soldering Station .
az lenne a kerdes h mit keressek egyalltalan?!toreseket,korrozio nyomait forraztason? ha pupos a lap par negyzet mm en akkor az mar vege kesz? south bridge gyanusan serult,esetleges csereje lenne a javaslott?
szoval mit keresek, vagy mit kell latni.
nem tervezem,de egy 220 fokos sutoberakassal is kepesek meggyogyulni olykor lapok. szoval csak koteseket kell ujra huzni ?!
egyebkent egy no video macbook lap. meg lett porkolve. elotte bekapcsolt kep nelkul . mostmar nem.toltorol csak porog a ventilator,de nem bootol,ki-be kapcsol a power gomb nyomasara.aksit is tolti.
.abban remenykedem h csak par kotest kene ujra ossze hozni es esetleg az hejre rakja.
szervizben mit csinalnanak egyebekent vajon?!
szoval ezt szeretnem megtudni h egy nagyitoval meglathatom e h mi lehet a baj? vagy mit kell ehez tudni vagy eszrevenni. koszi. ( nyilvan kezdo vok,minden info es link erdekel..) koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest