Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Router
üzenetére
A kis sunyi Asus!
Jogos, mert nem recovery-ben indult a BIOS, hanem normál boot-ban a dump flash-elése után, és nem frissítette az EC-t, az meg gondolom más revízióhoz tartozott. Még szerencséd, hogy egyáltalán elindult...
Már futottam így lyukra tetves Lenovo-val... de az nem indult egyáltalán, megakadt a BOOT valahol. -
Hunter2
addikt
válasz
Router
üzenetére
Ma akartam betesztelni, nekem a kínai küldött hozzá kábelt és csatit is.
Csak annyi a gond hogy a kábel 1 pi-el több mint a lenovo bill csati, tehát nem megy bele. Hol tudok én ilyen kábelt szerezni hozzá?A másik hogy a CD-ken az összes mappa neve kínai, a fő progit megtaláltam de a többi az mire jó? Valamelyik tömörített mappánál jelszót is kért az megvan valahol?
-
Hunter2
addikt
válasz
Router
üzenetére
ehhez van valami support? konkrétan valami flash file gyüjtemény vagy ilyesmi?
Találtam egy indiai fórumot ahol van ilyen csak nem tudok rá regisztrálni, az eszközt meg megvenni oláne nem tudom.
http://www.indiarefix.com/viewforum.php?f=59&sid=f2d9be66229bd323f062851b18721b7c -
koshmar
veterán
válasz
Router
üzenetére
Ahogy írod, csökkentett módban DDU-val eltávolítottam- ezt eddig eljátszottam kb. 10-szer, mert sok Catalyst verziót megpróbáltam, de egyikkel sem jó.
A legtöbbel be sem bootol, most a legújabbal igen, viszont az Élményindeben 1.0-t kap a grafika.
Ezek után már inkbáb hardver problémára gondolok.Külső monitorral megpróbáljam?
-
amdathlonxp
aktív tag
-
Hequila
őstag
válasz
Router
üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat itt is és privátban is, úgy néz ki, hogy bevált.
Nem végleges még, amit összeraktam, mert nem teljesen vagyok biztos magamban:
Raktam az NEC 0e907 helyett (2.5V, 900uF) 2db ilyet: [link]
Mérve 500uF-os darabja, viszont semmi infót nem találok róla. Egyetlen félelmem, hogy feszültségtűrése kisebb, mint a magfeszültség (~1.2V). Tudunk valamit erről a kondiról? -
Kocska89
tag
válasz
Router
üzenetére
Hidd el a nokiában sem volt lehetetlen. De ilyen darabszámban nem lehet...... Volt elszámolták a 10.000Ft os 64gb flash ic-t de nem 1,5 millióval hanem 15 el...
Azért schematic boardview ne hasonlítsd össze a chipekkel. Azt egyszer megvette valaki és felrakta a netre. A chipeknél nem egyszer kell perkálni. Nokiában sem azon buktak meg a nagy tolvajok, hogy kivitelkor lefülelte őket a szekus. Hanem valaki a megkent emberek sorában többet akart és nem adták meg neki...
-
f27
senior tag
válasz
Router
üzenetére
Azért ez meg pláne nem igaz!
Nem MF mindenre,csak oda ahova ti azt mondjátok reball!
Mellesleg az MF nem tesz semmi kárt a CHIP be akkor sem ha nem az volt a ludas hanem esetleg a mellette lévő,míg a reball simán kinyírhatja a chipet!
Én most egy konkrét képre/esetre mondtam hogy az a baja ami útközben killhantes írásából eltűnt! -
Zoli986
tag
válasz
Router
üzenetére
Ezt sosem értettem,hogy mire jó a 0-ás ellenállás,de bajlódtunk vele rengeteget egy nyomtatott áramkörön amire felraktak jópárat és idővel nem 0 volt az ellenállásuk és totál instabil lett az egész.Majd le lettek szedegetve és kaptak helyette egyszerű áthidalást,a fejlesztő utasítására és azóta rendben van.
Tőle is kérdeztük,hogy miért volt akkor a 0-s de nem válaszolt.Ha valaki tud mondjon egy pozitív példát. -
DisRespect
csendes tag
válasz
Router
üzenetére
Én nem látom ilyen borúsan ezt a dolgot. Persze nekem is kikerekedett a szemem amikor felnyitottam a ládát és romokban láttam a "kis" összekuporgatott pénzem. Vannak velük kapcsolatban rossz tapasztalataim, de tudtam hogy hamarabb rendezem vele ezt mint egy magyar eladóval bármilyen garanciális problémát (itt nem kimondottan bga gépre gondolok). Nekem a legnagyobb kár ami volt rajta hogy az egyik infra el volt törve, küldött 4-et cserébe. Melyik magyar cég tenné meg ugyan ezt full látatlanba (képek alapján)? Az valóban igaz hogy amit küldenek majdnem mindig silány összeszerelésű és még egyszer össze kell rakni. Viszont ha egy nyugat europai gyárban készülne 3x ennyibe kerülne és ugyan úgy minden alkatrészére rá lenne írva hogy MADE IN CHINA.
-
chipkonzol
csendes tag
-
f27
senior tag
válasz
Router
üzenetére
Az elobb irtam/mutattam hogy olyan lesz mint a videon.
1700$ 2kW-os falco motor van DH felnibe befuzbe.
Boxxer duplavalas teleszkop ,hidralikas fekrendszer ,203-mas tarcsafekek elol jatul
70ezres hajtokar/monoblok,, 90ezres FOX rugostag (az szerdan erkezik) meg mar nem is tudom mik,de mindenbol DH cross verzio.
A vazat pedig en epitem.
A vaz kb 60-70%ban keszen van,es parametereiben pont a videon levore fog hasonlitani.Tescoban/osanba jatekszerek vannak

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)