- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
nincs valakinek egy vga/chipset hibás toshiba L305 lapja? kellene a tápkör javításhoz.
-
Thrawn
félisten
Milyen RS chipre gondolsz? Ez egy MXM modul, laptopba való. Ha benne van elindul a gép, csak nincs kép még külső csatlakozón sem, ha kiveszem, akkor ugyan továbbra sincs kép, de legalább sípol a nyavalyás, hogy nincs benne VGA. A hűtőventije is áll ha a gépben van, ha kiveszem akkor forog minden további nélkül.
Egy privátot tudnál dobni hogyan is menne ennek a javítása? -
dpu1
csendes tag
Helló!
Toshiba L850 /i5, HD7670M, HM65/ az áldozat. "Képtelen". BIOS frissítés nem segített. Mit tehetek még a jobbulása érdekében? Nincs 2 éves még. Megpusztulhatott a HD? A hőcserélő és a venti tiszta a paszta is megfelelő volt.
Köszi.
-
Thrawn
félisten
Sziasztok!
Van itt valaki aki el tud vállalni egy beteg noti VGA-t? Egy AMD Mobility Radeon HD 6990M-ről lenne szó.
-
bbarna
tag
válasz
kissdani22 #12077 üzenetére
Ment pü.
-
kissdani22
csendes tag
Sziasztok valakinek van eladó xbox 360 rf modulja? Péntekig kellene. Előre is köszönöm.
-
boci81
csendes tag
sziasztok. tudnatok valakit ajanlani aki oroshaza kozeleben, mondjuk szegeden vagy bekescsaban vegez bga reball ozast.
elore is koszi a segitsegeteket. amugy kiraly a spajszer.
tudnatok priatban uzenni.
sziasztok -
válasz
Hunter2 #12069 üzenetére
Mi a hervadt qrva anyjuknak kell ilyen videót felrakniuk?
1, bíztam benne, hogy a díszb*zi belefúr a fűtőszálba és majd agyonvágja az áram. Sajnos nem jött össze
2, milyen ember az olyan aki labor tápot használ és közben ilyesmire buzdítja a majmokat! Semmi szakmai becsület. Remélem valakit nagyon meg fog rázni az áram és az majd a sz@rt is leperli a videót készítőről!
3, az meg külön történet ahogy lefeszegeti a chip-et és kb 144532 db kondit is körülötte -
Hunter2
addikt
ez rework állomás a többi egy szar. [link]
-
d3lete
aktív tag
Sziasztok!
Senkinek sincs HDMI-s X360 hoz gpu ja? -
Benji77
aktív tag
Valakinek esetleg RTL8111 IC-je van eladó?
Ilyen kellene: [link]
-
válasz
Zoli986 #12054 üzenetére
Más a TDP és más az effektív fogyasztás... Ez utóbbit a tranzisztorok száma határozza meg (ami eléggé megugrik, ha minél nagyobb a cache a CPU-ban)
Mindkét processzort a 35W-os kategóriába sorolják, de amíg a i3-as el is tudja érni (főleg egy 80-as végű) addig a P6000-es 20-25W-al fűt.
-
Zoli986
tag
Sziasztok!
Vettem egy packard bell en tk81 gépet amiben egy p6100 volt gyárilag.Bele raktam egy core i3 380M-et,igy használtam kb egy hétig minden gond nélkül.odaadtam egy ismerősömnek kölcsön és hivott pár napja,hogy nem működik a töltője a gépnek pár nappal ezelőtt.egy delta electronics táp volt a géphez mikor megvettem,ezzel is adtam neki oda.volt még egy hipro tápegységem is igy odaadtam hozzá azt is és a gép azzal sem működik rendesen. A deltás nem ad ki feszüöltséget,a hipro ad,kikapcsolt állapotban szépen tölti a gépet,viszont ha bekapcsolomegyszerre villog a bekapcsoló gombon lévő kék led a töltős visszajelző és a kis lámpa ikon ami gondolom a bekapcsolt állapotot jelzi vissza,ilyenkor nem mutatja a windows ikon a töltést és nem is tölti az akkut.Kipróbáltam már másik tápegységgel de azzal sem jó.
Tudnátok segiteni mi lehet a probléma?UI.:ha nincs benne akku töltőről be sem kapcsol.
-
Benji77
aktív tag
válasz
KillHates #12046 üzenetére
Sajna nem teljes a siker.
Eredeti felállás: IGP 216-0674026
GPU:216-0728018Kivételesen a GPU rossz.2 éve volt golyózva, most nyaloszkópra ad képet.
Cseréltem 216-0728020-ra de akkor képet nem ad.
Egy modding biossal már elindul, de állandóan fagy.
Valahol azt olvastam, hogy a GPU-t is 020-ra cserélem, akkor az IGP-t 034-esre kell cserélni. -
d3lete
aktív tag
Halihó!
Van itt valaki akinek van eladó xbox360 gpu ja?
Ha van írjon Pü-t. Elmondom milyen kéne. -
hoax
senior tag
válasz
gepsys #12042 üzenetére
Ellenőrizd az alsó fűtést, hogy minden fűtőelem normálisan fűt-e! Alsó levegő fűtése rendben van?
Ha infra fejet használtok, akkor cseréljétek le a fűtőbetétet egy Elstein SHTS/4 betétre! Igaz, hogy kisebb mint a gyári, de nincs olyan chip, amit eddig ne tudtam volna levenni és/vagy visszarakni vele!
Innen tudtok rendelni, kb. 25e Ft,- az ára... -
Benji77
aktív tag
Próbált már valaki 216-0728018 helyére 216-0728020-at rakni?
Elvileg jónak kellene lennie.
Asus K50AB-be lesz. -
gepsys
csendes tag
Üdv Urak!
Rendelkezünk egy Scottle IR360-as sárkánnyal.
Az utóbbi időben azt vettük észre, hogy az eddigi rutin melegítések nem sikerülnek (pl.: RS780, RS880), vagy nem tartós a javítás, míg előtte egy ugyanolyan széria chipnél teljesen tartós javulást tudtunk elérni.
Infrafejjel dolgozunk. A kérdésem a következő: létezhet-e olyan hibajelenség, hogy gyengül az infra fej? Engedjük lejjebb? Vagy egyszerűen csak peches széria volt az utóbbi?Köszönöm!
-
gliga69
tag
Skacok, az egyik barátom boltjába betörtek tegnap éjjel Győrben. Kérek mindenkit ha kínálnának gyanús cuccot jelezze privátban. főként új dolgokat vittek, amit polcról értek mindent vittek.
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Senkinek nincs asztali gépbe való i NH82801GB déli-hídja bontva v. megmaradt új? -
Gigabyga
aktív tag
-
kikihun
csendes tag
Nincs valakinek bontott Asus K52F elfekvőben?
Az lcd takaró elemekre lenne szükségem, ill. ha van akkor a kijelző is érdekelne. -
bitfarago
csendes tag
-
f27
senior tag
Sracok G84-950-A2 helytt tett mar valaki mast?
-
Gigabyga
aktív tag
Hasonló gonddal küzdök egy Samsungnál intel pentiumos,ddr3-as szörnyeteg ami (megjárta a hadak útját) bármilyen rendszer betöltésnél/másik merevlemezzel/memóriával leáll és újraindul.
BIOS-ban nem indul újra.
Pár tippje lenne valakinek?Aggodalmam ott kezdődik,hogy a faszi úgy állított be 'Tipikus nem akarok rá költeni de legyen jó 'kategória.
-
JSHammer
tag
válasz
KillHates #12006 üzenetére
A durva az hogy a win8-al megkapják a gépet, és amikor egy natúr lcd-n elkezdik tapogatni meg húzgálni a csempét
"lefagyott? miért nem mozdul?" és persze olyankor jön hogy nekem nem kell a csempe meg stb...fellett téve a win 7 , és akkor kijön hogy úúúúú ez a gép így is tud menni?
Kirívó eset amit említettél , hogy erre lett fejlesztve, biztos szép és biztos jó, de mint tudjuk minden második win kiadás kukába kerül
winxp/vista/win7/win8 ...Erről az emberek is tehetnek , mert ugye mai napig jönnek hogy xp kéne,és jön a csodálkozás amikor a nyitott gépezgetés miatt, (free antivirus^^) bwin acc nullázva,email fiók feltörveXD
sajna az emberek is képviselnek valamit , meg a cégek is , de ez a kettő szinte semmilyen szinten nem igazodik egymáshoz sem pénztárcához ,sem az igényekhezXD
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #12006 üzenetére
En ebben mar nem vagyok otthon mert nem figyelem a cuccokat folyamatosan. Csak mindig fel evente rafrissitek
De azert az CPU fuggetlenul a mai vilagban mar szerintem total mindegy, hogy 32 vagy 64 bit az oprendszer.
szerk. Azert igy belegondolva nem vagyok benne biztos, hogy jobb lenne a celeron 1007u mint a core i3. Soot.... Meg kellene nezni, hogy melyik i3 van ezekben de azert ennyire nem erdekel.
-
-
-
JSHammer
tag
válasz
ielektros #12002 üzenetére
A frissítést általában nem igazán javaslom, főleg akkor amikor ráengedik a winup-os drivereket, és jön a csodálkozás hogy lefagy a gép,lassú...isten mentsen meg minket a microfosos driverektől
Nem csak saját tapasztalatra alapozom, 5 ből 2 helyen bajos az ilyen driver frissítés, amit a gép végez el
Én is beszívtam az aasztalin sunyin leszedte a gtx 760 drivert és amikor folyamatos driver fail volt akkor nem értettem miért
egy napig terhelésteszt,.táp átvizsgálása, ramteszt,mindent átnéztem errea fos driver volt a ludasXD
szóval én azt szoktam javasolni ha nem gma vezérlős a noti akkor ne is tegyenek fel semmit..
amúgy köztünk szólva énis 64 bit párti vagyok, de pl:pavilion g6 :amint driver ment rá rögtön kifagyottXD 32 biten meg úgy megy mint az álom
az előbb felhozott gyenge cpu +sok ram egy asus x200 volt
-
ielektros
senior tag
válasz
JSHammer #12001 üzenetére
De miert akarsz 32bites rendszert telepiteni? Semmivel nem lesz rosszabb egy 64bites mint a 32 bites. En marha pipa vagyok amikor az okos ugyfelek raeroszakoljak a 32 bites rendszert a gepre es amikor meg javitunk akkor csak szivok a driverekkel. Raadasul az egy 64 bites architektura... Jo mondjuk az ezer eves cerka CPU-k valoban nem egy vadallatok teljesitmeny szempontjabol de azon meg a 32vs 64 bit nem valtoztat. Az a 2% szerintem nem valtja meg a vilagot. Plane, hogy a driverek fele mokolt es frissiteni agyrem.
-
JSHammer
tag
válasz
ielektros #12000 üzenetére
Azzal nincs bajom,de a driver szintű rossz szokás talán még rosszabb lett mint volt
4 giga ramhoz cerka cpu de persze hogy 64 bites OS kell alá
32 bitre driver minek??
fő hogy a 4g ram megvan, de hogy a cpu olyan szűk keresztmetszetet jelent hogy egy full hd youtube már meg is akasztja
Annyt kell szórakozni a .sys és .cat fájlokkal mint annó a 95-ös időkbenXD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Elden Ring
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged