Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Butaság amit irsz. Sokáig vadásztam én is Promo Mo-ra és Viridya-ra.
kb két hetembe telett, mig megvettem mind a kettöt. A promo Mo-t kemény 750 BFP-ért vettem, ami 250-el olcsobb mint az átlag 990 ár, mig a Viridyat 950-ért. Mondjuk utobbin nem nyertem akkorűt, de mégis olcsobb.
Pusztán ki kell várni a megfelelö alkalmat.
Ahogy megfigyeltem vagy nagyon késön vagy nagyon korán ( este 0 óra után, reggel 7 körül ) kerülnek fel a lapok nagy része. megfelelö idöpontba és kivárással egész olcson hozzá lehet jutni a lapokhoz.
pl erre: hetek ota vadászok Spirit Shipre. 3 db ot elvétve 65-70 bfp között vettem. Átlag 80 alatt nincs. Tegnap 1 körül kettöt is vettem 50-ért.Szerk:
Irtad, hogy vennél simát... Igazábol a Promo Legendary lapoknak nem sok értelme van.
Mert:
1. Egyet tudsz egyszerre csak lehivni, hisz egy lehet az egész játékban.
2. Igy chargolni szinte teljesen értelmetlen.
3. Ha az elenfelednek van, Te nem tudod lehivni.Azért van pár elönye is:
1. max up.
2. Jol néz ki
3. Ha van sima változatod is mindkettö lent lehetMindent összevetve én ugy voltam vele, hogy várok mig olcsobb lesz és csak azért veszem meg mert PROMO és jol néz ki.
Kétheti várokozásom eredménye a fentebb leirtak alapján Sima + 250 BFP és Promo lapom van.
és a sima mellé egyszerre kettö is lent lehet. 
Ugyan ez a Viridya összes 6 fa lénnyel tudok nyomulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a sima mellé egyszerre kettö is lent lehet.