Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neocskaa
tag
PvE-re a T1 túl erős
Tunnel fölösleges, Dryad szintén, elég egy shaman, windweavers ensnaring roots, meg kéne Hurricane és Mark ot the keeper, bár az nem minden mapon jó.Parasite fölösleges, csakúgy mint a Timeshifter spirit, ezek nem valami hatéékonyak. T4-en kevés a lényecske, Colossust betenni! meg grimvine is jó, szerintem jobbak mint a forest elder, ami ugye még drága is... 1200bfp, kösz nem.
Kb ennyi, T3 az viszonylag jó, a Mo-t is beteheted nyugodtan deepcoil mellé/helyett. Expertre meg ugye minden map más taktikát/lapokat kíván, szval oda nem tudok véleményt mondani.
Am én az aktív rétegbe tartozom, csak most a farmolás miatt nem a NeOcska accountal vagyok bent. (este ne keressetek, kicsi vagyok még, 8-9 felé takarodó van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tunnel fölösleges, Dryad szintén, elég egy shaman, windweavers ensnaring roots, meg kéne Hurricane és Mark ot the keeper, bár az nem minden mapon jó.