Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ehh.. menthetetlen vagy

Igen mert ha egy lapra teszünk egy olyat h erre nem hatnak a buffok az logikátlan.
Ez a mondat értelmetlen.
Igen ha egy lapra teszünk egy olyat h erre nem hatnak a buffok az logikátlan.Mert....
Kérlek folytasd a mondatot , kíváncsi vagyok hogy miért !
Azért mert a bf fejlesztőknek nem jutott az eszébe, és egyik lapon sincs ilyen, azért még nem logikátlan.
Mért csak úgy lehetne hogy semmilyen spell nem hat rá ? Ezt magyarázd meg mert utálom hogy olyan dolgokat mondasz és olyanokra hivatkozol ami csak a Te agyad szüleménye.A disenchantot egy az egyben nem értem. Onset érthetően leírta hogy miért nincs szüksége a nature-nak rá, erre teljesen értelmetlenül elkezdtél beszélni valami teljesen másról.
Onset azt mondta ( és én is ) hogy azért nem kell a nature-nak disenchant, mert ha az ellenfél jön egy agyon buffolt egységgel, akkor rádob egy cc-t és láss csodát a buff lejár mire a cc véget ér. Ha a te egységedre tesznek cc-t akkor te viszonzod , és teszel az ellenfelére.
Olyan spell viszonylag kevés van, a cc-n kívül ami a te egységed támadná és disenchant-al leszedhető (pl:envenom). De ez elég elenyésző, felesleges csak ezért disenchantot adni a nature-nak. De ez annyira egyértelmű, komolyan már fáj a fejem ebbe sok hülye magyarázatba.Érdekes én is úgy érzem sokszor hogy nem olvasod el mit írok, mivel 3-szor le kell írnom neked hogy megértsd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Avast! Antivirus topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 16GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest