Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Ez egy tökéletes példa arra h a nagy lámaságnak tartott shadeket pure shadowwal seperc alatt leszedhető.
Ezzel szembe a deep one kombinációk nagyobb gondot jelentenek neki.
jól mondja D1rect kő,papír,olló szerű.Gyuri:
pl legyen annyi előnye egy drágább lapnak az olcsóbbal szembe, és a anture léynege h életbe tartsd az egységeidet ne szétspemmeld a másikat.
tehát heal spell szempontból kéne javítani.
Azt nem tudom h a firének miért vannak oylan jó heal cuccai, ha vannak oylan jók mint mondod.
A lostnak viszont nincs ilyen-e.pl a pure firések az ua-t eszméletlen nagy láma lapnak tartják, de egy nature spalshes meg röhög a markába ha kijátzák ellene.
Phanze:
Soha nem azt mondtam h mosódjanak össze a szinek, sose akartam nature féel cc-t a shadowba, vagy healt, vagy a naturéba dd spelt frostba swiftet stb,stb.
Az h pl milyen méretűek az egységek előbb utóbb azt úgyis kiegyenlítik, ami nem baj mert az nem a sajátosságokhoz tartozik, képességielg nem szabad összemosni a szineket nagyon.
Shadowba épp azért akarnám a több Corpse gather képességű lapot mert az a sajátosságot erősíti.
De ehelyett hamarabb jön valszeg cc beel mert a comuity azt szerené ha minden frakció megkapná ugyan azokat....
Shadowba nekem t1-t2 két egység tipus ami hiányzik 1 normális l counter meg egy siege egység vagy inkább repülő mert az nagy hátrány, de shadora t4-re hiányoznak lapok nem t1 meg t2-re persze örülnék az új lapokank mert ezeket már unom.
De pl a frissen kijött witchcraft nem h nem hiányzott még felesleges is.De úgyis minden frakció előbb utóbb tele lesz oda nem való lapokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest