Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FlyInMyEye

csendes tag

válasz phanzetomox #8079 üzenetére

Hú thx,sok hasznos tanács. :)

Elég lame meccs volt valóban. Általában jobban szokott menni. Pl ennyi pénzem még sztm sosem gyűlt össze, csak szimplán féltem támadni ellene, meg még az ablakos módot is szoknom kell, nem könnyű ám egér scroll nélkül tolni és ekkora lagban:). Najó elég a magyarázkodásból, sok hülyeséget csináltam, ennek leginkább az lehetett az oka hogy végig hátrányban éreztem magam és utálok hátrányból játszani:( . Sok jó meglátásod van, örülök ezeket megosztottad velem. Majd revízionálom a deckem.

Deepcoil meg tunnel valóban felesleges de annyira fun kártyák, hogy gyakorlatilag csak a magam szórakoztatására használom őket, swamp drake-et viszont én hasznosnak tartom az extra cc miatt, mondjuk ebben a partyban ez nem igazán jött ki főként a gagyi unit controll meg lag miatt, de normál esetben full screenben elég sokszor bizonyul hasznosnak.

Fire stalkert hamar kiszórtam, burrowert magma hurlert elég sokáig használtam és szerettem mind2t megfontolom, hogy újra berakjam őket. Még egyszer köszi a tanácsokat úgy látszik mégiscsak megérte sztrímelni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés