Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlyInMyEye
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hú thx,sok hasznos tanács.

Elég lame meccs volt valóban. Általában jobban szokott menni. Pl ennyi pénzem még sztm sosem gyűlt össze, csak szimplán féltem támadni ellene, meg még az ablakos módot is szoknom kell, nem könnyű ám egér scroll nélkül tolni és ekkora lagban
. Najó elég a magyarázkodásból, sok hülyeséget csináltam, ennek leginkább az lehetett az oka hogy végig hátrányban éreztem magam és utálok hátrányból játszani
. Sok jó meglátásod van, örülök ezeket megosztottad velem. Majd revízionálom a deckem.Deepcoil meg tunnel valóban felesleges de annyira fun kártyák, hogy gyakorlatilag csak a magam szórakoztatására használom őket, swamp drake-et viszont én hasznosnak tartom az extra cc miatt, mondjuk ebben a partyban ez nem igazán jött ki főként a gagyi unit controll meg lag miatt, de normál esetben full screenben elég sokszor bizonyul hasznosnak.
Fire stalkert hamar kiszórtam, burrowert magma hurlert elég sokáig használtam és szerettem mind2t megfontolom, hogy újra berakjam őket. Még egyszer köszi a tanácsokat úgy látszik mégiscsak megérte sztrímelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Sok jó meglátásod van, örülök ezeket megosztottad velem. Majd revízionálom a deckem.