Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fornesh
csendes tag
OnSeT köszönöm így utólag is a segítséget, össze is dobtam a paklit, pár lapváltással, amit jobbnak ítéltem meg, legfeljebb majd saját hibámon tanulok. Az AH vagy Market Place tudom is én, hogyan kell mondani viszont nagyon bejött. Elején csak azokat néztem meg, mik kellettek, de idő után úgy magával ragadtak a Bid-elések, hogy már figyelnem kellett arra a 800 pontra, nehogy eltűnjön
Azt hiszem most jött el az idő ahhoz, hogy ajánlatokkal próbáljak némi nyereséget termelni 
Amúgy nem találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem működnek a klaviatúra számai, se a minimapon kattintás, se a keretezéssel kijelölés, csak a direkt katt, és az esc? Bár egy game újraindítás megoldja, de egyre gyakrabban jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 17 - alap
- Modding és elektronikai kérdések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hiszem most jött el az idő ahhoz, hogy ajánlatokkal próbáljak némi nyereséget termelni