Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fornesh
csendes tag
OnSeT köszönöm így utólag is a segítséget, össze is dobtam a paklit, pár lapváltással, amit jobbnak ítéltem meg, legfeljebb majd saját hibámon tanulok. Az AH vagy Market Place tudom is én, hogyan kell mondani viszont nagyon bejött. Elején csak azokat néztem meg, mik kellettek, de idő után úgy magával ragadtak a Bid-elések, hogy már figyelnem kellett arra a 800 pontra, nehogy eltűnjön
Azt hiszem most jött el az idő ahhoz, hogy ajánlatokkal próbáljak némi nyereséget termelni 
Amúgy nem találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem működnek a klaviatúra számai, se a minimapon kattintás, se a keretezéssel kijelölés, csak a direkt katt, és az esc? Bár egy game újraindítás megoldja, de egyre gyakrabban jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hiszem most jött el az idő ahhoz, hogy ajánlatokkal próbáljak némi nyereséget termelni