Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fornesh
csendes tag
OnSeT köszönöm így utólag is a segítséget, össze is dobtam a paklit, pár lapváltással, amit jobbnak ítéltem meg, legfeljebb majd saját hibámon tanulok. Az AH vagy Market Place tudom is én, hogyan kell mondani viszont nagyon bejött. Elején csak azokat néztem meg, mik kellettek, de idő után úgy magával ragadtak a Bid-elések, hogy már figyelnem kellett arra a 800 pontra, nehogy eltűnjön
Azt hiszem most jött el az idő ahhoz, hogy ajánlatokkal próbáljak némi nyereséget termelni 
Amúgy nem találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem működnek a klaviatúra számai, se a minimapon kattintás, se a keretezéssel kijelölés, csak a direkt katt, és az esc? Bár egy game újraindítás megoldja, de egyre gyakrabban jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HBO Max
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hiszem most jött el az idő ahhoz, hogy ajánlatokkal próbáljak némi nyereséget termelni