- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Kedves BF társak!
Akik ismerbek azok tudják hogy az utobbi idöben elég utopisztikus álomvilágban érzem magam, és ennek több játékos is issza a levét, merthogy elég sok lapot szétosztogattam.Mielött megrohamoznátok sajnálattal kell közölnöm hogy egyelöre kifogytam a hurrican-böl és hasonlo olcso lapokbol. Lehet hogy hülyeség de azért megosztom veletek a játékkal kapcsolatban a filozofiámat.
Szoval sajnos a most már egyetlen szerveren a játékosok létszáma csak fogy,ami a mi játékunkra is negativ hatással van. Nehezebb megfelelö ellenfeleket találni és ez sokszor kellemetlen. Ugyan nemrég a BFp olcsobb lett és talán ez most tudott uj löketet adni a játéknak ugy vagyok vele hogy minden lelkes ujonc áldás nekünk is. Ezért a piacozás hasznának egy részéböl olyan embereket segitettem akik vagy nem szertnek üzletelni, vagy még nagyon kezdök és nem volt semmi lapjuk. Nekem azok paklik már megvannak amikkel játszok, ujakat egyöre nem kivánok épiteni igy max nézegetném az egyre gyarapodo bfp állományt. Igy,hogy segitek másnak tulajdonképp magammal is jot teszek.
Ha vannak még rajtam kivül adakozo szellemü emberek akár össze is foghatnánk valami modon. Ki tudja, lehet hogy egy kis segitséggel rengeteg uj játékostársat szerezhetünk ezzel is erösitve a Magyar BF-esek táborát.Sokat gondolkodtam rajta, hogy leirjam e ezt, de végül is legfeljebb páran hülyének néznek majd, hogy én ilyenekt gondolok. Ja és mindezt tabletröl pötyögtem be félálomban, szoval lehetnek hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest