Új hozzászólás Aktív témák

• zoli.22

tag

Kedves BF társak!
    Akik ismerbek azok tudják hogy az utobbi idöben elég utopisztikus álomvilágban érzem magam, és ennek több játékos is issza a levét, merthogy elég sok lapot szétosztogattam.

Mielött megrohamoznátok sajnálattal kell közölnöm hogy egyelöre kifogytam a hurrican-böl és hasonlo olcso lapokbol. Lehet hogy hülyeség de azért megosztom veletek a játékkal kapcsolatban a filozofiámat.
    Szoval sajnos a most már egyetlen szerveren a játékosok létszáma csak fogy,ami a mi játékunkra is negativ hatással van. Nehezebb megfelelö ellenfeleket találni és ez sokszor kellemetlen. Ugyan nemrég a BFp olcsobb lett és talán ez most tudott uj löketet adni a játéknak ugy vagyok vele hogy minden lelkes ujonc áldás nekünk is. Ezért a piacozás hasznának egy részéböl olyan embereket segitettem akik vagy nem szertnek üzletelni, vagy még nagyon kezdök és nem volt semmi lapjuk. Nekem azok paklik már megvannak amikkel játszok, ujakat egyöre nem kivánok épiteni igy max nézegetném az egyre gyarapodo bfp állományt. Igy,hogy segitek másnak tulajdonképp magammal is jot teszek.
    Ha vannak még rajtam kivül adakozo szellemü emberek akár össze is foghatnánk valami modon. Ki tudja, lehet hogy egy kis segitséggel rengeteg uj játékostársat szerezhetünk ezzel is erösitve a Magyar BF-esek táborát.

Sokat gondolkodtam rajta, hogy leirjam e ezt, de végül is legfeljebb páran hülyének néznek majd, hogy én ilyenekt gondolok. Ja és mindezt tabletröl pötyögtem be félálomban, szoval lehetnek hibák.

Új hozzászólás Aktív témák