- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Rányomtam, hogy buy BFP kíváncsiságból és ott oldalt van, earn BFP for Free és ilyen oldalak vannak, azok nem lehúzások/vírusok?

Ja és apropó 1100BFP ből már juthatnék valamire? Látom nem annyira drága azért! Boostert kellene nyitnom? És még azzal sem vagyok tisztában, hogy mi az a charge csak mert sokszor írjátok. Valamint milyen lapokra kellene hajtanom jobban, amik jók? Esetleg ha valaki nagyon ráérős PM ben vagy akár TeamSpeaken vagy bárhol elmagyarázhatná a dolgokat, de csak ha ráér valaki. Persze nem várom, hogy mindent ti mondjatok meg rájövögetek közben magamtól is dolgokra, de azért, ha nem találkoztam még az alap kártyákon kívül máson nem tudom merre induljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- 20 éve regisztráltam
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest