Új hozzászólás Aktív témák

• BlackTiger

tag

válasz zoli.22 #19480 üzenetére

Jól gondolod. Nem nézünk hülyének. :)

De ha már itt mindenki elkezdte ajnározni magát, hadd mondjam el, hogy én se keveset tettem az ügy érdekében. Legalább már 7-8 ezer BFp-t szétosztogattam és még rengeteg lapot a magyar játékosok körében és még mind a mai napig ha látok a játékban valakit szerencsétlenkedni és észreveszem rajta, hogy magyar akkor magyarázok neki egy félórát majd kisegítem pakliját jó néhány lappal +3-500BFp-vel. Másik meg, hogy régebben próbálkoztam egy közösségi oldal kiépítésével (battleforge.jatekoldal.net), cikkeket írtam, oktatóvideót csináltam.. de végül beláttam, hogy egyedül nincs annyi energiám, időm (és nem mellesleg kedvem), hogy megcsináljam.. viszont szerintem így is szép számmal csalogattam a játékhoz újakat és segítettem a már meglévőknek.
    Nah, most már én is büszke vagyok magamra. :)

Az EA meg egy pénzéhes szemét, ez nem is kérdés. És nem csak egy lábon (a Battleforgon) áll, tehát nyugodtan megteheti, hogy nem foglalkozik vele.. akkor is még bőven keres egyéb játékaival. Az Amii-mézesmadzag húzogatásra meg személy szerint nagyon haragszom.

@phanze: Az én paklim egy Grinder árából kijön. xD Egy kimaxolt tutorial deck + promo grinder t4-re. :D Nagyon atom.

Új hozzászólás Aktív témák