- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Számomra nem tűnik egyáltalán összetettnek, vannak ennél ezerszer összetettebbek is. Sőt, én azért is szeretem a bf-et annyira, mert végre egy olyan stratégia, ahol nem kell 20 helyre figyelni egyszerre, nem izzadok bele 20 perc alatt a zoknimba mert 200-as apm-et valahogy produkálni kell. Messze nem tökéletes játék, de még egy komoly meccsnél is megmarad játék szinten, ami szerintem nagyon jó.
Emellett persze itt is lehet taktikázni, még amennyire a játék irányítása megengedi mikrozhat is az ember. Már 100-szor leírtam de a véleményem ugyan az maradt; ha egy kicsit balanszolnák a mapokat, kártyákat akkor egész komoly pvp is lehetne ebből. Viszont a játék alapötlete ver miden mást az tut
Új hozzászólás Aktív témák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest