- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
hát nemtom én juggert öltem nem egyszer ugy hogy közberaktam shadow mage el hogy ne tudta őket felégetni se igaz akoris má kiüti addig az orbot de legalább megdöglik
.
De mondjuk profi megoldja aztis biztos
viszont az engmeis zavar a sadóóba hogy nincs téleg a warpon kivül amivel meglehetne kicsit állítani a jugger vagy akármit mint a naturebe root coca creeping meg a fagyisba coldsnap meg aza másik fagyis aa gylph vagy mi régen láttam már
XDde igaz firebe se emlékszek egy iylenre se sztem kéne a sadóba is meg a firebe is lgaláb egy ilyen vagy épület védelem még ha támadó szin is

Új hozzászólás Aktív témák
- VirtualBox
- BMW topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.