Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
hát nekem így nincs kedvem vele játszani...

-
Winzsolt
aktív tag
üdv. Nekem is eltűntek az upgradek meg a gold. Ez jár annak aki csal, de nem csaltam. Van másnak is ilyen? bf fórumon sokan írták, de nem jutottak semmire a supportal.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
stinger1993
üzenetére
A live chatet úgy értettem, hogy a buybf.com oldalon lévő chat. nem a játékban.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
stinger1993
üzenetére
Hogy érted, hogy nyoma van?
Én csak a buybf-ért vállalom a felelősséget, 3x nem vertek át, legutóbb 1 hónapja rendeltem tőlük. 3k pont 9 dollárért túl olcsónak tűnik -
Winzsolt
aktív tag
válasz
stinger1993
üzenetére
Üdv!
Én már vettem többször, nemtom, hogy szabad e reklámozni, majd kitörlik.. buybf.com
paypallal lehet fizetni. felhívnak 10perc-2órán belül. angolul 1 picit kell tudni, csak ellenőrzi, hogy mit rendeltél, meg hogy online vagy e éppen. és akkor vki áttrédeli.szerk.: Volt olyan, hogy promó kódot kérdezd meg live chaten +10%bfp-ért, és ezt nem kérdeztem meg, de néhány perc múlva enélkül is megkaptam a bónuszt.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest