Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
Nem akarok bele ugatni, de szerintem ez nem valami jó pakli, mert T1 szerintem sokkal jobb a nautre mint ez a frost amit te beraktál, de ha már a frostot erőlteted miért nem Frost Mage ? Home Soil, ice barier.
Ez hogy több egyforma lapot is használsz csak külön szín ennek se látom értelmét igazán, főleg hogy 4 chargos ebből három. T3 -t meg elintézed egy Mo val? Kap valami CC -t azt megölik aztán csak pislogsz majd.Sousuke90 Torony bontásra is remek előre megyek vele, dobbantok majd az épületekre uszítom, közben a rageflame lefagyaszt mindent körülötte. Hurrican is jó lap régebben használtam, de kellett a bfp és eladtam, de majd beszerzem újra amint tudom, mert T1 T2 re még életet menthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest