Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
Nem akarok bele ugatni, de szerintem ez nem valami jó pakli, mert T1 szerintem sokkal jobb a nautre mint ez a frost amit te beraktál, de ha már a frostot erőlteted miért nem Frost Mage ? Home Soil, ice barier.
Ez hogy több egyforma lapot is használsz csak külön szín ennek se látom értelmét igazán, főleg hogy 4 chargos ebből három. T3 -t meg elintézed egy Mo val? Kap valami CC -t azt megölik aztán csak pislogsz majd.Sousuke90 Torony bontásra is remek előre megyek vele, dobbantok majd az épületekre uszítom, közben a rageflame lefagyaszt mindent körülötte. Hurrican is jó lap régebben használtam, de kellett a bfp és eladtam, de majd beszerzem újra amint tudom, mert T1 T2 re még életet menthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Logitech G29 Driving Force szett és Playseat Szimulátor cockpit - Evolution Black ActiFit eladó
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest