Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LoLHunCsirke

tag

Elég furcsa problémám van.. tehát, felmentem úgy 3 kor és gondoltam szerzek egykis token-t 2v2 rankeden.. hátha jó társat fogok kapni, persze h egy alap firenature decku srácot kaptam 2x egymás után ráadasául ellenük mind a 2x, 2 aranyrangú..ugye egyedül mégsefogok 2-t megölni szal kiléptem minegyikbe.Jó hát akkor hívok egy havert, úgy biztos jobb lesz, be is hívtam csapiba, keresés indul. 5 perc elteltével semmi.. oké ő kilépett a csopiból, és mondta h unranked.. ekkor bezzeg egyből berakott harmadjára is ugyan abba a felállásba :W .Jó kiléptem megin, mondtam havernak próbálkozzunk megin, próbálom indítani a kersést erre befagy és kidob lost connetal, visszamegyek.. próbálkozok, megin kidob.. Oké meguntam a 2v2-t megyek Zotya21 el 1v1 unrankedet az ment... aztán mondom neki h menjünk 2v2 rankedet ő a csopi vezető rányom a kersésre, és kifagyott.. hoppáá. Aztán megnéztük h 1v1 ranked megy-e mindekettőknek.. neki ment, NA ÉS akkor elszállt a rankedem vagyis .. nemtudtam elindítani a kersést 2v2 se 1v1 be.. ugyanis amikor elindítom, kiír valamit ( német nyelven van és így nemtom) és aztán kialszik a sárga fény a kerséséről(magyarul nemtok rákattintani) és nemtok ellenfelet kersni... Egyelőre várok holnapig hátha megjavul magától.. de azért nem szertnék ranked nélkül maradni :O Jah és megnéztem a többi karimat, azoknál mind ment.. csak a főkarimnál nem :((

Új hozzászólás Aktív témák