Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
Elég furcsa problémám van.. tehát, felmentem úgy 3 kor és gondoltam szerzek egykis token-t 2v2 rankeden.. hátha jó társat fogok kapni, persze h egy alap firenature decku srácot kaptam 2x egymás után ráadasául ellenük mind a 2x, 2 aranyrangú..ugye egyedül mégsefogok 2-t megölni szal kiléptem minegyikbe.Jó hát akkor hívok egy havert, úgy biztos jobb lesz, be is hívtam csapiba, keresés indul. 5 perc elteltével semmi.. oké ő kilépett a csopiból, és mondta h unranked.. ekkor bezzeg egyből berakott harmadjára is ugyan abba a felállásba
.Jó kiléptem megin, mondtam havernak próbálkozzunk megin, próbálom indítani a kersést erre befagy és kidob lost connetal, visszamegyek.. próbálkozok, megin kidob.. Oké meguntam a 2v2-t megyek Zotya21 el 1v1 unrankedet az ment... aztán mondom neki h menjünk 2v2 rankedet ő a csopi vezető rányom a kersésre, és kifagyott.. hoppáá. Aztán megnéztük h 1v1 ranked megy-e mindekettőknek.. neki ment, NA ÉS akkor elszállt a rankedem vagyis .. nemtudtam elindítani a kersést 2v2 se 1v1 be.. ugyanis amikor elindítom, kiír valamit ( német nyelven van és így nemtom) és aztán kialszik a sárga fény a kerséséről(magyarul nemtok rákattintani) és nemtok ellenfelet kersni... Egyelőre várok holnapig hátha megjavul magától.. de azért nem szertnék ranked nélkül maradni
Jah és megnéztem a többi karimat, azoknál mind ment.. csak a főkarimnál nem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Jó kiléptem megin, mondtam havernak próbálkozzunk megin, próbálom indítani a kersést erre befagy és kidob lost connetal, visszamegyek.. próbálkozok, megin kidob.. Oké meguntam a 2v2-t megyek Zotya21 el 1v1 unrankedet az ment... aztán mondom neki h menjünk 2v2 rankedet ő a csopi vezető rányom a kersésre, és kifagyott.. hoppáá. Aztán megnéztük h 1v1 ranked megy-e mindekettőknek.. neki ment, NA ÉS akkor elszállt a rankedem vagyis .. nemtudtam elindítani a kersést 2v2 se 1v1 be.. ugyanis amikor elindítom, kiír valamit ( német nyelven van és így nemtom) és aztán kialszik a sárga fény a kerséséről(magyarul nemtok rákattintani) és nemtok ellenfelet kersni... Egyelőre várok holnapig hátha megjavul magától.. de azért nem szertnék ranked nélkül maradni
Jah és megnéztem a többi karimat, azoknál mind ment.. csak a főkarimnál nem