Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
Elég furcsa problémám van.. tehát, felmentem úgy 3 kor és gondoltam szerzek egykis token-t 2v2 rankeden.. hátha jó társat fogok kapni, persze h egy alap firenature decku srácot kaptam 2x egymás után ráadasául ellenük mind a 2x, 2 aranyrangú..ugye egyedül mégsefogok 2-t megölni szal kiléptem minegyikbe.Jó hát akkor hívok egy havert, úgy biztos jobb lesz, be is hívtam csapiba, keresés indul. 5 perc elteltével semmi.. oké ő kilépett a csopiból, és mondta h unranked.. ekkor bezzeg egyből berakott harmadjára is ugyan abba a felállásba
.Jó kiléptem megin, mondtam havernak próbálkozzunk megin, próbálom indítani a kersést erre befagy és kidob lost connetal, visszamegyek.. próbálkozok, megin kidob.. Oké meguntam a 2v2-t megyek Zotya21 el 1v1 unrankedet az ment... aztán mondom neki h menjünk 2v2 rankedet ő a csopi vezető rányom a kersésre, és kifagyott.. hoppáá. Aztán megnéztük h 1v1 ranked megy-e mindekettőknek.. neki ment, NA ÉS akkor elszállt a rankedem vagyis .. nemtudtam elindítani a kersést 2v2 se 1v1 be.. ugyanis amikor elindítom, kiír valamit ( német nyelven van és így nemtom) és aztán kialszik a sárga fény a kerséséről(magyarul nemtok rákattintani) és nemtok ellenfelet kersni... Egyelőre várok holnapig hátha megjavul magától.. de azért nem szertnék ranked nélkül maradni
Jah és megnéztem a többi karimat, azoknál mind ment.. csak a főkarimnál nem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-t használók OFF topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.Jó kiléptem megin, mondtam havernak próbálkozzunk megin, próbálom indítani a kersést erre befagy és kidob lost connetal, visszamegyek.. próbálkozok, megin kidob.. Oké meguntam a 2v2-t megyek Zotya21 el 1v1 unrankedet az ment... aztán mondom neki h menjünk 2v2 rankedet ő a csopi vezető rányom a kersésre, és kifagyott.. hoppáá. Aztán megnéztük h 1v1 ranked megy-e mindekettőknek.. neki ment, NA ÉS akkor elszállt a rankedem vagyis .. nemtudtam elindítani a kersést 2v2 se 1v1 be.. ugyanis amikor elindítom, kiír valamit ( német nyelven van és így nemtom) és aztán kialszik a sárga fény a kerséséről(magyarul nemtok rákattintani) és nemtok ellenfelet kersni... Egyelőre várok holnapig hátha megjavul magától.. de azért nem szertnék ranked nélkül maradni
Jah és megnéztem a többi karimat, azoknál mind ment.. csak a főkarimnál nem