Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
pve az ugyan mind1 h ott mi hogy van viszont pvp-be általába 2 welles orb bázisok vannak amik nem dobjak meg lévén h ha már van 2 rb az 100 kötött power.
egyébként meg Idle sztem nem véletlen elismert, nem értek eggyet vele mindenbe viszont jó rálátása van a dolgokra.
meg poe is írta h sokan ott bukják el az rb ellen a harcot h mienst meglátják h a shadowos rb-t húz támadják ahelyett h ők is építenének wellt.
meg elég hamar a shadow játékos a voidból fog elképesztő mennyiséget visszakapni a sok halott egysége miatt.
ezért nagy veszteség pl a sog h hazsnálhatatlanná tették.
és ezért érdekes a som h az önmagába op az rb-hez képest, rb meg egy eleve balancolt lap csak mivel jó lap tehát sokan használják így egy op lap lett belőle.megaztán ott az infect esete ott arra sírt vki h ha az t2-re menne és hatna saját lényekre az már túl sok kombináció lenne a PureS játékosnak az UA,phoenixek miatt

erre azért mereztettem mert pl a firenature milliószor erősebb és több kombója pl nem gond akkor a pure shadownak mért is az?pedig az infectnek így, de még ha hatna saját lényekre akkor se sok haszna lenne t3-ra.
Sousuke:
addigra már midn1 mert akkora lesz a voidod h abból is meg tudod nyerni
ha nem fogysz ki a charge-ból, és ha nem pure nature som az ellenfeled.
persze ez hátrány is néha meg instant vereség. -
Sousuke90
aktív tag
Normál pvp mapokon valahogy 15 perc környékén kezd megfordulni az RB, nem?
Valahol nagyjából addigra fogynak el a kutak, meg az előny amit ad, és onnantól meg hátrány. Legalábbis régen mindig ezt olvastam azoktól, akik szerint balanszolt lap.De én eddig mindig csak pveben használtam, szóval nem tudom.
Bár pl. King of Giantsen kifejezetten örültem, hogy van XD
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest