Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
pve az ugyan mind1 h ott mi hogy van viszont pvp-be általába 2 welles orb bázisok vannak amik nem dobjak meg lévén h ha már van 2 rb az 100 kötött power.
egyébként meg Idle sztem nem véletlen elismert, nem értek eggyet vele mindenbe viszont jó rálátása van a dolgokra.
meg poe is írta h sokan ott bukják el az rb ellen a harcot h mienst meglátják h a shadowos rb-t húz támadják ahelyett h ők is építenének wellt.
meg elég hamar a shadow játékos a voidból fog elképesztő mennyiséget visszakapni a sok halott egysége miatt.
ezért nagy veszteség pl a sog h hazsnálhatatlanná tették.
és ezért érdekes a som h az önmagába op az rb-hez képest, rb meg egy eleve balancolt lap csak mivel jó lap tehát sokan használják így egy op lap lett belőle.megaztán ott az infect esete ott arra sírt vki h ha az t2-re menne és hatna saját lényekre az már túl sok kombináció lenne a PureS játékosnak az UA,phoenixek miatt

erre azért mereztettem mert pl a firenature milliószor erősebb és több kombója pl nem gond akkor a pure shadownak mért is az?pedig az infectnek így, de még ha hatna saját lényekre akkor se sok haszna lenne t3-ra.
Sousuke:
addigra már midn1 mert akkora lesz a voidod h abból is meg tudod nyerni
ha nem fogysz ki a charge-ból, és ha nem pure nature som az ellenfeled.
persze ez hátrány is néha meg instant vereség. -
Sousuke90
aktív tag
Normál pvp mapokon valahogy 15 perc környékén kezd megfordulni az RB, nem?
Valahol nagyjából addigra fogynak el a kutak, meg az előny amit ad, és onnantól meg hátrány. Legalábbis régen mindig ezt olvastam azoktól, akik szerint balanszolt lap.De én eddig mindig csak pveben használtam, szóval nem tudom.
Bár pl. King of Giantsen kifejezetten örültem, hogy van XD
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest