Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
phase towert nem olyan könnyű t1-en megépíteni, és megtartani. t2-n a legütősebb sztem.
Én asszem Duffis ellen gyakoroltam sokat, ő jött nature-al én shadowal hát nagyon jó pályát kellett ahhoz kapnom hogy feltudjam húzni a tornyot, általában fél életnél leszedte. ( igaz a csávó nagyjából dekka szintjén nyomta nature-al, ő volt az aki azt mondta nekem hogy a nature t1 rush erősebb mint a frost
és bizony ahogy ő játszott el is hittem neki. )Néztem ezt a treespirit kártyát, sztem ha kap egy watchlistet, akkor elég komoly lap lesz belőle...pve-ben már most is elég jónak tünt, kipróbáltam, pvp-ben sztem kicsit kevés az idő hozzá, pedig egy-két dryad+shaman+ 3 treespirit nagyon ütős...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és bizony ahogy ő játszott el is hittem neki. )