Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6485) r-chee válasza Źşë' (#6454) üzenetére


r-chee
őstag

Egy pisztoly és egy gépfegyver kellett volna csak a játékba, és akkor nem lenne az, hogy már megint lesznájpereztek, legéleztek, letankoztak és leerpégéztek :) .
Nem tagadom, én sokszor használom a GL-t. Már-már tökélyre fejlesztettem a kezelését, messze lévő, gyorsan mozgó quad-ot is ki tudok vele szedni sokszor. Elég hasznos akkor is, ha ellenség fészkelte be magát a bázisunkon egy házba és gépfegyverrel sorozza a népet. Nyilván nem állok neki pl. M16A1-gyel viszonozni a tüzet, hanem fölé célzok és kipörkölöm az állásából, esetleg társaival együtt. Ha távolban elleség sprintel, elé egy GL, és fekszik szépen :) . Előtte persze megjelölöm a biztonság kedvéért.
RPG-vel is könnyű mondjuk Port Waldez-en a dombről gyilkolni, ha ráérez az ember a távolságra és a röppályára. Amúgy érezni kell ezeket a cuccokat, nem úgy van, hogy csak rácélzol a közepére, tűz és halál.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.