Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5751) gabipaci válasza Blom (#5749) üzenetére


gabipaci
addikt

Béreltem egy szervert, szóltam, hogy be lehet szálni a bérleti díjba, akkora volr az igény, hogy kellett mégegy.
Nem kell fizetni, hogy ott játszol.
Azért béreljük, hogy legyen hova menni, ha kultúrálk körülmények közt akarunk játszani.
Ennyi

Logitech hardware tester

(#5752) Jazzy válasza Neoteric (#5750) üzenetére


Jazzy
tag

Én játszogattam HC-ban eleget és valóban idegesítő, amikor mész a defibbel, egyik embertől a másikhoz és egy lövés és vége. Viszont az előnye, hogy nem kell egy fél tárat beleereszteni valakibe hogy meghaljon.

J@zzy

(#5753) Blom válasza Neoteric (#5750) üzenetére


Blom
aktív tag

Köszönöm a választ. :R

(#5754) Mrdevil


Mrdevil
addikt

Lehetne mondjuk egy olyat meghirdetni,hogy pl egy hétvége az egyik szerón HC-ben megy,(vagy csak egy nap a hétvégéből).Egyébként nekem személy szerint tetszik,hogy van ez a két szeró ahol legalább össze tudunk röffenni egy kicsit,köszönjük. :C
Öt után leszek ma is,gondolom ma is ki fog dobni vagy tízszer asztalra. :O

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#5755) Narxis válasza Egonyolc (#5739) üzenetére


Narxis
nagyúr

Köszi! Így már tiszta.

Thanos was right.

(#5756) madgie válasza Neoteric (#5750) üzenetére


madgie
titán

Jogos a példa, a tankot sem javítaná senki ugyanezért és igazából itt a recon célja sem a fraggyűjtés, sokkal inkább a jobban belátható helyről való spot-olás a csapattársak segítésére. HC-nél meg mindenki lőne ész nélkül, elárulván a pozícióját, totál agyoncsapná a csapathangulatot. Mondjuk az assault kaszt bírná a HC-t, mindenki dzsonrambózna ész nélkül :DDD

(#5757) HS 2142 válasza Mrdevil (#5754) üzenetére


HS 2142
őstag

Az a baj, hogy magától nem fog megjavulni patch meg legalább 1-2éht mire jön.
Amúgy ne félj nem vagy egyedül, meg a firefox squadban is mindig van hely :DDD

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#5758) Blom válasza gabipaci (#5751) üzenetére


Blom
aktív tag

Nem attól félek,hogy fizetni kell sőt szívesen fizetnék,ha kellene,de nem volt tiszta számomra.Mert tudom,hogy a szerverért fizetni kell.
Nekem is van szerverem.(COD4)

(#5759) KVamikaze válasza gabipaci (#5710) üzenetére


KVamikaze
tag

Lenne egy javaslatom, a szerver szabályzatot úgy kellene majd kialakítani , ahogy a szerverek többségénél elfogadott lesz.
BF2-ben volt, ha jól emlékszem a DR klánnak egy publik szervere, ahol a nagy átlagtól eltérő szabályokat hoztak, amiket egyes adminok magukra viszont nem alkalmazták.
Max 2x mentem fel oda játszani, és mások is inkább kerestek másik szervert.

- A másik, hogy napokon belül új szervert indít a [VéNY] klán egy hónap próbaüzemmel, reméljük bevállik és tovább fog üzemelni. Szeretettel várjuk a játszani vágyókat, jelszóval csak war illetve gyakorlás idejére lesz lezárva.

(#5760) drachos válasza Jazzy (#5752) üzenetére


drachos
tag

Én meg csókoltatom azokat a medikeket, akik úgy élesztenek, hogy a fél map minket lő, és ha mázlim van, el tudok sprintelni fedezékbe, ha nincs, meg csak az irányítást se kapom vissza, már halott vagyok.

(#5761) ciry válasza Mrdevil (#5754) üzenetére


ciry
őstag

Azért javasoltam, hogy állítsuk be HC-ra a Rusht(erre a hétre próbaként), mert így a HC-t is normálisan ki tudjuk próbálni, meg menekülőnek ott a 2.-es szerver.
Ha szar lesz, esetleg sokan reklamálnak, akkor viszaállítani nem egy nagy vásziszdász.
Az viszont erős kritikája a játéknak, hogy az a gond, hogy golyózáporban necces élesztgetni, holott nem ez lenne a lényeg egy lövöldözős multiban.
De majd eldöntitek, ha hülyeség amit írok, akkor velem van a baj :F

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#5762) drachos válasza ciry (#5761) üzenetére


drachos
tag

Egyébként én támogatom, hogy még egy esélyt adjatok a HC-nak. Mikor kipróbáltátok, pont fennvoltam, és port valdez ment, na az HC terén kb pont a legrosszabb map, meg ugye mindenki ment csipával, mert jajj de jó, HC, végre egy lövés egy ember (én is azzal mentem :B ). Szóval voltam külföldi HC szerveren, és egyáltalán nem domináltak a csipák, sőt, nem is volt az átlagosnál több csipa, még megkockáztatom azt is, hogy inkább kevesebb volt. Miért? gondolom azért, mert egy erősebb fegyóval már pl az assaultnak is 1-2 lövés egy ellen, és tud az is darálni rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#5763) BandiHUN


BandiHUN
veterán

üdv minenkinek!valaki tudna linkelni egy BF2 buzeráló progit,ami megy?igaz egyet próbáltam ki,de az nem csinált látszólag semmit,lehet még a betához való...előreis :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#5764) Jazzy válasza drachos (#5760) üzenetére


Jazzy
tag

Remélem ez nem célzás volt :DD , én az esetek nagy részében mindig figyelek arra, hogy ne egy sorozat közepébe szülessen az akit felélesztek. Ezért ha nagy csihi-puhi van akkor nem is próbálkozom, inkább az előknek dobálok Hp-kat.
Múltkor egy német szerveren játszottam és pont egy ilyen inteligens medic miatt léptem ki a szerverről. Kb. 10-szer élesztett újra és 1 másodpercnél nem éltem többet hiába próbáltam meg bármit. Nagyon ideges voltam.

[ Szerkesztve ]

J@zzy

(#5765) drachos válasza Jazzy (#5764) üzenetére


drachos
tag

Nem, nem célzás volt! Rád tényleg nem emlékszem, hogy valaha is élesztettél volna ilyen helyzetben :) Akire nagyon kiakadtam, az az Amammut vagy valami ilyesmi neve van, láttam már többször is a SUN szerveren. Na ő, amikor védők voltunk a dzsungeles pályán, 5x élesztett közvetlen tűz alatt, ebből az utolsó kettő úgy nézett ki, hogy lenn hátbatámadtak minket, meghaltam, ő odarohant, felélesztett, egyből 2 ellenséggel néztem farkasszemet, persze mire én felkeltem, ő már rohant tovább, én meghaltam, és basszus megint odajött és felélesztett, de most már vagy 4 ellenség örült ennek a tettének. Na itt elgurult a gyógyszer, úgyhogy inkább kiléptem. Ennek majdnem egy hete egyébként, de pont most is volt hasonló emberke külföldi szerveren.

Szóval csak hogy így szóba került, eszembe jutottak a keserű emlékek, és gondoltam hangot, vagyis betűt adok nekik :P

[ Szerkesztve ]

(#5766) Target78hu


Target78hu
aktív tag

Ritkán voltam HC-n ,mert konneksőn után rögtön kb 4x lelőttek abból 3x a csapattársam ,ezt kb 2 perc alatt :D - nem a k/D-m sajnáltam ,csak az élmény nem jött át valahogy!
Ki sem tapasztalhattam ott rendesen mi-mi ,de ha ez kő a népnek ,akkor legyen max többen lesznek a másik konvest szerón -lesz hova mennem lámulni ;)

hkv.hu

(#5767) Siiiiix


Siiiiix
tag

(#5768) ciry válasza drachos (#5762) üzenetére


ciry
őstag

Igen emlékszem rád :)
A dombtetős csipák valóban idegesítettek, főleg, hogy ott mindenki azzal volt és senki sem törődött a lényeggel.
Tegnap viszont, a sötét, havas pályán(nemtomanevét) pötyögtettem egy komát messziről, az meg, mikor látta, hogy ennek a fele se tréfa elszaladt :Y
Hát ilyet :C
A Bf2-ben is rossz volt a sebzés, de ott, ha valakit hamarabb megláttam, az esetek 80%-ban meghalt, itt az arány kb.50%.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#5769) r-chee


r-chee
őstag

Nah, megvolt a szokásos komment visszaolvasgatásom :) .
Szabályzat felvetéséről: Igazából sok dolgot nem lehetne és nem is lenne érdemes összeállítani, hogy mit lehet, mit nem. A lista frissítéskor beírtam aláhúzott szövegként az én véleményemet, hogy miért jár kidobás/kirúgás. Szerintem azzal mindenki egyet fog érteni.
Kidobálni nem szokásom embereket, ha játszani akarok és tele van a szeró és van olyan játékos rajta, aki nincs rajta listán, de felismerhetően magyar. Ekkor nem játszom, vagy keresek másik szerót és később visszanézek, hiszen nincsen egész nap, minden percben fullon egyik szerver sem.
Máshol biztos nem bérelünk szervert - legalábbis szerintem felesleges áttérni -, még ha itthon található sem, jó a mutiplay.co.uk. Net sebessége rendben van London, Amszerdam, Frankurt irányába egyaránt (le lehet ellenőrizni speedtest.net-en).

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5770) _Voyage_


_Voyage_
aktív tag

Fölöslegesnek tartom a szabályzatot.

Kick/ban két esetben jár(hat):
1.) Illető nincs a listában, de játszik, miközben egy a listában levő emberke fel szeretne menni, de nincs hely.
2.) Nem kicsit furcsa a statja, és nem kicsit cheat gyanús.
Ha PH!-s az illető, akkor csak kick, és a fórumon meg lehet beszélni, hogy mi volt ez, ha nem ph-s, mehet rá a ban. :U

[ Szerkesztve ]

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#5771) DieHard válasza ciry (#5747) üzenetére


DieHard
senior tag

én egykétszáz forinttal fizetek többet, viszont a sebesség, ping jobb legyen, stabilabb., viszont ha az ea és a magyarok ezt garantálják, akkor nekem szóba jöhet.

(#5772) DieHard válasza _Voyage_ (#5770) üzenetére


DieHard
senior tag

na akkor már meg is csináltad helyettem, fogalmazd meg a csunyaszöveget is, és kb ennyire gondoltam, de ha le van irva akkor nem fognak szövegelni

(#5773) r-chee


r-chee
őstag

Az én álláspontom:

"A szervereken csalásnak, káromkodásnak, másik egyén vagy csapat teljesítménye ill. sniper, tank stb. fegyver használata miatti hőbörgésnek helye nincsen! Az imént leírtak miatt kidobás (kick), többszöri figyelmeztetés esetén bannolás járhat! A játék az játék, nem múlnak rajta életek, nem kell idegösszeroppanást kapni, taktikázni kell :) ."

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5774) _Voyage_ válasza r-chee (#5773) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Ahogy látom, meg eddig tapasztaltam, erre nincs szükség.
Talán kétszer tapasztaltam hőbörgést, egyszer anyázást.
Egyszer szóltam chaten, rögtön kussba is lett mindenki.
De ha nem marad kussba, beírom, hogy ezért kick, és már repül is. :U

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#5775) r-chee válasza _Voyage_ (#5774) üzenetére


r-chee
őstag

Azért nem árt, ha tudnak róla páran, hogy mi a pálya.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5776) ciry


ciry
őstag

Mindenkinek igaza van, már csak arra lennék kiváncsi, hogy kipróbáljuk normálisan a HC-t vagy takarodjak máshová tesztelni :U
Egy igen vagy nem amit várnék tőletek.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#5777) kmarton válasza kmarton (#5636) üzenetére


kmarton
tag

Megvettem végre. Ma is beküldtem az öcsémet és csak előkerült a fiókból egy limited. Egy accountra lehet csinálni két profilt vagy ugyanazt kell majd használnunk?

http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4

(#5778) _Voyage_ válasza ciry (#5776) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Kipróbálási időnek a mai meg holnapi nap oké lehet, ha jó, maradjon tovább, ha nem jó, hétvégére vissza lehet állítani.

Amúgy én nem támogatom, sniperként iszonyat könnyű lenne frageket szerezni, assaultként szintén, medic meg engineerként viszont egyáltalán nem.

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#5779) _Voyage_ válasza kmarton (#5777) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Lehet csinálni egy acc-ra két soldiert, de egyszerre eggyel lehet értelemszerűen játszani.

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#5780) drachos válasza _Voyage_ (#5778) üzenetére


drachos
tag

Medic-ként miért nem? :) Az M60-as kegyetlen fegyver, magnum tölténnyel elég 2-3x a testre elengedni egy sorozatot, ami kb 3 töltény, és abból jó esetben 2 talál. HC-ban akkor elég lesz csak 1 sorozat kb. Engivel meg igazából elég keveset voltam, arról nem nagyon tudok nyilatkozni.

(#5781) Cangooroo


Cangooroo
csendes tag

hogyha egy nagyon jó kör alatt egyszerűen kilép az asztalra a játék, úgy hogy be is zárja magát, akkor azok a pontok, amiket ott szereztem, azok elvesznek?

[ Szerkesztve ]

(#5782) Siiiiix


Siiiiix
tag

annyira jó amikor éppen a felszerelésemet pakolom de vége lesz a mapnak és azt lesem 5 percig mert bemerevedik töltés közbe :D

(#5783) r-chee válasza Cangooroo (#5781) üzenetére


r-chee
őstag

Ha nem fejeződik be az adott kör, szal nincsen eredményjelzés, csak úgy kilép a game, akkor elvesznek a pontok.

Hardcore-t én nem támogatom. Csak a sebzés HC-t támogatnám, ha megoldható lenne (biztos nem lesz az).

Ma végre tudok gémelni, nem lépked ki a játék (kopp-kopp) :) .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5784) _Voyage_ válasza drachos (#5780) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Azért, mert medicnek elsődleges szerepe ugye az újraélesztés, és a healelés.
Na most defibrillátorral nem nagyon lehet lőni, HC módban pedig megsokszorozódik a hullák száma. Miközben rohangál a medic emberről-emberre, hogy élesszen, megtízszereződik a hegyeken campelő csipák száma, aki tuti le fogja szedni a kedves medic-et, élesztés közben.
HC móddal annyi történik, hogy a szerverek gyakorlatilag 90% csipából, 9% assaultból, 1% engineerből fognak állni.
Ugye csipák campelnek, assault megpróbálja a campelő csipákat leszedni, engineer ha eljut a tankig, azzal próbálja csipákat leszedni.

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#5785) Neoteric


Neoteric
addikt

Én sem támogatom a HC-t, I-es szerón legalábbis biztos nem, mivel ott vagyok admin.
II-eshez meg nincs sok közöm azonkívül h PH!-s vagyok.

PSN: ne0teric_sAN

(#5786) Cangooroo válasza _Voyage_ (#5784) üzenetére


Cangooroo
csendes tag

Egyetértek _Voyage_ -al. Ki lehet próbálni a HC-t, de szerintem sem lenne túl jó ötlet =/

(#5787) r-chee válasza Neoteric (#5785) üzenetére


r-chee
őstag

Szerintem másik szerón is admin vagy. Clanforge-nál bal oldalt felül, Account kiírás melletti legörülő "menüből" lehet kiválasztani a szervereket (MH25144 és MH26084). Aztán lehet, hogy tévedek.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5788) bonat válasza Cangooroo (#5786) üzenetére


bonat
senior tag

:DDD

látom elég pörgős ma a téma :DD

[ Szerkesztve ]

(#5789) PaJa1


PaJa1
őstag

Én ha tehetem HC ban játszom.
Nem kell a minimap meg a spottolás sem. Ezért látogatom ritkán a HUNSÜN (nekem sün marad, magyar nap nincs tudtommal, így nekem inkább sün - nem mintha lenne magyar sün, de egy ideje már eléggé elterjedt, hála a médiának és a rendőrségnek érte) szervert. Az is nagy segítség, hogy a csapattársakat kelöli a képen, de voltam olyanon is ahol nem, na ott koncentrálni kellett az uniformisra is.

Most megyek és ittasan lövöldözök, mint ahogyan azt a katonák is tették (a nagy hidegben ) :D
És psszt annak aki ellenzi, hogy még este előtt ittas állapotba kerültem :D

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#5790) Target78hu


Target78hu
aktív tag

Ha ilyen megosztott a HC vs normal ,akkor miért nem lehetne a második szeró hc az első sima ? Így több játékosnak az igényeihez alkalmazkodna a 2 szerver talán(A konvest valahogy nem olyan népszerű sajnos - szerintem!). Megném milyen a HC ,ha nagyon nem bejövős úgyis keresek másik helyet ;)

hkv.hu

(#5791) Źşë'


Źşë'
addikt

csináltam nemakármilyen hedcsattot :D íme:

ez az állás mire jó? csak mert nem látok belőle semmit sem :s

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5792) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Összességében milyenek a multi mapok a játékban? Mondjuk a béta maphoz képest kérdezem!

(#5793) r-chee válasza PaJa1 (#5789) üzenetére


r-chee
őstag

Ízlések és pofonok.
Ne sünözd már le a szervereket bázzee :D . A Sun (Napsugár) különben gabipaci kislányának a neve :U .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5794) BandiHUN válasza r-chee (#5793) üzenetére


BandiHUN
veterán

nem rossz dolgot vetett fel a kolléga...a conquest-et próbáltam én is,tele volt a szerver...de nem magyar/ismeretlennel.ami meg a másik probléma,hogy vagy marad igy,de kellene 3.szerver is(tegnap alig negyedóráig kattintgattam a refresh-t,mire az 1-esen kábé kifagyott valaki,és bejutottam),vagy meg kellene a hc-t próbálni...szerintem lenne igény is rá,és el is osztaná az 1-es terhelését részben...mint mondtad,100 feletti csak a ph-s listás emberke...én nem is csodálkozom,hogy ez a szám kiad full tele egész estére egy szervert...és gondolom sokan morognak is,ha este akarnak bekerülni,én megmondom a frankót,hogy pl.nem szeretem a ts-t,és ráadásul pofám se lenne valakit kidobatni magam helyett...szerintem nem egyedi dolog.sőt még,lehet,hogy hc nélkül 2 demó szerver is megállná a helyét,csak feldobom már én is a hc-dolgot,mert pl.én cod6-ot is csak hc-n játszok,vagyis én pártolom itt is legalább egy pár napos próba erejéig... :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#5795) HS 2142 válasza Target78hu (#5790) üzenetére


HS 2142
őstag

Szerintem népszerű csak kell pár ember és máris megtelik a szerver (Voyage-al, Mrdevillel meg Dieharddal) felmentünk a conquestre 5 perc múlva már voltunk vagy 20-25en.

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#5796) aleister


aleister
veterán

Sziasztok!

Egy másik topikból, Narxistól idéznék:
"...aki a BF BC2 játékban azzal az EA accounttal lép be amivel BF Heroesben szokott akkor kap 700BF pontot(amit amúgy csak pénzért lehet venni). Persze nem elég csak belépni, játszani kell egyet egy szerveren és kilépés után azonnal jóváírják."

No én játszom a BF heroes-zal, így olyan fórumitát keresek, akinek megvan eredetiben a BFBC2, és nem érdekelt a BFH-ban.
Ha a fentit megtenné nekem, 3 db Dr.Pepper kódot tudok adni (egyedi cuccok a következő játékokhoz: Spore, Sims 3, Mass Effect 2, Medal of Honor, Skate 3, BFH), esetleg kidobásra ítélt hardvereket (2 rossz hdd, lutri abit BH 6 mbo, rossz radeon 9600), esetleg eredeti Will rock, Tomb raider játékokat. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#5797) _Voyage_ válasza aleister (#5796) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Ingyen belépek neked, ha gondolod. ;)

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#5798) r-chee válasza BandiHUN (#5794) üzenetére


r-chee
őstag

Lehetne 20 szerverünk is folyamatosan, csak akkor kéne keresni valami másodállást :D . De az a 20 szerver is tele lenne sokszor és kellene mellé még 10 és így tovább.

aleister: Mi ez, adok-veszek topic? :)

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5799) _Voyage_ válasza r-chee (#5798) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Csináljuk meg a legnagyobb szervercsoportot, mindre keressen adminokat, akik fizetik a szerót, +10%-ot, aztán már is pikk-pakk nagyobb lenne a bevétel, mint az egész PH!-é... ;]

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#5800) aleister válasza _Voyage_ (#5797) üzenetére


aleister
veterán

Komolyan? Nagyon kedves vagy! :)
Akkor privátban megy is a login.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.