Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
http://bfbcs.com-on hogy tudom a statomat frissiteni?
-
tocsek18
senior tag
-
HS 2142
őstag
válasz
tocsek18 #6244 üzenetére
Há pont én nyomom jól
, mindegy azért kösz
Nemtudom, azért elég gyorsan megtelt amikor már az emberek nagyrészét felengedte az EA.
De előbb megint kicsapott pont a sivatagos pálya kör végénél.Most jól fut egyébként szerver, vagy mi a szerver linkje? (az ami mutatja hányan vannak rajt stb) Gametracker?
-
tocsek18
senior tag
király mind2 szerveretek
pb keményen vagja ki az aimbotos sutyerákokaths 2142 neked meg grt
jól nyomod nagyon
-
Thome
veterán
válasz
medvezsolt #6231 üzenetére
Látom, ehhez képest az IWNet, egy áldás...
Tudom, volt MW2-m..
-
gabipaci
őstag
Elmondom, mi a legnagyobb vicc.
Közvetlen a leállás előtt bejelentettem a szerveren, hogy karbantartásra kilövöm a szervert 2 percre... Megcsináltam amit akartam, erre senki sem tudott belépni.
Biztos senki nem anyázottElvileg mostantól a PBBans figyeli az egyes szervert, így akit a pb kiszúrt, nekünk már nem okoz gondot.
A kettes szerver pár napon belül ugyanerre a sorsra jut -
Def26
félisten
Most már nálam is szar.
-
Bavid
senior tag
Tényleg vicc ez a support. Mindegy ma toltam pár jó kört csak a t-online is sz@rakodik, de jövőhónaptól már 25 megás nettel tolom
Amúgy voltam ma egy szerveren ahol kiírta mikor kibbannoltak valakit. Kb. 1-1/5 óra alatt 4! azaz NÉGY aimbotos bukott le. Tök jó volt nézni hogy xy banned
Így tovább pb!
-
HS 2142
őstag
Nekem egész nap nem volt gond, csak most is este 8 fele, aztán tsen beszélgettünk devillel és kb 10-20 perc múlva újra jó lett.
-
Źşë'
addikt
nem igaz h nem bírnak összerakni egy retek játékot :S elmennek a picsába!!! ezért adtunk ki pénzt???? ami vicc h hawerral fennvoltunk egy szerveren és 1xre fagyott ki a game!
Világ szégyene ez a support! EA SuX úgy mint eddig!!! nem tudnak bizonyítani!
meg miért kell a jól bevált dolgoktól elszakadni? pl a sok steames játék ami lobbyt használ... nem is beszélve a többi online megoldásokról!!! ezért pénzt adni :@cod4es jól bevált módszer, ami serverhosting téren volt ill. az előző játékok, quake 3, wolfenstein stb... egyiknél sem volt ilyen szopás mint az újaknál!!! AvP3 szintén lobbys vacak lagos, nem is beszélve MW2ről!! picit felkúrta az agyamat most ez az egész rendszer :/
lassan már multi játékot sem éri megvenni 10k ért!!
-
lala42
őstag
Kidobott a Bf2 is.
jelentem az is xar. Megy vissza a game az EA-nak, reklamáció kiséretében. Kérem vissza a pénzemet. -
pschio
őstag
a belépés sem mindig sikerül nálam se. ha belép akkor nem listázza a kedvenceimet. azt mutatja nem játszanak csak 1-2-en. aztán végre frissítette és be is tudtam lépni. de ki is vágott 10 másodperc múlva, hogy connection lost.
miért nem úgy tervezték a szerverparkot, hogy sokkal több embert ki tudjon szolgálni? legalább ötszörösen túlbiztosítva. mit szólnának, ha olyan hídon kéne átmenniük, ami lehet, hogy leszakad lehet, hogy nem... mert nincs rendesen megtervezve?
-
Neoteric
addikt
Akkor én meg se próbálom, lesem a tvt énis inkább sztem.
Holnap estefele jövök
-
medvezsolt
senior tag
hát ez a játék kész, totálisan. felháboritó, hoyg az ember nem tud egy élvezeteset játszani. Vagy kilépked a szererröl. de akár még a játékból is. vagy nem tud csatizni vagy teli a szerver vagy EA hiba, vagy a fa***omba
Lehet már ösz hajszálam is nőt mióta bc2zök
...
no comment
... -
_Voyage_
aktív tag
Az egy dolog, hogy laggol, de nekem kb reggel 10 óta nem sikerül belépnem, ugyanaz van, mint 2 héttel ezelőtt, hogy a kapcsolat elveszett...
-
r-chee
őstag
-
lala42
őstag
Nálatok is szarakodik az EA szerver?
Akkora a lagg, mint az Everest -
Siiiiix
tag
Ennyi EA online beszart
-
r-chee
őstag
Helyetted itt biztosan senki nem döntötte el, hogy megveszed-e vagy nem. Van ugyan pár szabályunk, amiért kick/ban járhat, de ilyenek miatt, hogy előbb viszed el a helit, vagy hogy kempelsz a dombtetőn, biztosan nem leszel kidobva. Az előfordulhat, hogy egy admin be akar menni szerverre, és kidob valakit, de úgy vélem, át fogja nézni előtte a listát, és az alapján fog ítélkezni, s ha full magyarokkal van tele a szerver, és van, aki nincs a listán, nem fogja azt kidobni, hanem keres egy körre másik szervert, vagy vár max. fél órát, és tuti lesz hely.
agemate: Milyen beállításokat használsz, és mekkora felbontáson?
-
agemate
addikt
Na végre megvettem a gémet.
A játék átlagban 35fps-sel fut, van, hogy felmegy 50 fölé és van, hogy lemegy 25 alá.
Elégedett vagyok ezezkkel az értékekkel, csak az a baj, hogy nem érzek különbséget 25/35/50 fps között.
Mit állítsak át?(minden maximum, élsimítás 2x, másik szűrő 1x, 1280x1024. ha leveszem/növelem az élsimítást az fps nem változik..)
-
r-chee
őstag
Aiknek nem adja hozzá a jéták a kedvencekhez a két szerverünket, az próbálja meg így:
A C:\Documents and Settings\gépnév\Dokumentumok\BFBC2 mappában nyissa meg a GameSettings.ini fájlt, és az utolsó előtti sorban lévő FavoriteGames-hez az egyenlőség jel után másolja be ezt:
1175360933,f80454fb-f37e-4ef0-8e46-0ecdc4b605c7,Hungarian Sun / PH! Ranked II;703895828,754240a3-7df6-45fe-b926-ef66b16a292c,Hungarian Sun / PH! Ranked; .Így talán bent lesz a favok között a két szerver.
-
용 Bob
senior tag
válasz
belaazallat #6190 üzenetére
Nekem szinte folyamatosan nyomja a Failed to cennected to EA onnline-t.
Én délelőtt raktam fel a Liseda's configuratort és ma dálután kezdte el csinálni. Mindkettőnknek fent van ez a cucc. Remélem nem az történt amit fentebb írtak...
-
HS 2142
őstag
Neketek is szar a konneksün?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ghostface #6206 üzenetére
Hát én sem értem minek ezt használni ki az a féreg akinek ez eszébe jut? valszeg 10 éves szarosoknak, ha pedig nem 10 éveseknek hanem a nagyobb korosztálynak akkor meg hát no comment minek veszi meg a játékot ha csak csal benne, oké kipróbálja de kurva unalmas egy idő után, azért mert csalsz ugyanolyan béna maradsz nem leszel jobb tőle és a játékélmény se lesz jobb tőle. És van aki ezért pénzt ad, legalább valami értelmes dologra költse a pénzét, megveszi a játékot majd vesz hozzá csalást is, vagy azt már valahol gratisba hozzá dobják? tök gáz hogy kijön egy játék és már van hozzá csalás egyből, nemtudom és az a vicc hogy aki megcsinálja a csalást az eladja és van bevételük. PB-től mondjuk ne várjunk sokat, az előbb dob ki azért mert színes a neved minthogy csalsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest