Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Retro Kocka Kuckó 2024
- Bemutató Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Kenyér
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2023-04-15 21:13:52
LOGOUT.hu
Hozzászólások
konzumpro
Topikgazda
A régi Odea, Talea gépek megfelelői a Babilától felfelé vannak, 3-400e felett, ezekben már van szabályozható nyomásfokozó, enélkül nehéz lesz a Silviát megközelíteni minőségben.
Én visszatértem a sürgéshez, eddig nem bántam meg, de megértem a karos->automata irányt is. Delonghiból a LatteCrema rendszerűek (210e felett) amik kényelmesek és minőségi tejhabot adnak, a többinél sajnos adott a buborékos hab és ha trükkökel próbálod elérni a megfelelő nyomást, őrlemény minőséget, gyakorlatilag ugyanannyi előkészítést és karbantartást igényel mint egy karos.