Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
válasz orbano #15098 üzenetére
Ok a tény... de azért ilyen hamar ne mondjuk már ki, hogy nem szereti az ajtó a kicket... vagy fordítva... Azért itt még rengeteg tényező közrejátszik. Hallottuk már sokkal jobban is szólni a junior mélyeket. Még nálad is, pedig a Civic-nek aztán nincs komolynak mondható ajtaja.
:)
-
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #15125 üzenetére
Szia!
1. A gyári hsz. kábelt annak idején kizúztad ugye
2. Valami reflektál a hsz. közelében és a kioltás miatt(reflexió) miatt lett mélyhiányos.
-->valami a közelében,közel azonos frekin rezeg
Erre, megoldás volt(nálam is) a Noise killer(Dietz) rezgés csillapító kenhető massza
Nem csak a nagy felületek képesek rezegni.És persze az a "legszebb" az egészben,hogy
ilyen 40Hz -en kise lehet hallani csak valamiért nincs mély vagy nem sok
De,azért bekenés előtt próbaképpen 5x5cm körüli puha fa hasábokkal érdemes kiékelni 1pár
vékonyabb lemezből készült alkatrészt.Még, mielőtt ledózerolnád a jelenlegi projectetPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Az-X
őstag
válasz Peti66 #15128 üzenetére
Ezer éve nem láttunk...
Megkukkantanád ezt? Ha a videoból nem jön le... bekapcsolás után, illetve számváltásnál pattan, hangosan, torzítva szólnak a hangszórók, aztán reccs-reccs, elhalkulnak és nem torzítanak többé.Persze nézzék meg a többiek is... hátha valakinek lenne okos ötlete.
-
Peti66
senior tag
Á' azért be-be figyelek néha Közbe + a pc-m is megadta magát stb.-stb
Sok összetevős ez a recseg szól nem szól hsz. téma,de a mechanikai recsegés nem csak csévetestről lelazult-lemelegedett tekercs okozhatja.(1-2menet)
1. pld.kivezetőszál részleges törése,de ez nem valószínű.
2.és lehet,hogy ez lesz a hiba,hogy az erősítő kimeneti puffer kondija "kész" van.
Másik végfokon is ez a jelenség
3.A pólus vas szellőzőjén keresztül lehet valami retek bejutott a csévetesthez.
4.Elcsúszott mágnes.(leejtette valaki,valamikor)és így már nem központos.
Másik oldal(R vagy L) rendben vanPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Az-X
őstag
válasz Peti66 #15131 üzenetére
Őőőő... a végfok teljesen rendben van... szoktam használni és más forrásról soha semmi baja nem volt.
A fejegység ha bekapcsolom hangos, torzít (4-5mp-ig), majd reccsen roppan és elhalkul, onnantól már nem torzít nem reccsen, látszólag rendesen működik a track végéig. Mikor tracket vált pukkan egyet, megint hangos lesz, torzít (4-5mp-ig), majd megint reccsen és a következő track-ig megint jónak tűnik.
Fene gondolta, hogy ekkora szopóka lesz ez a fejegység.
-
dragonfire44
tag
Hy
Köszi,akkor mindenképp külön csipogósat veszek....
Amit írtatok megnéztem,tetszik is de csak netről tudnék rendelni de egy iylet tudok 17.000-ér[link]
megéri?
köszi
üdv. -
Peti66
senior tag
Az előfoknál kezdeném. Stannol 3201-el.Vagy Hf 32-vel.Ez smd-re is kiváló
Nekem, vmi-kor 1 Tda Alpin-nál volt ugyan ez a problem.De, nálam ez az át forrasztás dolog megoldotta 100%-banPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz orbano #15066 üzenetére
Amit belinkeltem kínai VW gyári 5-ös golfba jó fejegységet, hiába kötöd össze az antennával ami a hátsó szélvédőben van, nem fog szólni a rádió.
Viszont ami most benne van Kenwood fejegység (1 din-es), azzal meg semmi gond nincs.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
k-feri65
senior tag
6 db ic csere
de elöször töltsd le a kapcsrajzát...ott nállad ez hogyan münködik???,
mert a 6 ic-t vezérli egy hetedik...és ha a vezérlő.és a mutézok közt megszünteted az összeköttetést, és akkor jó akkor a hat darab a hibás.(vagy azok közül valamelyik)amugy minden csati reccsen?[ Szerkesztve ]
értem én de le sz@..m
-
G.Zs.
senior tag
válasz dragonfire44 #15134 üzenetére
Audio System MX 130 vagy Hertz DSK 130 legyen abban a kategóriában. Ezek sokszor bizonyított darabok. Az a Pio nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Én az Audio System-re ruháznék be leginkább.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok