Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz codilandi #14900 üzenetére
Franc se akar bajlodni a csovekkel, raadasul az ules ala sem fert volna be, szoval komplett kabelezes... Igy meg mar mindjart nem parezer plusz a genesishez kepest. De bakker 70k azert az erositoert... Ajandek
Alugombot viszem, kap fekete eloxot, zsirkiralyul fog kinezni...
A vér nem válik VAZZE!™
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok Alpine cda-9855r előlapot keresek ha van valakinek ilyenje írjon nekem!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
codilandi
tag
válasz orbano #14909 üzenetére
nem hiszem, hogy problémát csinálnának belőle. Annyira nem nézték meg az én rendszeremet sem. Paál Jánossal beszélgettük Miskolcon a 2. fordulón, hogy nekem egyáltalán milyen erősítőm van és ott kérdeztem én, hogy egy mélynyomó plusz erősítő kombóval már nem férnék el a minimalban...és ott számolgattunk egy kb árat a cuccomra.
Tehát ha van benne egy prox egy kis tuninggal, akkor nemtudom mi lenne...mennyinek számolják a tuningot akkor? 20? 50? vagy hogy -
-
rooland
senior tag
És hogy megy ez az újkori árszámítás? Ha az erősítőm 75e volt 10 éve, akkor mivel számolnak? Hol fair a 10 éves árat nézni?
-
rooland
senior tag
Végre ez is meglett.
-
Az-X
őstag
válasz gabo01 #14919 üzenetére
Röviden... de tényleg csak nagyon röviden...
- Elvittem egy olyan hibával, hogy a jobb hátsó futóművemen gázolaj volt...
- Megállapították, hogy az AC pumpa tartályán egy csonk megrepedt
- AC pumpa tartály tetejének cseréje alkalmával még jó pár egyéb csonk is sérült, letört
- Komplett AC tartály és AC pumpa csere
- A computer üzemanyag szivárgással folyton szerviz állásba tette az autót
- Erős gyanú miatt kicserélték a nagynyomású pumpát így 1 hétvégére volt kocsim
- Computer továbbra is letette a szekeret parkoló vágányra
- A szerviz szerint valami spirál szivattyú is szar volt a tankban hát azt is kicserélték
- De a computer továbbra is elégedetlenkedett...
- Kivették a porlasztócsúcsokat, állítólag volt ami szar volt meg volt ami egyáltalán nem ment
- Na most tartunk ott, hogy ha minden igaz a héten bent lesznek az újak
Ha ez sem segít akkor rettentő nagyot rúgok ebbe a fostalicskába.
Imádom a Volvo-t de ha valaki közületek venni akarna, főleg D5-ös motorral... többször is gondolja meg!
Sok kocsit megnéztem, hogy mi lenne jó... ami tetszene is, meg ki is tudnám fizetni az egy 2004-2005-ös Toyota Avensis, 1,8 vagy 2.0 benzinesben. Még átrágom párszor, alszom rá... csakhát a Volvo mégis csak Volvo.:)
-
LaptopSystem
őstag
senkinek nincsen?
és komplett fejegység?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
k-feri65
senior tag
válasz codilandi #14934 üzenetére
2.3 as motor...a denaturált szesszel, meg bármivel elmegy,,,ráadásul jettronikos az injektora...az meg folyamatosan porlaszt...picit most a hidegben nehezebben indul,,,nem 1 tekerésre, hanem a harmadik forditásra indul be...40 liter etanolhoz rakok 10 lityi benyát...
értem én de le sz@..m
-
Az-X
őstag
válasz Typhoon47 #14931 üzenetére
Nos a Volvo nagyon jó kocsi. Csakhát lassan zavarba kerülök anyagilag a javítások miatt... no meg augusztus óta gyakorlatilag nincsen. Szeretem... imádom... no de mi lesz még? Az is lehet, hogy a mostani javítások után évekig semmi gondom nem lenne vele. De az is lehet, hogy pár hónap múlva megint jelentkezik valami gond. Nem esik jól így kocsikázni vele
Amúgy az is benne van a pakliban, hogy veszek egy ugyanilyet benzinesben. Az Avensis-ről azt mondják nagyon megbízható, strapabíró... amúgy szóba jöhetne még egy Honda Accord is ha befutna valami jó vétel. Az 2.0-ás motorral tesztszene, de sajna többnyire inkább nagyobbak vannak.
:)
-
Az-X
őstag
-
cicmanyek
aktív tag
260-nál már van vele gond bőven.
Ezeket olyan 200-nál el kell adni , különben jön a pénztárcanyitogató időszak...Benzinesben viszont jó kis kocsi.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
rooland
senior tag
Ilyen sub-bal volt már valakinek dolga / élménye? (22L-es zárt ládában) Mennyi kakaóval érezné jól magát vajon és milyet teljesít?
-
Az-X
őstag
válasz gabo01 #14942 üzenetére
Ok, de most amiket leírtam azt mind megcsináltattam. A nem kicsi pén természetesen rá is ment... Az a kérdés, hogy ha eladom lehet a következő tulaj vesz egy felújított verdát amivel soha nem lesz baja. Viszont ha nem adom el, és a felújítások ellenére elkezdenek jelentkezni újabb gondok, akkor idegbajt kapok. Ezért picit félni kezdtem, és lehet inkább afelé billen a mérleg, hogy veszek egy picit többet fogyasztó, de talán strapabíróbb benzinest.
-
Az-X
őstag
válasz Typhoon47 #14943 üzenetére
Az a helyzet én mindig mindent megjavíttattam rajta. Picit talán hipochonder vagyok ebben a kérdésben Mindig a legjobb olajat kapta, pontosan az előírt időben, mindig V-Power üzemanyagot tankoltam bele, igazából nem is nagyon nyomtam neki (mondhatni nagypapásan vezettem) - Na jó Viktorral egyszer gyorsultunk egyet Aztán mégis tessék, jött a baj
-
G.Zs.
senior tag
Nekem 5 éve van meg a Leon. Az első év agyrém volt. Berohadó ablaktörlők után a baloldali ablak spontán beesett az ajtóba, a műszerfal állandóan világított, mint a karácsonyfa, meg hasonló hülyeségek. Lenyeltem a dolgokat, megjavíttattam mindent. 4éve semmi gond. Azóta két műszakin csont nélkül átment, semmi probléma nincs vele. Egy éve vettem új gyertyapipákat 10 rugóért, kb. ennyire emlékszem az elmúlt évekből az olajcseréken kívül.
Szóval szerintem ne add el most.Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
gabo01
senior tag
Szerintem ha kicseréltetted a Rail pumpát is meg a porlasztókat is újra akkor most ne add el mert a két legnagyobb probléma forrást kiküszöbölted!
Innen max. a szokásos bajok lehetnek esetleg egy turbó még befigyel aztán remélhetőleg lesz újabb 200e km-ed nyugalomban!
Azért az sem jó ha mindig nagypapásan vezetsz, néha meg kell hajtani! -
Az-X
őstag
válasz gabo01 #14949 üzenetére
Nyilván nagy ritkán azért adok a szájának... dühöngő 206-os pözsó, ilyesmi azért az én véremet is felizzítja
Az a helyzet, hogy a kettős tömegű lendkeréktől félek Ha az tönkremegy, 350k + akkor már érdemes kicserélni a kuplungot is az még 70k. Az a 420k most sehogy sem menne. Amúgy egy komplett fék (tárcsa+betét) csere is kilátásban van, azt mondták a szerelők 20e-et még elmehetek aztán csere (ez még 120k-t jelent). Mind1 alszom rá párat aztán kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok