Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bari012
tag
Sziasztok!
Tegnap Árkád parkolóban szerzett sérülés, valaki megkarcolta...
Mit tanácsoltok az ilyen jellegű sérülésre? Metál fekete...[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #18059 üzenetére
Nem fémig ment, alapozóig. Láthatatlanra nem lehet így eltüntetni, de alig láthatóvá igen.
2 hete javítottam ilyet, azt kulccsal karistolták meg és géptetőn.
-
törölt tag
Ö járt nálam egy kis cerámia kezelésre...
-
veterán
válasz focvis #18049 üzenetére
Reggel vettem a gyógyszertárban sebbenzint, az szépen leszedte a ragasztómaradványokat.
Kb. 10 óra meló volt (nekem) a Bodygard felvitele 2x + a rim shield. Holnap majd frankón megveri az eső.
Köszönöm Lion01-nek a telefonos tanácsokat. Kb. 2/3-át használtam el a BG-nek a 2x kenéssel.[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
Ismeri valaki a Tornador nevű cuccot?
Szív vagy fúj? Ezen vitatkozunk.
-
-
-
TayRol
nagyúr
Tudom, hogy itt sok a szaki, de olyan is van, aki belső autókozmetikával/tisztítással is foglalkozik? Ha nincs, a 17. kerületben vagy a belvárosban tudtok ajánlani valakit?
-
HuTi.HUN
tag
válasz MunezXBK #18070 üzenetére
Jól bejáratott amerikai brand, megkérik az árát, mint mindennek. Szerintem nincs különösebb oka. Többnyire már létező alkatrészekből csinálnak valamit, amit komoly marketing után nagy haszonnal eladnak.
Viszont megnéztem az oldalukat és gyártanak ám olyat, ami szív is:
Itt van! -
Veron
addikt
Sziasztok!
Az autót szeretném kissé szebbé varázsolni kívülről, de házilag. Mivel egyáltalán nem értek hozzá, így a legegyszerűbb dolgokkal próbálkozom. Olvasom, hogy a waxoláshoz meg is kell szárítani, mivel mostanában esős az idő, így ez nehézkes. Viszont vannak waxos samponok, ezeknek van létjogosultsága? Vagy ha nincs akkor a vizesen felvihető waxok érnek valamit? (gondolom ezek olyanok, mint a waxos samponok)
Alufelnit is szeretnék tisztogatni, vannak ennek felnitisztítók. Mivel kell tisztítani ezeket, szivacs, puha kefe, vagy keményebb?Köszönöm előre is!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
MunezXBK
nagyúr
Ceramia Pro kivételével milyen kerámiás cucc létezik még?
-
roberto211
őstag
Sziasztok..
Abba tudtok segíteni,hogy a kocsi oldalán volt matrica majdnem egy évig.. Leszedtem ma de ugye néhol ott vannak ezek a "ragasztómaradványok"... Ezeket mivel lehet "leoldani" ,leszedni? Vagy hogy?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #18088 üzenetére
Szintetikus higító.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #18090 üzenetére
Sima ronggyal. Ha nem jön le, gyere vissza.
-
veterán
válasz roberto211 #18088 üzenetére
Alternatív javaslat, ha félsz a hígítótól: gyógyszertárban vegyél sebbenzint (340 Ft), én múlt héten azzal szedtem le ragasztómaradványokat +vattapamacs.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok!
Egy ilyen teljesen új lemezt szeretnék lefényezni, akkor csak zsírtalanítani, alapozni, festeni kell? Csiszolni meg egyebek nem szükséges, ugye? Elnézést ha hülye kérdés. Azért nem fényezőhöz viszem, mert mindkét oldalon cserés az elem, és összesen az már úgy 70k-ba lenne, holott az autóért nem adna senki 200-nál többet. Kompresszor, meg pisztoly van. Köszi!
-
roberto211
őstag
válasz lsebestyen #18094 üzenetére
Dehogy lenne 70k.. Csak megkell találni hozzá a fényezőt.
Ha Pest közeli vagy írj rám tudok egy fényezőt... Nekem a kocsi egész elejét 30ba fújta le ,egész jól..
-
nagyúr
válasz lsebestyen #18094 üzenetére
Csepelen 40-ert fujjak a ket elemet, ha kell kontakt irj ram.
-
Charley76
csendes tag
Hali Közeledik a hideg idö és le kell cserélni a nyári ablak moso lötyit a tartálybol valami ajánlatott tudnátok mondani hogy melyik volna jo?
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
-
roberto211
őstag
válasz bitpork #18098 üzenetére
Bármelyik csak ne tescós... Egyik szerelő régen azt mondta h a filléres tescos ablakmosótol beszokott rohadni mit tudom én mi ,az ablaktörlő mechanikába vagy motorba passz... Azóta kétszer megnézem h tescos vagy sem.
De nem ott szoktam venni csak ha nagyon sürgős akkor. Általában júniksz, vagy bárdi
-
Morris
veterán
válasz roberto211 #18099 üzenetére
Az csak az egyik dolog. A másik, hogy a tesco-s rohadt büdös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest