Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.0SC
csendes tag
Azt is kalkuláld bele, hogy ezzel 30-40 kezelést tudsz megcsinálni és csak évente 2-3 alkalommal kell megcsinálnod. Ráadásul az eredmény verhetetlen. Ha így kalkulálsz, szerintem még olcsó is De van olcsóbb wax is a kínálatban, ami szintén szép és tartósabb, mint a kommersz termékek.
-
-
kk831228
addikt
válasz Morris #16010 üzenetére
Jaja Turtle semmi nem ér , én is próbáltam, mondjuk üveget szerintem csak géppel érdemes elkezdeni...
(#16013) varsam: Akkor te előrébb vagy nekem nem sikerült kárt tennem a turtle cuccal... egyszerűen semmit nem csinált...
(#16016) varsam : Amit Dodi72 linkelt...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
runner 125
nagyúr
válasz Morris #16470 üzenetére
Esetleg kátrányoldó, rovaroldó és ha nem burkolt alul teljes a motortered akkor egy motortisztító.
mod. Üvegpolír még, ha van törlési karc.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
206 cc
senior tag
válasz Morris #16470 üzenetére
Jó kis szett ! kb. pont ezeken gondolkozom én is.
A magasnyomású mosó ügyben valaki bír megosztható tapasztalatokkal?...mint írtam 40-50K-s kategóriáig érdekelne egy ilyen gépezet.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
agent_k
őstag
válasz Morris #16547 üzenetére
20k-sal dolgoztam 2 évet. Durva korong durva pasztával fogja nagyon, de 150mm vagy 125mm-es koronggal el lehet vele lenni. Szerintem nem lehet tönkretenni napi 8 órás munkát is bírja. Hátránya nincs benne konstans elektronika és nehéz. Otthoni hobbi polirozásban nincs párja. Viszont a felfogatót meg a szivacsot egyből cserélni kell. Hogy mire az jó kérdés. Menzerna fehér, sárga, fekete tojástartós szerintem jó lesz kezdésnek. 2500 darabja. Két évig ki fog tartani Anyagra(szivacs, paszta) számolhatsz annyit, amennyit a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Morris #17488 üzenetére
7-8 évnél öregebb - főleg mosási karcos - autóra szerintem SRP kell. Noh meg annak komolyabban látszik az eredménye. Próbáltam mindkettőt a Volvo-n, az EGP is szép fényessé tette, de az SRP-től sokkal szebben csillog.
Munez,
Rendben, de te havonta géppel polírozod.
A vízlehúzó akkor is fasság, bárki bármit mond, karcol.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest