Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz HuTi.HUN #17731 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb MunezXBK pedig ezt írta: "Tartósan csak polírral fog eltűnni."
Te viszont azt, hogy akár a lakkot is el tudom tüntetni, ha nem vagyok elég óvatos.Másik kérdés, hogy a lakk milyen lesz a használat után?
Matt vagy fényes?
Turtle Wax karceltávolítóval már tüntettem el karcot, de ott meg megmattult a lakk Kellett rá a SRP.
De amint lekopik az SRP ott ugye megint matt a lakk.
Használható az egész karosszérián vagy csak a karcos helyeken ajánlott?Azért vagyok bizonytalan, mert elvittem egy polírozással foglalkozó emberhez, aki megnézte a karcokat, de már a kifogásoknál tartottunk a harmadik mondatban, hogy miért is nem lesz majd teljesen jó, amikor készen lesz.
Viszont én úgy vagyok vele, ha 20K-ért elvállalja, akkor legyen már jó...
Ha meg 20K-ből csak olyan lesz, amit a 3K forintos paint renovatorral otthon meg tudok csinálni, akkor nem idegesítem magam fel feleslegesen.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz HuTi.HUN #19385 üzenetére
Kicsit tovább túrtam a net bugyrait, és találtam 3 szettet ami szóba jöhet:
DAS-6 Dual Action Polisher - Menzerna Kit
DAS-6 PRO Dual Action Polisher - Menzerna Kit
Dodo Juice - Spin Doctor 3M polisher kit
Melyik lenne az ajánlott konkrétan ezek közül?
Első a legolcsóbb de csak 5"-os
Második a PRO, 5 és 6" is jár hozzá, ugyan azok a paszták
Harmadik a legdrágább, gondolom a 3M szett elég értékes, meg nagy is, viszont a gépről semmit sem tudok. -
Formaster
addikt
válasz HuTi.HUN #19501 üzenetére
Igen, szerintem egyenesen hülyeség mindig kattanásig húzni. A nyeles is jó finom munkára, sőt nekem mindenképp kell a kerékjárati ív miatt, oda nem fog szépen felfeküdni a fogó.
Köszi, gáláns vagy, sajnos pünkösdkor leszek otthon legközelebb, addigra szeretném a polírt is letudni.
-
Formaster
addikt
válasz HuTi.HUN #19515 üzenetére
Az átmenetes tábla milyen? Néztem a világítósakat, de a legolcsóbb is 2-3x annyi volt, mint a sima és az még gagyi kategória. Inkább majd játszok a fénnyel.
A fogóról nekem is ez jön le a videókról, viszont rendeltem rudasat is. Elég jól használható kis horpadásokhoz, mivel az erőt te választod meg és nincs visszaható erő, ami befelé hajlítaná a lemezt, mint a fogósnál. Első ránézésre sejtem, h a kerékjárati ív nem lesz egyszerű, de azért meglátom mit enged.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz HuTi.HUN #19529 üzenetére
Igen, már látom mi a differencia. Gyengébb megvilágítottat nem akartam venni, mert ki tudja milyen minőség. Ha később üzletszerűen is csinálnám, akkor már befektetnék komoly lámpázatba, viszont akkor egy tanfolyamba is
Végül egy szettet rendeltem, egész jóárasítva, plusz hozzá a vonalas-tappancsos táblát, pontozót, meg néhány minőségi tappancsot pluszba. Ha érdekel valakit és nem gányolom el nagyon, akkor lesz update a projektről
-
animoo
senior tag
válasz HuTi.HUN #22413 üzenetére
Sose fogom megerteni, hogy,amig a gyereket kiveszi hatulrol, miert nem lehet vigyazni a masik autora... nekem a kutyam szokott hatul lenni, neki is kell hely a beszallashoz, megis figyelem az ajtot hova er...
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
d4d
tag
válasz HuTi.HUN #22419 üzenetére
ilyenekkel én is találkoztam.. várakoztam az okmányiroda előtt, jön a manus és teljes nyugalommal odébb tolta az előtte parkoló autót... a saját autójával.. csak hogy jobban elférjen, egy pár centit na, lökhárító a lökhárítónak.. b..meg mondom ilyen nincs.
De, ha már trógerség, a büdös drogos dohányosokat is oda lehetne állítani ezek mellé, akik mindenhol teljes nyugalommal, mintha ez természetes lenne, hajigálják el a redvás csikkjeiket. Posta előtt, üzletek előtt, járdán, kapualjakban teljesen mindegy. Értem én hogy fárasztó elballagni egy kukához, de akkor talán dugja fel a seggébe.. esetleg egye meg. Valamilyen szinten ez is összefügg az autóápolással, mert van az az ótvaros büdös bagós, aki hamutartónak nézi az utakat és még véletlenül sem a kocsiban gyűjtögeti a szarjait. Ez mutatja hogy ő azért érzékeny az autója tisztaságára, már ha csikkekről van szó. Csak valamiért az az ocsmány pudvás bagószag, ami beleeszi magát a kárpitba az nem zavarja. -
Imibácsi
aktív tag
válasz HuTi.HUN #22785 üzenetére
Én vennék is akár, mondjuk 50.000 forint környékéig valamit. De ahogy látom létezik a száraz/nedves porszívó kategória, ami nagyon nem ugyanaz. Ez elvileg azt tudja, hogy a vizes dzsuvát is felszívja, de őmaga nem szór vizet. Ami szór vizet, abból eddig csak 6 számjegyű összegért találtam.
Szerk: Közben ráeszméltem, hogy amit én keresek az nem takarítógép néven, hanem szőnyeg- és kárpittisztító néven keresendő a gugliban.
[ Szerkesztve ]
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz HuTi.HUN #22791 üzenetére
Ugyanezt néztem ki magamnak. Valahol volt egy vélemény róla, hogy használat közben a műanyag ház statikus elektromossággal töltődik, és műhelyben összeszedi az összes port. Ez valós?
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
Imibácsi
aktív tag
válasz HuTi.HUN #22796 üzenetére
Köszi az infót! Első körben nem veszek kárpittisztítót, mert nem használnám ki. 5100-as Kaercher amit jobban dícsérnek, az meg már lenne saccra 80ezer. Nekem meg arra kéne hogy néha kitakarítsam a Seat üléseit. Szőnyegem a lakásban nincs egy darab se, szóval máshol nem használnám. Első körben vettem Homasitában egy Autoglym kárpittisztítót, meg vizes mikroszálas. Ha nem jutok ezzel dűlőre, akkor bérlek majd egy gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest