Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-cobra-
aktív tag
Múlt hét óta új szekér állt a házhoz. A hétvégi jó időre való tekintettel kapott is egy teljes belső takarítást és ápolást, kívülről egy réteg waxot, illetve a motortér is ki takarítva. Képek Tavasszal kap majd egy finom polírt meg felmennek a nyári felnik és lesz nyálcsorgatás.
-
Formaster
addikt
Feldobnám újra a kérdést
Sonax gyurmából melyiket érdemes venni? Van sárga, piros és kék. Enyhén szennyezett a lakk, 5 éves. Én a kékre vagy a sárgára gondoltam, utóbbit adják szettben is folyadékkal. Ajánlhatnátok még valami pöpec waxot meg bőrápoló szettet. Köszi!!
-
-
g4bb3r
tag
Hali.
Ilyet próbált már valaki? Horpadásjavítás házilag. Jelenleg csak 1db horpadásom van (bevásárlókocsi a kilincs alatt valószínűleg) gondolkozom megérné venni egy ilyet. Nem tudom mennyiért húznák ki lakatosok..
Illetve hogy hívják ezt angolul? Elég jó vagyok angolból de a "horpadáskihúzó készlet" megfogott
körülnéznék külföldi webshopokban is..
-
-cobra-
aktív tag
válasz
#00809728 #18237 üzenetére
Ez nagyon tuti, lehet berendelek egyet.
Wolf termékekkel kapcsolatban van tapasztalat? A webshopban regisztráció után láthatóak az árak, elég barátinak tűnnek. Ezeket a cuccokat néztem ki konkrétan:Fallout Remover - felnitiszító
Jewel it - fényesítő polírozáshoz
Silk Milk - matt műszerfal áplására -
törölt tag
-
agent_k
őstag
-
Mappa
addikt
Csiszoló gyurmából jók ezek az eBay-es 600-1000 forintos gyurmák is vagy ebből is érdemes drágábbat venni? Néztem sonax gyurmáját is de az 8-9 pénz
annyit biztosan nem adnék érte.
-
-
-cobra-
aktív tag
válasz
TayRol #18223 üzenetére
Szintén zenész. Én felniről szeretnék masszívan ráégett fékport és kátrányt leszedni. Eddig mosással és benzinnel próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel. Ez a sósavas takarítás mennyire veszélyes, nem bántja a felnit vagy a gumit? Rendes háztartási sóval kell hozzá? Ha igen, akkor hány százalékos és milyen arányban kell hígítani?
-
-
TayRol
nagyúr
A dísztárcsáról a ráégett fékport mivel lehet leszedni? Hibátlan állapotú, gyári dísztárcsa, de tuti 1-2 éve nem mosták.
-
törölt tag
Szerintem nem kell ragozni tovább.
Ha elvitted volna autómosóba ott 120bar felett lett volna a a magasnyomású.Annak sem szabadott volna leszedni és még a gyengének sem.
Sajnos vagy zsíros maradt vagy a szorókitt nem volt megfelelően kiszárítva és még enyhe nedvesen lett ráküldve a szin.Tény az,hogy ha festek egy akármit akkor mindig elmondom 1hétig nem mosógassák.Te esetedben ez 3hónap volt.Szóval nyugodtan vidd vissza.
-
do3om
addikt
válasz
runner 125 #18220 üzenetére
60-70cm széles? Mármint a magasnyomású egy vonalban nyomja arra gondolsz?
Ott kb olyan nyomása, ereje van amivel a szobavirágok levelét nedvesítő kézi spricolónakÉn itthon a szintén krajcáros mosóval 10-15cm széles vízsugárral szoktam mosni, de ha madárszar van közelebb kel menni. Persze utána át van mosva kefével.
-
vhgtev
újonc
válasz
runner 125 #18218 üzenetére
Hát nem vagyok biztos benne, hogy kamuznom kéne, pont azért amit írsz ("nem szabadna h lekapjon ").
Kérdezősködtem itt-ott, van aki szerint nem lett megfelelően zsírtalanítva - az okozhat ilyet.
Egyébként nekem a legkisebb, legalapabb Karcher gépem van. Össze se tudom hasonlítani azzal a gőzborotvával ami egy normális autómosóban van és amit sokszor alig tud megtartani a "mosósrác". Még jó, hogy kivételesen nem vittem el mosatni... hát lehet, hogy az a gép letépte volna a fél ajtót.Csütörtökre beszéltem meg időpontot az ipsével, meglátjuk milyen lesz a hozzáállásuk.
-
runner 125
nagyúr
válasz
stickermajom #18216 üzenetére
..én havi 1x kenem át.
vhgtev
Uh, azért ez kemény.
7-8 éve az akkori motorom műanyag eleméről nekem is sikerült leborotválni a fényezést, bár akkor én voltam fax, mert nem vettem szélesebbre a nagynyomású fejét és azért 2cm hosszan van ereje 100-110 BAR víznyomásnak fél méterről.
Reklamáld meg, de szerintem találj ki más storyt. Persze, normális lakkozott fényezést elvileg nem szabadna h lekapjon az 1 pontba ráirányított sterimo sem, de akkor is... legközelebb légy vele óvatosabb. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
stickermajom #18216 üzenetére
Amikor puha és nem érezni száraznak a bőrt, akkor szoktam leginkább.
Meg amikor vágyom az ápoló illatára.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
stickermajom #18214 üzenetére
Azaz.
Nem kell, sima pamutrongy tökéletes.
-
g4bb3r
tag
Nekem a lakk pattog le itt ott... ezt lehet valahogy megállítani orvosolni vagy bele kell törődni?
-
vhgtev
újonc
Sziasztok, az alábbi képen látható festékleválást egy magasnyomású mosó okozta amikor mostam a kertben az autót. Az ajtó 3 hónappal ezelőtt lett fényezve egy Renault márkaszervízben. Mivel garanciális viszem vissza, de szerintetek a szervízben rám foghatják a hiba okozását? Halottatok már ilyen esetről?
Mivel nem értek hozzá, kicsit meg vagyok illetődve, nehogy a végén még ne akarják kijavítani. -
Mappa
addikt
válasz
szekra #18204 üzenetére
2005 Bora - szintén van de nekem inkább akkor ha a térdemet nyomom a középkonzolnak. 1 év alatt hozzászoktam. Elején szét idegelt. + ez a fabetét(enyémben) műanyag lapok, hamutartó betét stb. sem egy nagyon jó minőségű anyag... Recsegő, ropogó, nyikorgó. Főleg télen, ebben a hűvős időben van hangja.
Én beletörődtem
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
stickermajom #18205 üzenetére
Autoglymé jófajta.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Bőrápolásra mit ajánlotok? Autoglym és Fenice termékek között vacillálok. Sonaxot is néztem volna (mintha a gyári is Sonax lenne), de itthoni honlapjuk karbantartás alatt már egy hónapja, rendelni pedig nem nagyon lehet ahogy nézem. Szürke félbőr ülésekről lenne szó.
Üdv
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest