Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charley76
csendes tag
Hellosztok!!!!!!!
Nekem volna egy problemam.Tavaly 2008 juliusban vettem egy Dacia Sanderot hat igaz hogy telen nem lehet lemosni es most szepen lemostam TurtleWax samponnal szep lett csak tele van sok kissebb nagyobb karcolasokal ugy nez ki mint a pokhalo.Azt szeretnem kerdezni hogy hogyan lehet eltuntetni a karcolasokat,mi a teendo ilyen esetben.Meg egyszerse volt waxolva.Elore is koszi!!!!!!!
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!
O.K. én elolvastam de a TurtleWax-tol (Safe Cut) a karceltávolitoval nyomathatom neki polirgépel is vagy csak kézel???????? Vagy tudsz ajánlani valami jobb pasztát?????? Mert utána ahogy te is dicsérted lekezelem WS Platinummal.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Szevas mester!!!!!!!!!!!!
Ajánlottad nekem a Zaino maxot vagy a 3M-et.Csak annyi a gond hogy nem találok sehol ilyen cucot.Nem tudnál más cucot ajánlani ami hozzá hasonlo.
-
Charley76
csendes tag
Szevasztok!!!!!
Ezt a Zaino termékeket hol lehet megvásárolni Budapesten???????? Melyik üzletben ?????????????????
-
Charley76
csendes tag
Szevasztok!!!!!
Ezt a Zaino termékeket hol lehet megvásárolni Budapesten???????? Melyik üzletben az AUCHAN - ban meg lehet vásárolni ?????????????????
-
Charley76
csendes tag
Szijasztok!!!!!!!!
Gyerekek ez a zaino cég egy nagy hatalmas átverés,mert mailra nem válaszolnak a telefont meg nem veszik fel egész nap.Kivan az összes t ... -öm velük.Akkor meg hogy a trutyiban meg lehet rendelni toluk.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Csáko!!!!!!!!
Hát én nem tudom nekem nem veszik fel a telefont de mostmár mindegy mert külföldön vagyok és bisztosan külföldre nem szállitanak.A Turtle Waxrol csak annyit hogy sokan dicsérték még mielöt a Zainot ajánlotad.
-
Charley76
csendes tag
Ja és nem Turtle Waxos vagyok én a Zainot akkarnám kiprbálni mert mint irtam már a multkor is hogy semmiféle anyagot sem használtam a hintomra.Zainoval szeretném kezdenni az elsö polirozást.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!!!!!!
Hát mester ha ezt meg tudnád nekem valositani akkor az szuper volna.Csak amit feltettél linket a Zainorol,ott az árak azok bisztosan hogy jok.Mert szeretnék utána számolni hogy meddig nyujtozak.Ja és hogy utlom át a pénz neked.Ezt meg kéne dumáljuk nem?
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #3207 üzenetére
Szevasz mester!!!!!!!!!!!
Ha el tudod intézni a sráccal akkor nekem kéne egy "Z-PC fínompolírozo" és egy "Z-2 PRO Szintetikus Wax"! A címem pedig:
Ciato Elisabeta (névre)
Str. Aurel Lazar 11 ap 8. (utca)
Jud. Bihor (megye)
Loc. Oradea (város)
irányíto szám: 410043.Most itt lakom a növéremnél ideiglenesen! Elöre is köszi de a pénzzel mi lessz? A cuccra a pénzt a postán fizetem ki mikor felveszem?
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #3207 üzenetére
Mert mikor a WS Platinumot rendeltem a postán kellet kifizesem.Szerinted elég lesz ez a két Zaino cucc a gyári festékre?Egy kicsit pokhálos de szerintem a Z-PC kiszedi,a Z-2 meg a fényit helyrehozza igaz?Ja nem irtam hogy Romániában vagyok most
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #3218 üzenetére
Haly!!!!!!!!!
Miért Afganisztánba tudna küldeni?
Had a trutyiba ne komlikáljuk az életet.Csak rendelni lehet a sráctol vagy van üzlet is ahol lehet helyszinen vásárolni.Arra gondoltam hogy hátva vissza tudnék menni Pestre minnél hamarébb mert egyre trutyiul néz ki a hintom.Ahogy te is látad a képböl amit feltettem.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!!!!!!
Valaki használ már Z-12 az üveg polirt?????? Mi a véleményetek rola?????? Tényleg olyan jol müködik a cuc????
-
Charley76
csendes tag
Hello!!!!!!!!
Dodi72 elöször is gratula a seatnak tutti lett.Nekem is nemsokára meglesz a hires Zaino cucc.Multkor feltettem a talicskámat azt a kék szinü Sanderot azt szeretném kérdezni hogy a Z-PC kiszedi azokat a karcokat?
-
Charley76
csendes tag
Hello!!!
Szerintetek a kocsinak a motorját hogyan lehet tisztitani.Vannak ezek a motor moso szerek ezek jok e valamire?De hogyan kell használni öket?Ha valaki már használt már ilyen spreyt akkor tud e valamilyen tanácsal szolgálni hogy mi a teendö vele????
Elöre is köszike!Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Charley76
csendes tag
válasz zsolt1129 #3645 üzenetére
Egy egy éves Sandero a Renaulttol vagyis a Dacia gyártol.Na ez viszont ezen a téren kezdö vagyok hogy mennyi,hol,merre van a motornál az elektromos kütyük.De le szeretném valahogy mosni mert voltam az egy éves olajcserén és van ahol az olaj mellé folyt meg már tiszta poros az egész belseje.De ha ráfujodik a müanyag részekre pl:a levegöszürö burkára nem fehériti ki mi? Csak lemosom vizzel és kész?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hello Dodi!
Szerinted melyiket ajánlod a kétt anyag közül azt a Sonax kemény vijaszt vagy a WS Platinumot a lakkprotektort.Nekem fogalmam sincs melyik a jobbik.[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
OK köszike a tanácsot
-
Charley76
csendes tag
Hello!
Dodi nekem benzines gépem van talán erre gondoltál:
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Haly
Dodi leszeretném cserélni az ablaktörlö lapátokat.Szerinted melyiket vegyem meg a grafitost,a teflonost vagy a szilikonost.A 3 közül melyik birja a hideg-meleg höingadozást a legjobban?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
válasz bajuszati #4428 üzenetére
Haly!!!
Igaza van Dodinak szerezzél be Sonax cuccokat mert én is ezzel csinálom most a verdámat.A Turtle Wax teknöcös anyagokkal nem érsz vele semmit mert én is kibrobáltam már egy rakás (sz@r).Tele van szilikonokkal attol csili-vili lesz töle a verda.Küld a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Haly
Te Moric hogy ál a verdád a Karnauba cuctol?Azért érdekel mert tavasszal én is be akarok szerezni belöle ha jo az anyag.
-
Charley76
csendes tag
Hy!
Gyerekek tik mikor cserélitek ki a nyári papucsot télire?Ma reggel 9-kor kiléptem az utcára és a verdám fehérbe öltözöt.
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!
Dodi azt szeretném kérdezni hogy ezekben a hüvös idökben lehet e vaxolni?Vagyis melyik az a legalacsonyabb hömérséklet amiben lehet használni a vaxot hogy tudjon beszáradni?
-
Charley76
csendes tag
válasz #00809728 #4536 üzenetére
OK! Csak az a baj hogy garim az nincsen.A kromofagrol meg csak annyit hogy az nagyon durva anyag az leszed mindent fémig és kezdheted az egészet elöröl a szorogittöl.Szobafestö vagyok és a kromofaggal szedem le az olajfestéket az ajto-ablakrol.
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!
Szerintem hamarébb és könnyebben megfolyik sprey-el mint a kompreszoros fulyással.A verdát kompreszoral szokták fényezni szerintem mert szebben lehet dolgozni vele és jobban terül a festék anyag.De szerintem Dodinak is ez a véleménye.
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!!!!
Na mi van veletek mi ez a kampány csend,semmi kérdések,semmi olvasnivalo sincs már 3 napja?
Dodi ez a gumiápolo jo valamire,érdemes bekenni vele a gumi részeket?
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!!
Dodi tegnap kölcsön kértem egy Ford verdát.A hülye gazdája az egész müanyagját és a gumi részeket bekente tömény Silikonnal.A kérdésem hogy mi a frásszal lehet eltávolitani rola azt az undorito ragacsos szart rola.Talán valami tömény mososzerrel mint pl:ARIEL..........?
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Na haly mindenkinek!!!!!!!!!
Ugy látszik hogy csak én vagyok egyedül itten,mindenki el van foglalva a verda letakaritásal a hotol.Vagy télen senki nem nyusztolja a verdát pedig ilyenkor a legg tuttibb mert nem izzad meg az ember a surolásban.
Te Dodi ez képzeld el vasárnap reggel kimegyek az utcára letakaritani a verdámat a hotol hát elö a szörkefét ezzel szoktam letolni rola a nagyát de ugy hogy nehogy a lakkozáshoz érjek,ez alatt kijön a szomszédom hát ö is nekiáll letolni a verdárol a havat egy metalizált bordo Renaut Megan-ja van,és most jön a poén:mivel takaritja a havat rola?
Há egy vesszö seprüvel.Az elöt meg az utcát seperte vele.Hát én majdnem t.k.n szurtam magamat mikor látam.
Na mit szolsz hazzá Dodi ehez a szuper lakk védö stilushoz????
Szerinted mit lehet csinálni az ilyen állatokkal akik igy kivégzik a fényezést????Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Charley76
csendes tag
válasz zsolt1129 #4612 üzenetére
Haly
Hát az ténleng nem semi apukám!!!!!!!!
Hát Dodi az én verdám se látott ugy 1 honapja se sampont,sem waxot csak lepucoltam a hotol.Még szerencse hogy most szabadságon vagyok és enyhe az idö igy lesz mosás is meg waxolás is.
Azt mondod Dodi hogy 5-fok alatt nem érdemes waxolni?
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!!!!!
Dodi leszedegettem az ajto boritokat szerinted be kell valamilyen korozio gátloval kenni vagy fujni a belsejét az ajtonak.Ha be kell akkor melyiket ajánlod?Az internetten nem találok semmit neki valot.
-
Charley76
csendes tag
Haly!!!!!!!!
Kivánok nyüsztölésben és pénzben gazdag boldog uj évet mindenkinek!
-
Charley76
csendes tag
Szerintem ne foglalkoz Turtle cuccokal.Az ára olcso,minöség gyenge ahogy Dodi ajánlotta inkább Sonax mert én is ezt használom,ára nem drága,minöség egész jo én megvagyok elégedve vele.
A Turle-rol csak annyit hogy vettem a sötét kék polirját javitoceruzával együt és nekiáltam felkenni de még a t.k.m is tiszta kék volt,ja és ami a jo a felületel nem csinált semmit.Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Charley76
csendes tag
Haly!!
Te Moric mi a véleményed a 100% karnauba viaszrol.Már van egy pár hete hogy lekented vele a verdát.Hogy viselkedik,könnyü lemosni a verdát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest