Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Budapesten kit ajánlanátok, a motorháztető orrészénél középen van egy tenyérnyi horpadás, egy kisebb kocc eredménye, amit először ki kellene "húzatni" vagy "kalapálni" gondolom én, majd fényezni is kellene. Jelenleg sérülésmentes a fényezés, de valószínűleg ha "kihúzzák" a horpadást, akkor pattan le egy kis festék...
Ha valaki tudna ajánlani egy nagyon jó ár / érték arányú "mester", műhelyet, azt megköszönném, egy VW-t kellene meggyógyítani, nyilván a legjobb, ha fényezés nélkül ezt meg lehetne úszni!
Előre is köszi!
-
g4bb3r
tag
válasz
MunezXBK #17591 üzenetére
Hülyeséget írtam. Normál ablaktisztitóra gondoltam.
Közben más is lett. Most vettem észre hogy a tegnapi eső után beázott az utasoldal , legalábbis vizes volt a kárpit az anyósülés előtt... próbáltam rongyal kinyomkodni, mikroszálas kendőt is bevetettem de kicsit nedves maradt...
Mit lehet tenni? szét kell szedni, kiszedni a padlókárpitot vagy száraz/nedves porszívóval ki lehet szívni? Esetleg valami autókozmetikában ki tudják géppel szárítani?
Nem akarom hogy berohadjon..
-
g4bb3r
tag
Hali.
Vettem egy kocsit a beltérre ráférne egy takarítás. Nincs lelakva szerencsére de azért elkel a tisztítás. Milyen könnyen beszerezhető tisztítószereket érdemes venni (DM/Tecso/etc?)? A "filléres neppertrükk " rovatban láttam érdemes venni a koszradírt + mikroszálas törlőkendőtltérnek . Ablakokra jó a sima cif? Valami kárpit tisztitó pl könyöklőre??
Én biztos nem fogom szétkapni a belét és nagynyomásúval kitisztítani mint a totalcaros arc
Köszi!
-
válasz
verti1 #17587 üzenetére
Runner-t idézve:
- alapos mosás, tisztítás, levéve mindkét lökhárítót, műanyag küszöböket, kerékjárati műanyag dobokat
- szárítás vagy pár nap száradás
- a felületi korrózió alapos kicsiszolása koronggal mindenhol (rozsdapssziváló NÉLKÜL!)
- epoxis alapozófesték felvitele
- fedőfesték felvitele
- alvázvédelem majd üregvédelem felvitele minőségi szerekkel -
verti1
tag
Sziasztok!
Alvázat, küszöb alját, kerékjáratokat mivel érdemes kezelni? Nincsen szét rohadva vagy ilyesmi, megelőzés miatt. Itt ott az élek, ponthegesztéseknél van egy kis rozsda, de az normál úgy gondolom 12 éves autón. Arra gondoltam kennék Korantot. Erre mit lenne célszerű? Epoxy alapozó? Hammerite? Alvázvédő? Belülről a küszöböt szondával Dinitrollal kifújom, de kívül mivel tesek a legjobbat?
Köszi
-
Charley76
csendes tag
válasz
riska1982 #17575 üzenetére
Szia az szuper en is a IV be fogok menni latogatoba engemet ami nagyon erdekelne az a üveg polirozo anyag mert semmi sem szedi le bejulrol az oldalso uvegekrol a trutyit telen mikor beparasodik bejulrol az uveg ugy nezki mintha olajban furdot volna es utana vizzel locsolnad
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Polírozás ügyében nincs itt valaki aki tudna segíteni nekem Mohács és környékén? Hátha akda itt valaki......
-
SZATA
senior tag
válasz
riska1982 #17575 üzenetére
Te is itt vagy?
Vásároltam nálad többször is.
Már ajánlottalak. -
SZATA
senior tag
Egy-két héten belül tesztelhetem a Wolf "Mystery Juice"-át és új ablaktisztítóját.
-
verti1
tag
Ez eléggé durva azért melóban...a faszi kézzel csinálta...nem semmi. Mondjuk ez egy rétegű festék, nincs lakk, lehet ezt a fajtát könnyebb mint egy kemény lakkott polírozni...
-
HuTi.HUN
tag
Gyárilag fényezetlen, rücskös műanyagok fényezésére létezik tartós megoldás?
Két műhelyben is azt mondták, hogy ha ragaszkodom hozzá, akkor megcsinálják, de a legkisebb stressz hatására le fogja dobni a fényezést.
Létezik gyárilag alapozott elem is, de gondolom érthető, hogy az az utolsó lehetőség.
-
válasz
MunezXBK #17560 üzenetére
Köszönöm!
Sablonjuk lesz hozzá, vagy "érzésre" vágják? Töredék árnál mondjuk szinte mindegy.Volt kollégám rakatott pár évvel ezelőtt Astrára, 50 papír rémlik; ehhez képest amiket itt olvasok, azok ijesztő árak (100+).
@h1mpi: szuper! Ha aktuális lesz, gondolom elkérhetem a címet?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok.
Nem vagyok még tisztában az árakkal, de Pest megyében egy ilyen pár lökös metálra fényezéséért mennyit kérnek el? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest