- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
yodee_ #26926 üzenetére
Nem is a hütéssel van itt gond,hanem a BIOS-ban a feszültségek el vannak cseszve,
vagy nem kezeli normálisan!
Azért lenne jo ha kiszednéd GPU-Z-vel a Biost,és ha nem akarod akkor megnézem én
h meg tudom-e nyitni!Töltsd fel valahova!
Ha a tiedet se tudom megnyitni akkor azzal van a baj! -
diegho
nagyúr
válasz
yodee_ #26281 üzenetére
vx450-est vedd, az 550-es és a 750-es cwt belsővel jön a 450,520,620,650 pedig seasonic-al és kettő közül az utóbbi a jobb, megbízhatóbb. Amúgy ne zavarjon meg, hogy az LC-re 550van írva, 300W terhelésnél úgyis felrobban, a corsair pedig valójában 450W-os amiből neked úgy 200-ra lesz szükséged.
-
-
gesa
tag
válasz
yodee_ #25424 üzenetére
Engem leginkább az érdekelne, hogy a GS játékok alatt mennyire stabil.
Egyébként az én GS-m is megérkezett már, csak a gépen többi része van még útban. Remélem egyike leszek azoknak, akiknek a kártyája tuti jól működik. Ha nem, akkor csere lesz és választok más kártyát. 2-3 nap és kiderül. Én még bízok a Gainwardban.
Külföldi fórumon olvastam, hogy akinek jól működött a GS, az nagyon megvolt vele elégedve.
-
-
Osynho
addikt
válasz
yodee_ #23761 üzenetére
Hát ekkora felbontásnál még procilimit tuti befigyel, de szűrőkkel, full maxon gyorsulna azért sztem. Annál olcsóbban is van különben 4850. Én most Gainward GS-ra pályázok az megy 39 körül.
Ez viszont fura:
Ez azért lehetséges, mert a DDR3-nak jobb az időzítése mint a DDR5-nek, vagy simán elkúrták a tesztet?Jah, ez UT3
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest