- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
logaritmus
tag
SZiasztok, végre beraktam a powercolor 4870 pcs+-t, csak annyi észrevételem van vele kapcsolatban h idle-ben leállitja a ventit és mikor gondolom elér egy bizonyos hőfokot elindítja de nem akárhogy
felpörgeti maxra majd beáll egy egy ford számra majd leáll. EZt csinálja percenként vagy 4-szer. kicsit idegesítő mikor hirtelen a semmiből felpörög.
-
torzonkoc
csendes tag
Hali!
Lehet h nem ide tartozik, de az lenne a kérdésem h ASUS P5B alaplaphoz be tudok-e tenni ATI HD4870 videókarit?
előre is köszi -
pisti88+
senior tag
Ahogy Bluegene viselkedik az kreténhez méltó, nekem is pattogott mikor a problémámat mondtam el( holott ez egy szakmai topik lenne...
), és másnak is pattog, sőt tovább megyek becsmérel... Nembaj lessz még ennek hátulütője, ha nem most majd egyszer...
Mellesleg a karival nincs nagyobb problem mint az hogy kell neki egy uj oprendszer, egyépként hibátlan, erős, és az nem róható fel neki hogy a ph egyik leggyorsabb 280-a egy arra optimalizállt gamben otthagyta xy fps-el...
Erről ennyit
ISMÉT CSAK ISMÉTLEM MAGAMAT, MINDKÉT KÁRTYA SZUPER, NINCS HELYE VITÁNAK, MINDENKI JÁCCON!!! -
MaSzKa
senior tag
megjött az országba és elsőként kaptunk ma reggel itt a ph-n Brekk-től Gigabyte HD4850 1GB Multi-Core Passiv-ot
rövid tapasztalat róla ennyi
-
Hagyjátok a fenébe, felesleges vitázni. Laraxior kipróbálta mindkét kártyát valós környezetben és leírta a tapasztalatait. Ha ez itt valakinek nem tetszik, az ő baja, ez attól még tény marad.
Pisti 88 is váltott X2-re és neki is gondjai vannak a kártyával. Mondhattok akármit, de ez is egy felhasználói, elfogulatlan vélemény és probléma, amiben xy megint az nv buzi vonalat emlegette.
Bluegene: szerintem kicsit nézz magadba és min kérj bocsánatot az érintettől, mert ez nem volt egy korrekt viselkedés.
-
feka007
veterán
-
AMATŐR
őstag
Erre valaki? #27671
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #27684 üzenetére
-
Beowulf_78
addikt
Fater! Rossz topikba írogatsz...
Nem tudsz elég meggyőző lenni, hallod, hogy a 4850 is mennyire hasít...kár vitáznod bundival. Zárd le azzal, hogy nem értünk a számítástechnikához, és egy 4850 megalázza a GTX-eket.Pont.
Okos enged fater...
-
pisti88+
senior tag
Emberek Laraxior fórumtárs nem arrol híres hogy csak dumál... kis tiszteletet
A másik a gtx AMP tehát gyárilag kicsit huzott és ezen felül volt még rajta 20mhz( a magon a többit nemtom) igy jó 5-10 fps-el megverte Crysisban az x2-őt( és én sem vagyok hazudós el lehet hinni...)
Ennyi a tömör lényeg megjegyzem szerintem nem használlja maradéktalanul a 2 magot a crysis talán a warhead...
Ami viszont tény hogy mindkét kártya jol megy, és full HD-ben is teljesen jáccható a game!!!!
A venti max sebessége 4600rpm( ezt még le kelet irnom!)
-
Laraxior
titán
azt elfelejtettem említeni hogy a GTX OC-s...és még azon felül is húzva volt
biztos hazudni fogok a te kedvedért. Nem az első tesztem.Ezt tapasztaltam,de akkor hétvégén megint elkérem az X2-t... csinálok screent és akkor meglátod. Bár eddig kétlem hogy említettem volna olyat ami megkérdőjelezte volna a szavahihetőségem. ezt tapasztaltam és kész. Ugyanazon a rendszeren,ennyi. -
DemonDani
addikt
Legújabb GPUz! Katt erre a béta hardver linkre a letöltéshez!
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior #27678 üzenetére
az a különbség hogy a PH-s teszt pártatlan tesztelők(ők ebből élnek) csinálták, hangsúlyozom pártatlan, így ők hihetőbbek, ne haragudj, illetve értenek mind2 oldal driveréhez
screenshot van?
nem cukkolni akarlak, csak mindenki azt mondja hogy az X2 a király, az összes profi(még az nvidia is, ők is az SLI-vel mérnék össze), te meg ellentmondasz ennek és azt mondod a szingli gtx 280-as gyorsabb mint az X2, az árral szemben
ugyanmár!
-
Laraxior
titán
válasz
Bluegene #27676 üzenetére
pár FPS volt a különbség...lehet hogy a szűrésből adódott. Mindegyik 4x-esen volt.
X2 30 FPS körül mozgott,a GTX inkább felette,de 40 alatt. Benchmarkban meg csak 1920x1080 volt... én meg 1920x1200ben csináltam screenest.Mitől félnék? ha jobb lett volna nem is jövök ide..ez nem jut eszedbe?
-
-
Laraxior
titán
válasz
Bluegene #27673 üzenetére
igen...csípem stílusod... csak duma.... azért telepítettem külön rendszert neki,azért kínlódtam feltenni ezt azt. Tőled nem is vártam mást. Igazából közöd sincsen a témához,csak van kivel kötekedni....igazából nem is érdekel a véleményed... ezt tapasztaltam..ennyi,se több se kevesebb....
-
-
Laraxior
titán
válasz
hakos1987 #27652 üzenetére
nemkell 64 bit,nem tudom honnan szedtétek ezt a hülyeséget
Mellesleg kicsit megdolgoztattuk a kártyát.
egy-két észrevétel összehasonlítva a GTX280 AMP!-al.alapon a ventik 26% az X2nél,40% a GTXnél.
az X2 hőmérséklete 75 fok idle. loadban nem néztük alapventivel.
50%os ventire állítva mondanám hogy a kártya hűvös Crysis alatt! Sosem ment 60 fokig a GPU! 100%on a venti kb 4600at pörög,hatalmas erő van benne,és olyan hajszárító fílingje van,hátul nyomja ki a meleg levegőt.
Az X2nél beállított 50% venti megfelel a GTXnél a 100%nakhát igen,erre gyúrhattak volna a zöld fiúk.
Teljesítmény:
1920x1200ben tesztelve,minden highon,szűrés:4x
A GTX 280AMP! editiont gyorsabbnak éreztük... játék alatt.
Megnéztük a benchmarkot is. Sajnos igaznak bizonyult.Még 1280ban sem hozta azt a teljesítményt amit vártam.
3dmark06: Q6600:3.72GHz,videokari alapon: 20500pontnah itt megmutatta a powert. szerintem egy 24k pont simán összehozható vele,gondolom jól is húzható a ventinek köszönhetően.
Más játék ill. szintetikus tesztet nem néztünk.
(kérem mellőzzük a nem "idevaló" hsz.-eket,nem kérek a tegnapiból mégegyszer. Megosztottam veletek az élményeimet a véleményem megtartom magamnak,nehogy gond adódjon)
-
G-manus
csendes tag
(#27539)-re senki semmit?
-
impreza
csendes tag
Szaisztok!
Sapphire 4850 esem van és az a gondom a a crysys videoi kockássak nagyon mit lehet tenni vagy hol van a hiba? -
jocce007
csendes tag
Sziasztok !
Megvan, itt van SApphire Dual slot , csak van egy bökkenő nem megy a kedvenc játékom
a Call of Duty 2 - mielőtt betöltene egy mapot kifagy .. A driver a kártyához adott 08.7 -az lehet probléma ???Ja a Kari Idle 39 fok ..hogy vmi jó hír is legyen..
Tudtok segíteni ?
Előre is köszi.
-
M@nH.
aktív tag
Nem tudom nektek mennyi szokott lenni de nekem 90°C-ig felfűti a kártyát ez a GPU Caps Viewer. Igaz alapjáraton is 80°C körül van. Az nem sok egy kicsit?
-
CimbiX
aktív tag
válasz
totyax #27597 üzenetére
A fogalmazas valoban nem volt szerencses reszemröl- viszont nalam valoban nem hasznalt semmilyen Refreshlock- ha valakinek van ezen a teren sikere (x64-es Vista) akkor arra en is kivancsi vagyok. Itt csücsül meg a sarokban a jo öreg CRT-m, gyors kiprobalom, hogy valoban müködik- e
-
gergo19
aktív tag
A neve Caps viewer itt érhető el
Nesh20: A 4870 mérete egyezik meg a 8800GTS-el pontos méretet nem tudok.
-
M@nH.
aktív tag
Valaki elmondaná nekem a hogy a "szőrösfánk" proginak mi a rendes neve és honnan lehet leszedni?
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkozom a 4870-es kártya beszerzésén.
V.ki megtudná mondani hány centis ez a kártya?
Esetleg jöhet a 4850 hossza is.Előre is köszönöm.
-
gergo19
aktív tag
4870-en tulajok 8.9-es driverrel figyelem
. Mivel néztétek meg a kártya határait (szőrösfánk,3Dmark..) ? Mennyi volt a max stabil órajel? Én szőrös fánkkal néztem de ott már nagyon hamar láttam hibákat. Igaz az hogy a 8.8 tuning szempontjából szerncsésebb?
Az CCC-ben az Ai-t ki kell kapcsolni vagy standardon hagyni? Mi a jobb.
-
Vasinger!
nagyúr
1. Ez baj, hogy nem a megadott órajelen megy a kártya? Vagy ez alapból benne van a BIOS-ban, hogy viszzavegye?
2. Mi hír a 4850X2 ről? És mekkora táp kell majd neki?
3. A ventit, hogy lehetne úgy belőni a rivatunerben, hogy automatikusan növelje a venti fordulatál, a hő emelkedésével?
-
Blizz
őstag
Egy VGA-s alaplaphoz vett az egyik barátom egy HD4850 512MB-osat. A VGA-s alaplaphoz erősebb táp kell mint egy PCI-expresseshez?
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Melyiket ajánljátok:
Gainward 4850 dual-slot (+ S1, ha hangos, ha egyáltalán rámegy) vagy
Gainward 4850 Golden Sample?Így kb. egy árban vannak...
-
-
csaabz
őstag
Látom a 4850 HIS IceQ4 nem annyira elterjedt...
És mit tudtok mondani a többi dual slotos hűtős 4850-ről?
Lehet vmivel szabályozni a ventit?
Vagy magától beállítja a megfelelő fordulatszámot? -
pisti88+
senior tag
Szűz oprendszerrel megteszteljük az x2-őt remélem észhez tér...
-
totyax
aktív tag
válasz
rucinho #27627 üzenetére
3dmarkhoz van patch, letölthető a futuremarktól. Ha egy fájlt hiányol akkor feltehetőleg kitörölted amit telepített, tehát újratelepítés. Egyébként meg OpenAL.
Legújabb rivatuner kell, de azt hiszem csak az alacsony szintű beállítások mennek vele, a driveresek csak nvidiához. Ha ATI-hoz készült beállítóprogit keresel akkor ati tray tools.
-
rucinho
tag
hali!
Egy kérdés.mér nem indul 3dm06?openaldll nem található,ezt írja!
pls help!!!a másik hogy riva tuner sem szuperál 4850-es karival!vajon miért???
-
rumkola
nagyúr
Szereztem egy ilyet, 2.66Ghz 8200-essel alap órajelen - nagyon szemetes teszt vistával - Vantage: 6590.
Este nagyobb teszt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
DerStauner #27604 üzenetére
hú de jó hogy mondod!
és honnan tudsz ilyen belsős infókat?
mert én csak annyit látok szeptember 3.a óta, hogy "beszerzés alatt"
írtam is egy kissé felháborodott kommentet a twin turbo értékeléséhez az információk kommunikálásának teljes hiánya miatt de furcsa mód nem jelent meg miután leokéztam.
lehet hogy cenzúrázták? -
csaabz
őstag
Hello!
4850 HIS IceQ4-el van vkinek tapasztalata?
Crossfire-ben szeretnék kettőt, majd a nem túl távoli jövőben.
Ezek a kártyák maguktól állítják a venti fordulatszámát?Előre is köszi!
-
Hedgehanter
őstag
Latszik a sebesseg novekedes a PCIx 1 hez kepest?
-
marinea2
addikt
Szerintetek 8800GTX röl érdemes 4870 re váltani ha csak 1280x1024 ben szeretnék jáccani magas beálításokkal az ujjabb gamékba?
Előre is kössz!
-
Vasinger!
nagyúr
Ha vki CS:S (Counter Strike: Source)-zik, és 4850-es kaival rendelkezik, kérem írjon privibe, vagy ide írja le, hogy milyen beállításokkal stb stb, mennyi FPS-e van.
-
hakos1987
őstag
válasz
bombi1986 #27611 üzenetére
a lényeg.... ha nagy felbontáson játszol (1680X1050), akkor nem lesz talán proci limites, azaz nem lesz olyan, hogy míg a proci maxon dolgozik, addig a VGA csak 80%-on.... hanem fordítva, vagyis a VGA maximális teljesítménye határozza meg, hogy hány FPS-el megy a játék.... ez a limit... namost, ha magasabb felbontáson játszasz, akkor 4870, ha viszont 1024X768 és hasonló, akkor 4850!
-
HIS PCIE HD4850 IceQ4 512MB 256bit
Valakinek tapasztalata róla?
Hőfok, hang stb... -
DerStauner
senior tag
-
bombi1986
csendes tag
hol?
-
bombi1986
csendes tag
1680/1050 fölött szerteném küldeni
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Noctua 4080 Super
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest