- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
NorDezs
senior tag
válasz
Hooper #26026 üzenetére
Igen pontosan ilyen kártyára.
Venti nélkül még nem próbáltam, amit ráerősítettem az egy 12es venti és 5Von megy. Így már nem hallani a hangját, a hőmérséklet meg idle 36-38 fok között van.
Szerelés gyakorlatilag 15perc volt mindennel együtt. A matricával kapcsolatban meg felhívtam a srácot akitől vettem, és azt mondta, hogy hajszárítóval melegítsem fel, és óvatosan vegyem le, hogy el ne szakadjon. Ha meg mégis gubanc lenne, akkor ő megoldja
Én tőle vettem a karit, korrekt srác, csak ajánlani tudom [link] -
Atla
senior tag
válasz
Hooper #26014 üzenetére
Sokáig azt mondtam én is h a Vista mennyire xar,de megvettem a 4850-et,és felraktam az Win Vista Ultimate SP1 32Bit Hun OEM verziót és ezzel már tényleg nincs semmi probléma
legalábbis idáig!Egy hónapja ez van fent,de eddig minden OK!
Nekem is SB live 24bit van és müködik rendesen igaz h sztereóba,de asszem h Zenénél be lehet hozni h mind a 6 channel szóljon! -
Tigryss
csendes tag
válasz
Hooper #26014 üzenetére
Hát, azt kell hogy mondjam 2 gb memóriával lehet hogy nincs értelme, de próbáld meg.
Nekem 4 gb van, és hibátlan, nagyon korrekt cucc! Kellemes használni!
Bár lehet elfogult vagyok, mert egy kb. 5 éves gépet cseréltem le!
Lehet látni különbséget DX 10-ben, de játék alatt a legtöbb esetben nem érsz rá odafigyelni! -
South Velen
addikt
-
MaSzKa
senior tag
válasz
Hooper #25928 üzenetére
szted be lehet oda aplikálni 1 9cm-es ventit?
Samsung ramok vannak rajta?jobb minőségű képed van még róla több szögből?
szétszedve?
itt a progi legújabb ATI tray Tools
meg már írtam Rivatuner 2.10-est próbáld
-
Tubai90
tag
válasz
Hooper #18731 üzenetére
Én épp ma vettem egy Sapphire HD4850 Toxic-ot, amin ugye Zalman VF900-as hűtő csücsül. Kicsit jobb mint az elődje a 6600-as karim...
Órajele mint tudjuk 675/1100 Mhz. Miután betettem, kiváncsi voltam hogy fog majd muzsikálni, kis játék után, gondoltam egyet, hogy megizzasztom a kártyát
jó melege van, de 94 fokra 1-2x ugrott fel, az átlag 91-92 °C. Gondoltam megosztom veletek.
De hamár erre járok megkérdezem, hogy miért van az, hogy idle-ban is meg loadban is 1800-1850-et forog a venti? idle: 53%-t pörög a venti, és stabil 47 fok, load: 93%/92 fok és mégis a venti 1800-1850-et forog mindkettőnél.... Olvastam, hogy lehet csinálni profilt, de azt nem tudtam a majdnem 20 ezer hszből kivenni, hogy hol írta ezt le valaki
Eddig ez a hűtő bevált, bár hangosabb mint az eddigi passzív 6600-as
Ja és még valami, nálam elsőre felment a 8.7-es driver, gond nélkül. És még egy kérdés, mi az a GPU #1-2-3? A válaszokat köszi előre is
-
Dare2Live
félisten
1-Nem kell rá várni mert kapható.
2-Ha már megvan a 8800GTd akkor max akkor cseréld le ha jó áron el tudod adni, új gépbe viszont nem szabad 8800/9800at venni sokkal jobb a 4850.elöbb linkeltem az anand tesztet ott meg tudod nézni, hogy viszonyula 8800GT hez 4850 vagy ld PH! teszt.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest