Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Tigryss
üzenetére
48xx karikra én spec. azt szoktam mondani, hogy legelőször Intelt alájuk.

-SeveN-: Bizony, ezek a kis "mellékes" alkatrészek soxor be tudnak cseszni a VGA-nak...
ollie: Segíthet CPU-Control-os kényszerítés is 2 (v. több) magra, az a szintén 1 CPU-ra írt Clear Sky-t is megdobta kicsit.
E-Maxx: Crysist a lehetséges max. beállítások mellett egy 4870 sem visz el, nem hogy egy jóval lassabb 4850.
-
lala42
őstag
válasz
Tigryss
üzenetére
Nem amit a log fájlról írtam az txt kiterjesztésben menti el az értékeket. Ott pipa kell a log fájl négyzetbe.
Amit most írtam ,hogy Prt Scr, az a képernyődet menti el. Ott látható az a grafikus ablak, amin a sok piros csik megy. Elvileg a fényképező gép ikon azt mentené el .gif kiterjesztésü fájlban, de mint írtam nekem 1-szer sikerült azóta sem. csak üres sávokat ment, a piros csikok, amik az értékeket lennének hivatottak mutatni, na azok nem láthatóak.Na lépek fénymásolni

Egyébként már említettem itt, hogy bármilyen kérdés hangzik el, az egyik sem hülyeség.A kérdés kihagyása nélküli "majd lesz valahogy, mert szégyellek kérdezni" nas az a hülyeség

-
_Toka_
senior tag
válasz
Tigryss
üzenetére
Amennyiben a "leáll a gép" azt jelenti, amit értek alatta - , hogy leáll a gép, azaz kikapcsol - akkor bármily furcsa is, én tápra gondolnék
... persze, amennyiben félreértelek, és valójában belefagy a ténykedésébe, akkor nyilván tévedek.Kvázi egy idő után elfáradna? Amennyiben a tápod melegszik túl, ez is előfordulhat.
-
lala42
őstag
válasz
Tigryss
üzenetére
A gainward hetpipe hütéssel is rendelkezik, valamint emelt órajelü. Ez szól mellette.
A hűtés egyébként nem zavar, mert a házam inkább fagyaszt, mint hűt.
A shappirról, viszoint sok jót hallottam és most is ez van a gépben, de csak próba.
/Olyan bizonytalan vagyok.
Vagy mégsem?
/ -
aginor
veterán
válasz
Tigryss
üzenetére
Nálam 8.8 nagyon nem jött be(random kékhalál fagyások, képhibák, stb). Este töltök fel képeket a másik hiba jelenségről is, meg vissza rakom a 8.7-et..
Milka 78: sajnos nem jó hozzá, más sorrendben vannak a kábelek, és a csati sem passzol bele..

johnny82: nem is rossz eredmény, de mással is tesztelni kéne, mark06 nálam a múltkor még 760/1300 MHz-en is lefutott, de a kártya valójában nem stabil. Javaslom az atitool, bioshoc, crysis-ot stabilitás teszthez.
-
-
Atla
senior tag
válasz
Tigryss
üzenetére
Köszönöm a Bios-t!
Mostmár teljes a káosz a fejemben!
Szóval akkor a ventid 15%-ról indul!Pedig ezekre irták h hibás!
Egyszerüen nem is értem h van két Golden Sample kártya és az egyiken 50%-rol indul
a venti a másikon pedig 15%-ról!
Ráadásul nem tudok rájönni h miért nem tudom megnyitni a saját Biosomat!
Kezdem azt hinni h ezzel van a baj és nem is a kártyával!
Felraknám én akár a tiedet is,mert vissza tudnám flashelni ha gebasz lenne,csak az a baj h nincs mit vissza flashelni!
Annyit még kérdeznék h Vista vagy Xp alatt szedted ki a Biost,mert én Vista alatt,és
lehet h az a gubanc!
Valaki aki BIOS Master segithetne h merjem-e feltenni a Tigryss biosát!
Vagy egyáltalán lehet-e h azért rossz a kártya,mert a Biossal nem stimmel valami?
Ugyanis tényleg olyan mintha nem birná a gyári tuningot,/Crisys pöttyös falak pl.!/
Mintha kevés lenne a fesz! -
válasz
Tigryss
üzenetére
A FurMark használatához saját felelősséggel tartozik, némelyik kártya ettől ment tönkre. Légy óvatos! Ne lepődj meg, ha FurMark után örök fekete/atrifact/csíkozódású lesz a képed. Néhány használatós és gyilkos FurMarkot vagy örök gémezést csak így lehet használni, de azért gondold végig. A helyedben nem tennék.
-
HSM
félisten
válasz
Tigryss
üzenetére
Itt lehet letölteni: [link]
A beállítások: 1280*1024, ablakban, AA nélkül, minden más alapon, és stability mód.
Legrosszabb esetben lefagy és akkor újraindítod, kicsit gázos esetben csak "hibás" pixelek fognak feltűnni.
Nekem eddig minden ment 1680*1050-ben, igaz, a crysis-bnen élsimítás nélkül...
-
HSM
félisten
válasz
Tigryss
üzenetére
NV only???
Ott inkább valami más gebasz lesz...
A te kártyád, de ha biztos akarsz lenni benne, hogy nem fog hülyülni játékok közben, akkor bírnia kell legalább 5 perc furmarkot is.... Lényegesen hamarabb eldőlne úgy, hogy jó-e a kártya vagy sem.
Szerintem úgy nem a legjobb játszani, ha félóránként fagy....
-
Atla
senior tag
válasz
Tigryss
üzenetére
GPU-Z-vel kell kimenteni valahová,majd Radeon Bios Editorrall megnyitni!
Egyébként örülök h müködik a kártyád!
Persze Furmarkot még nem futtattál!?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Calibos
addikt
válasz
Tigryss
üzenetére
IceQ?
Egyébként az a baj az összes nem referencia hűtéssel hogy csak a GPU-t hűtik le jobban, a memóriákat továbbra sem. Azok is extrémül melegednek.Szerintem van olyan bolt hogy lecserélik neked egy ezresért ha ennyire félsz hogy saját magad nyúlj hozzá.Vagy itt a PH-án biztosan találsz olyat aki megcsinálja neked. -
-
Atla
senior tag
válasz
Tigryss
üzenetére
Mindenképp irj ha sikerült gariztatni,mert nálam is ugyanez a baja,csak én megoldottam egy kis extra hütéssel,bár a Furmarkot igy sem birja 2percnél tovább!
Játékoknál viszont hibátlan mostmár!
Fél óra Crisys után sem volt problem kivéve h apro
pöttyök vannak a falon,amit az órajelek lejebb álitásával sem lehet orvosolni!
De lehet h kevés a Tápunk hozzá!
Azt nézd meg h alapon mennyin pörög a Venti,mert a hibás GS-eknek 15%-ról indult,
a jóknak pedig 50%-on pörög idle!
Aktív témák
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

... persze, amennyiben félreértelek, és valójában belefagy a ténykedésébe, akkor nyilván tévedek.
Vagy mégsem?