- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Sziasztok a 46ezres Geforce 9800gtx-ek konkurenciáit gondolom Ti ismeritek a legjobban.
Mit érdemes néznem? egyáltalán gondolkozzak a geforce-okban, vagy akkor a hatalmas különbség van az ilyen áru ATI karik közt, hogy egyértelmű a döntés?
Sosem volt még atim...
-
-
jugeen
addikt
-
losi73
senior tag
üdv tudná nekem valaki linkelni xp-re és és vistára is az 8,9 bétát?Mert csak ilyen mega uplodost találtam amit nem tudok leszedni
-
nepszter1
addikt
Hi!
Lécci segítseteka crysisből kilép meg többi játéknál is és atimagda vagy milyen felirat fogad mi a franc lehet ?
-
sNORh
addikt
CS:S fények átláthatatlanságát is javíthatnákmá..
-
westlake
félisten
catalyst 8.8 vs. 8.9 beta (egy kis krizis benchmark)
#25180: probald ki
-
Hunter2
addikt
HD4850GS teszt ,igaz francia nyelvű de a grafikonokból lejön minden fontos info.
-
westlake
félisten
válasz
ferbazs #25162 üzenetére
sapphire bios baromsag.. a ket bios kulonbozik egymastol.. az asus kartyakon teljesen megegyezik a ket bios (legalabbis ami a mhz-eket illeti)
#25172: hogy erted azt, hogy nem nagyon hozza ki a mayimumot a kartyabol?? honnan tudod, hogy mi a maximum? vagy ugy erted, hogy a magok nem 100%-on tekernek, csak 85%-on? -
nepszter1
addikt
kezdek pipa lenni erre a 4850re crysisnal kifagy kilép ennyi
mi a franc lehet 8.8 as driver van fent
-
Brumi˘
addikt
válasz
sniper elite #25172 üzenetére
Üdv!
Én már a 8.9 betat haszálom tegnap délután óta és csak pozitív irányú változást figyeltem meg eddig. Igaz nekem csak 4850-em van, de egy próbát megér neked is szerintem.
-
sniper elite
senior tag
Hello! Valami info nincs erről a 8,9 bétáról? 8.8 van fent, de vannak vele problémáim, nem nagyon hozza ki a maxot 4870x2 cfből, és képi hibák is előfordulnak néhány játéknál!
-
hakos1987
őstag
válasz
Interceptor #25169 üzenetére
nem sok ember panaszkodott pedig rá.... próbáld ki az X-Treme G 8.8-as driverét! Az per pill a legjobb!
-
Interceptor
addikt
Hi!
Ez az új 8.8-as driver egy nagy rakás k@ki. Szaggatnak vele a játékok,kénytelen voltam visszarakni a régebbi hot fixes drivert.
-
nepszter1
addikt
nem indul CCC 8.9 BETÁVAL és visza ált a venti szabályzás is mi a teendő ?
-
redgold
tag
Sziasztok!
Van itt valaki, akinek volt/van 2900XT kártyája, és összefülelné esetleg a két hűtőventillátor zaját?
Kíváncsi lennék, hogy melyik a halkabb! (és mennyivel:-))Köszi!
Red
-
laca000
őstag
válasz
TTomax #25156 üzenetére
Igen én is találkoztam már olyan emberekkel akik a szokásos Ati be-be rángatásokat melyek úgy néztek ki mintha CPU limit lenne annak is gondolták...
Khm...
Hát van ilyen!
De én is maximálisan meg vagyok elégedve ezzel a kártyával,hálISTENnek brutális teljesítményt kapunk a 35-k-ért.Megmondom őszintén nem is értem az embereket,hogy a 3850 és a 3870-es helyett miért nem egy ilyen VGA-ra ruháznak be.Nem olyan nagy a különbség,pár ezer forint,de megéri mert a kártyát nem 2-3 hónapra veszed!
Már alig várom az új NFS-t,hogy nyomhassam vele. -
ferbazs
tag
Sziasztok!
Egy Sapphire 4870 X2-m van, találkozott valaki olyannal, hogy indjtás után az 1-es mag 750-, a 2-es 507-, majd ha indítok 3d-t és kilépek utána mind2 szépen 507MHz.
8.8-as cat -
TTomax
félisten
válasz
Dashes #25143 üzenetére
Crysisben nincs ennyi FPS-ed 4850-el még 700/1050 sem... a havas pályák előtt 32-40 fps, a havas pályákon 28-35fps.. 1680X1050,deeeee soha nem röccen nagyon sima még 28fps-el... nagyon meg vagyok elégedve a szóló 4850 teljesítményével,most ki is vettem a CF-et mert minek... Ja igen az itteni tesztek ellenére én 4Ghz-en tolom hozzá a wolfit..Nagyon élvezem most a Crysist... mondjuk DX9-ben natural mod is fenn van,meg az Xconfig is...
-
katt777
félisten
Talán utánanéztem, és esetleg többet is tudok róla (éppen ezért tévesztettek meg
), viszont a linken tényleg egy régi cucc szerepel, már megnéztem. Szóval ez nem OK, ebben igazad volt, elismerem.
Javaslom, nézz utána az XP-s DX10 projectnek, mert annak is létezik egy letölthető, félkész változata, de még DX SDK kell a befordításához. Azt hittem, ennek jött ki a végleges változata, de sajnos nem mellékeltek hozzá readme fájlt, így a kipróbálásig nem tudhattam, hogy ez a régi verzió (én is újként találtam amúgy).
Az az egy link azért nagyon szorgos munka volt, úgy írtad, mintha egyfolytában ezt erőltetném. -
Atla
senior tag
válasz
Csorbi #25128 üzenetére
Nálam is meghajlott a nyák!NEm kell félni töle,csak vigyázz h túl sokszor ne csavargasd szét mert elkopik a csavar menete és ugy jársz mint én!Lepattan róla és hazavágja a karit!
Egyébként nálam 42-55C körül voltak az értékek alapon Gigabyte Poseidon házban!
Ha a GPU magja köré ragasztottad azokat a szivacs szerü csikokat amiket a chillához adtak akkor normálisak az értékek! Ha leszeded öket nyerhetsz 5-10C fokot,de mint mondtam veszélyes! -
Tubai90
tag
válasz
TechPowerUp #25139 üzenetére
hy,
haverom akar venni HD4850-est, csak nem tudjuk, mi az h Sapphire HD4850 Lite, miben különbözik a simától? Köszikeja és bocsi, nem válaszolni akartam, félre nyomtam
-
Csiborbogár
őstag
Az új Rivát próbálta már valaki?
Nem tudom állítani a ventisebességet... -
Hunter2
addikt
válasz
DerStauner #25120 üzenetére
Én régebben egy 30cm-es állóventit raktam a ház mellé épp ahogy te de csak kb3 fokkal vitte lejjebb a hőfokokat.Azt a marhát is orrba kéne verni aki a ref. hűtésre rátervezte azt a műanyag lapot.
-
alien_
őstag
Ha jól tippelek, erről lehet szó:
-
juhi07
senior tag
Hy
a 8.9 es catalisyt mikora várható ? -
Csorbi
addikt
Szerintetek egy 690/1120-on járó Sapphire 4850-nek egy GFXChillával milyen hőmérsékleti értékeket kéne produkálnia? Nekem jelenleg, ebben a nagy melegben a következő értékek vannak 2D-ben (500/750-en):
DispIO: 60.0 fok
MemIO: 57.5 fok
Shadercore: 56 fokTerheléskor a 80-85 fokot lazán viszi.
Ház: Gigabyte Aurora 3D, tele ventikkel, oldallap nyitva
Ez így normális?
A gond az volt felrakáskor, hogy nem tudom meddig lehet húzni a hűtőt tartó csavarokat, mert amikor rendesen meghúztam, úgy hajlott a kártya, hogy ujujjj.... Inkább visszavettem amíg egyenes nem lett.
-
PepeDon
tag
válasz
nepszter1 #25124 üzenetére
Legegyszerűbb, ha csökkentett módban eltávolítod az eszközkezelőből a monitort, majd újraindítod a gépet. Újraindítás után normál módban új hardverként érzékeli a monitort és visszaállítja alaphelyzetre. Ha nem menne így se, akkor csökkentett módba a monitort és videokártyát is eltávolítod, majd restart.
-
nepszter1
addikt
tulságsan felvettem a monitor felbontását és csak csökkentet modban képes müködni
ilyenkor mi a teendő ?
-
DerStauner
senior tag
az én referenciahűtőm (persze még csak pár napig, aztán jön az acc twin turbo):
-
nepszter1
addikt
mi a franc 8.9 BETA-t felraktam erre nem indul el a CCC a venti szabályzás visza ált omg
25118 nekem tökéletes fut fullon nagyon szép
-
Blizz
őstag
Kinek hogy fut az assassin's creed? Mert én azt hallom ,hogy nem nagyon tetszik ennek a videókártyának ez a játék.(HD 4850)
-
Dead_slow
tag
válasz
<MZ/X> #25114 üzenetére
Itt feljebb írták páran hogy hangosabb mint a ref.
Én sztem vennék egy Gigabyte ref. karit Iponban ~36k és arra raknám az S1+ventit meg a süniket, ha már mindenképp cserélsz....de rám ne hallgass nincs ilyen karim, addig ne csinálj így míg vki okosabb nem mondja ugyanezt....Tévedés jogát fenttartomMindenki: IceQ-ja van már valakinek?
-
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
Mióta pár napja nv helyett ismét ati van a masinában (4870), azóta az egér cursor néha ilyenre vált normálról:
Jó
RosszLátott már valaki ilyet?
Meg olyan is van, hogy amikor mozgatom az egeret és bizonyos helyeken változnia kéne, ott egy pillanatra fekete négyzet ugrik fel, de mire vissza húznám már a jól változó cursor lesz. -
válasz
Bluegene #25095 üzenetére
Az előző kártyám mint gyárilag és hitelesített tuning biost kapott, máig lekopogva nincs baja.
Elnézést, nem tuningoltam a 4870 X2-et, igen olvastam másik topikokban/fórumokban. De nagyon mérges vagyok, amiért áttérnek a golyós forrasztási technológiára (a'la xbox360), ez szar. Kérdezem, hogy miért nem maradnak a jól bevált GPU tűskés technológia? Ha nemesfém miatt, az megértelek. De a golyós forrasztás az hülye ötlet volt.
Meglátjuk hogyan alakul a köv. 4870 X2.
Egy kérdésem van a Call of Duty 2-vel kapcsolatban, hogyha látom a hullámzó fekete csíkokat, a radar kijelzője néha kimarad csíkozva, azaz mindenképpen be kell kapcsolni a VYSNC vizszintes szinkronizálót? Másik, észrevettem az utca szélén lévő furcsa szöszmötös kőhalmot, mintha egymásra rakodná a textúrákat folyamatosan, esetleg deformálódik különböző geometrikával. Ez a bug tiétekben is van? Gyári Catalyst 8.7-et használtam.
Üdv.: bolic
-
jilian
addikt
Ebben a tesztben "elég" jól muzsikálnak full hd-ben a karik...
...ha mindenhol 1680* 1050 ben minden max-on tolnák mennyivel lenne több az FPS?? átlagba?? kb?? 10-15?
Azzal a procival...és mondjuk egy E8500-tel @ 3.6-on tolva??? -
subaruwrc
félisten
nem akarok kötekedni de az ilyen meg olyan táp elbírja ezt meg azt című kérdéseket nem valamelyik tápos topikban kéne feltenni?
-
Dashes
őstag
válasz
Dashes #25107 üzenetére
3DMark 06-ban semmi változás nem volt, de Vantageben 3%-ot dobott a teljesítményen, és a játékokban is várható javulás ( pl. Crysis ).
Fogyasztás még mindig nem változott, ugyanolyan az idle/load(PowerPlay mizéria), de október-novemberre tervez valamit az AMD, de egyelőre még hallgatnak. -
Dashes
őstag
8.9 beta
"We benched the synthetic benchmarks 3dmark 06 (1280x1024) and 3dmark Vantage (Performance). In 3dmark 06 was no change. But in 3dmark Vantage, we've got a performanceboost of more than 3%. Also in different games (Crysis) it will give a performanceboost too.
The powerconsumption (alias Powerplay) brought no change (idle and load). Additionally we've got information, that AMD will have in the upcoming Catalyst-Versions (8.10 and 8.11) "big plans" - We will see."Erre a big plan/s-re kíváncsi leszek.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest