- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
Tubai90 #31189 üzenetére
hali megtennéd esetleg, hogy lekapod a bios-t és elküldöd nekem?
http://www.sapphiretech.com/global/lib_files/36.zip
innen le lehet tölteni egy Winflash nevű progit. gép újraindítása után (egyébként hajlamos leterhelni egy proci magot és nem elindulni) elindítod és save gomb [helyet, file nevét megmondod]. elvileg egy 63-64 kB-os fájlt kell kapnod. ezt kéne elküldened az adataimnál szereplő e-mail-re. [újraindítást nem számolva kb 2 percet venne el az életedből].köszönöm előre is, ha veszed a fáradtságot.
-
gabi133
aktív tag
válasz
Tubai90 #31282 üzenetére
Everest mindig ezt írja. 2D és 3D alatt is. (elvileg)
Valódi órajel 975 MHz (DDR) (eredeti: 993 MHz)
Thy, már csak vas kellene alá ami meghajtsa.(#31284) fdisk
Nem értek ezekhez, de te ezt, hogy értelmeznéd?
Supports Dual DDR2 533/667/800/1066 (1066 for AM2+ only)
És ez van a Gigabyte honlapjára is írva. -
Tomate
veterán
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Tubai90 #31211 üzenetére
játékokhoz adják ki,ha a driver és az adott játék között probléma merülne fel, ezzel kell peccselni a driver-t...durván ennyi lényeg
...amúgy a hotfix miatt előfordulhat, hogy más játékoknál meg emiatt lesz gond, szal csínján vele
Amúgy számomra rejtély, miért nem gondoskodik arról az ati, hogy jó drivereket adjon ki, ...így nem csoda, hogy sokan nv-re szavaznak, ott feleennyi szarakodás nincs
-
lala42
őstag
válasz
Tubai90 #31211 üzenetére
Én már tudom!
Amit összeszedtem innen és a NET-ről is, szerintem semmire.Egy nagy parasztvakítás az egész. Bizonyos javításokat tartalmaz pl. játékoknál, amit a driverben elk@rtak a programozók, valamint op.rendszereknél, de van úgy (olvastam itt ) hogy az a bizonyos javítás más alkalmazásra halál.
Jól mondom?
Viszont a kérdés nem buta. (a kérdés soha nem buta, csak az, aki nem mer kérdezni. De az az is marad
)
Kvázi nem vagy buta és a kérdésed sem. -
DeSanto
őstag
válasz
Tubai90 #31079 üzenetére
Igazándiból míg Brumi kolléga nem nyitotta fel a szemem egy kis vmod lehetőségre addig eszembe sem jutott.
Akkor már megvolt ez a gigabyte.
850-et már nem bírja szegénykém mert ott már szemetel nagyon a GPU.A ram talán még bírná a 2400Mhz-et de most nincs időm tesztelgetni talán holnap vagy hétfőn.
-
-
XoZ
aktív tag
válasz
Tubai90 #25781 üzenetére
1 Font inkább 300 Forint körül van, így a HIS 4850 IceQ4 Turbo 40 ezer Forint (áfával), ami úgy egyébként nem rossz ár, figyelembe véve, hogy a sima 4850-esek 35 ezertől indulnak. Ezzel az árfolyammal számolva nálunk is szinte ugyanezek az árak (persze a beszerezhetőség más kérdés
)
-
Brumi˘
addikt
válasz
Tubai90 #25425 üzenetére
Nem tudom miért izgat mindenkit annyira a gpu caps viewer... Azzal játszotok? Amúgy meg nem tudom kinek hogy rémlik, de a vf900 már a 8800gt-kre se nagyon volt ajánlott. Nem tudom a hd4850-re miért tesznek azt... A vrm meg hűtés nélkül még max ref órajeleket tudja szerintem, ha feljebb van tolva akkor illik rá borda meg valami lég áram. Nekem a vmodolt karim s1-el 12+8cm-es ventivel hangtalanul is 45°C körül megmarad...
Calibos: kell a vrm-et is hűteni valaminek, meg a memókat is, mert egy kicsivel többet kapnak mint a referencia.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Tubai90 #25425 üzenetére
nem vagy gyenge eset. idáig felfűteni szerencsétlent. szerintem örülhetsz h nem durrant az arcodba valamelyik kondi....
artic cooling accelero + venti kibírja a szőrös fánkot normál hőmérsékleten.
a gpu kibír 200fokot is ellenben 105fok körül throttlingol szerintem mint egy proci és azért 0% a gpu load. vagy csak bugzik a gpu-z.. nálam venti fordulatnál adja elő ezt. megy 45%-on de gpu-z-ben 0%. -
i are robot
senior tag
válasz
Tubai90 #25307 üzenetére
Itt szerepel az árlistában, más kérdés hogy tudnak-e szállítani.
-
-
Hunter2
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
Tubai90 #23834 üzenetére
Márpedig hangos a VF900! Ez szubjektív dolog, de én leszabályoztam 32%-ra, így már jó. (1950pro Ultimate). Egyébként ha szoftveresen nem lehet szabályozni, akkor kell egy ellenállás rá, vagy egy szabályzó panel és kisebb feszt adni a ventinek.
Beowulf_78
Én az Atit venném -
-
Ribi
nagyúr
válasz
Tubai90 #20372 üzenetére
A problema onnan indult, hogy valaki 1 azaz 1 darab teszt alapjan vont le következtetéseket.
Erre valaki azt mondta hogy a tesztben van egy 8800GT ami 1920-as felbontasban hoz x fps-t, ami hulyeseg, mert neki is 8800GT van es neki x fpst 1280-ban jó ha hoz. Semmi koze sem volt az egesznek ati vs Nvidia vitahoz, csak ahoz, hogy az a teszt szar és nem 1 teszt alapjan kellene bizonyos dolgokat tényként kezelni. -
oliba
őstag
válasz
Tubai90 #18822 üzenetére
Ismerem sajnos a hangját. Zalman minőség
TTomax Hát ez teljesen az ati hibája. Most ne mondd azt, hogy 2000FT-ot költöttek volna jobb hűsére, az földhöz vágta volna a költségvetésüket. Ha nem mentek le volna anynira az árral, akkor sem lett volna semmi, mert ha még 5-10ezerrel drágábban adják, akkor is az nv-nek még árat kellene csökkentenie. Túl menő akart lenni, de azért koppant hűtés terén nem kicsit.
-
schwartz
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest