- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1.
- (téma lezárva)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
nekem gyorsabb a Crysis 4850el mint anno 88Gtvel....
-
ProEvoFan
nagyúr
ez érdekes
ha felteszem a GPU-Zt, akkor a Gianward HD4850 GSemnek a ventije 2Dben néha felpörög 100%, kb 1másodpercig.... viszont ha nincs fent a GPU-Z akkor ilyent nem csinál
érdekes... amúgy a vga tökéletesen működik
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
én hagyok mindent úgy ahogy van
2Dben nagyon ritkán felpörög a venti 100%ra 0.5-1secre (3Dben ilyen nincs), neked nem szokta csinálni? de csak akkor ha netezek, bár engem nem érdekel, mert tökéletesen müködik, ma kb 20-25 Far Cry2 és Crysis bechmarkot csináltam vele + játszottam 1órát a FC2vel és semmi hibát nem tapasztaltam; játék közben a max hőmérséklet 62fok volt, ekkor felment a venti 53-60%ra de így is simán elviselhető hangja volt
FC2 alatt gyorsabb mint a régi 4850em, minden max (kivéve a 2árnyék, az very high) 2XAA, 1280X1024ben igen jól elfut
sztem életem egyik legjobb vgaja
-
ProEvoFan
nagyúr
50%on a fordulat 1278-1289
szerintem halk, kicsit hangosabb, mint a volt referencia 4850em 33%os fordulaton, de aztán az is halk volt ám
nekem a kártya kinézete tetszik, brutál
jah, a csomag tartalma igen szerény, nekem még csavar sem volt benne
fűzet, táp kábel, dvi/crt csati és CD azt annyi [link]ezzel mi volt a gondod? Accelero Twin Turbo a vgadon
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
köszönöm, köszi mindenkinek

katt777 nincs rajta hűtés de terhelés alatt +5-6 fokkal voltak melegebbek mint a GPU, legalább is a a GPU-Z szerint, és ezen van matrica ami védi a hűtő cseréltől a vgat, és ezek állítólag már jó szériák
viszont észrevettem h a vinyóm 40fokos lett, de ez legyen a legkevesebb, biztos arra megy a meleg levegő
-
ProEvoFan
nagyúr
az új kártyám egy Gianward HD4850 Golden Simple 512MB-ra
hát ez a kártya nagyon durva....a ventilátora 50%on pörög egész végig de hangja az nincs (a tápom igen halk, csak a vinyó hangját hallom), Crysis alatt a legmelegebb 59fok, 2Dben meg 37fok
hátkéremszépen ez nagyon durva
a referencia kártyámhoz képest 2D/3Dben 43/32 fokkal hűvösebb
játékok alatt is gyorsulást vettem észre, főleg Crysis és Far Cray2nél -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
ok, most már értem, fix, köszi
meglátszik hogy csak 2-3éve vagyok PCs (konzolokon nőttem fel), van még mit tanulnom....Zalman potométer elég lesz? az az egyszerű 800ftos...Bluegene ott olvastam a cikket, de ezek szerint rosszul emlékeztem rá; igen kibaszott halk a gépem, veszek rá egy patit, azt annyi, és halk lesz továbbra is, tekergetni nem gáz, mert az van a cpu hűtőmön is
vagy eladom
mert tökéletesen müködikviszont egy biztos, legközelebb veszek vgat (valszeg a következő generációt kihagyom, a mostani 3870/8800GT tulajok vígan eljátszanak a mai játékokkal is) csak és kizárólag Gianward Golden Simple vagy a HIS csodát fogom megvenni, kerül amibe kerül, ámen

Osynho ezt én is olvastam itt a fórumon, sőt azt is h ezt a Zalman Gigabyte-ot is szabályozza.........ezért nem értem még mindig ezt a szitut
-
ProEvoFan
nagyúr
az gáz...
de nekem egyformán, fixen megy a ventije, nem vált se 2D/3Dben sem fordulatszámot, a toxidon azért változik a fordulatszáma a ventinek 2D/3Dben... de a legjobb a CCCben még az órajeleket sem tudom beállítani mert nem változik semmi, hiába próbálkozom....Bluegene én is válaszoltam erre... nem hiszem h fixen kellene ennek mennie, akkor mi a francnak van rajta Zalman hűtő
ennyi erővel a referencia hűtésű 4850 is mehetne fix fordulatszámon, csak akkor ugyan úgy zúgna mint ez a Gigabyte HD4850 Zalman vga.... -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
tehát akkor ezek ilyenek? ezt nem írta szinte senki.... használtan vettem de van rá garancia, 35hónap

de hát ilyen hibával kicserélik e azt nem tudom, mert ez lehet h nem is hiba, de nem hinném h fixen kell mennie a ventinek
minden tökéletesen fut rajta, kiröhögnek a boltban ha kiakarom cseréltetni mert hangos a ventije
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
vettem egy Gigabyte HD4850 Zalman 512MB vgat [link]
nincs semmi baja, csak a venti 100%on pörög, ha bekapcsolom a gépet onnantól kezdve 100%on pörög a vga ventije, miközben a GPU-Z nem is mutatja h pörögne a venti, CCCben sem tudom állítani, mikor azt írták itt a fórumon h lehet
valaki tudna rá mondani valami helpet? mert igy kibaszott hangos, köszi
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
a Gianward HD4850 dual slotos vgan ugyan olyan a hűtő mint a Golden Simple verzión
valaki 
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Gianward HD4850 Golden Simple 512MB, ezen ugyanolyan hűtés van mint a Gianward HD4850 Dual Slot 512MB-ba?tudom lerágott csont, olvastam is róla de elfelejtettem és nem találtam a keresőben a választ
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
...a következő érdekes – sőt talán legérdekesebb – Radeon a HD 4830. A nagyszerű HD 4800-as széria újonca jelenleg 36-37 000 forintot kóstál, és olyan gyors, hogy a modern játékokkal akár 1680x1050 pixeles felbontásban is lazán boldogul...
...összegezve tehát, 1280x1024-es felbontásig alacsony költségvetésből a Radeon HD 4670-et érdemes választani egy játékos gépbe. Nagyobb, 1650x1050-as felbontást megcélozva a HD 4830 a gazdaságos választás....
idéztem: Játékhoz való PC Szerző: rudi | Dátum: 2008-11-29 09:12 | Rovat: Hazai Pálya |
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
hát milyen lenne, k***a jó
valszeg ahogy lentebb írták a tisztelt kollégák proci limit áll fenn, hiába van felhúzva 3Ghzig
hoppá, itt letörölték amire válaszoltamdugomc nincs fenn véletlenül az ATT ami leszabályozza az órajeleket 500/750re? én is úgy jártam anno, h rosszul állítottam be az ATT-t, és 3Dben nem váltotta át 625/933ra az órajeleket
ugye emberek vagyunk, tévedhetünk -
ProEvoFan
nagyúr
uh, köszi a sok infot
nagyon gondolkodok egy HISen, csak a messzi gariztatás miatt még nem tudom mi lesz...de szerintem ez a legjobb HD4850 kari, sokáig Asus glaciator is szóba jött. de olyan sok ellentétes véleményt olvastam, hogy elbizonytalanottam, bár ez igaz a Shappire dual slotosra és a Gigabyte Zalman hűtésű 4850re is
no, a héten vagy a jövő héten lesz valami
ollieugye neked Sapphire dual slotos vgad van
de a Asus galciatort ajánlottad a kollégának, nem vagy elégedett a Sapphirral? -
ProEvoFan
nagyúr
ez játékfüggő
pl egy sportjátékhoz nem kell HD4850nél több a full HDhez
legjobb haverom meg a 8800GTS 320MBal nyomul még mindig, 1280x1024ben, és nem hajlandó lecserélni mert elég neki mindenre, érted mindenre
Fallout3, Far Cry2...mindennel nyomul és az a vga is visz mindent minimum medium grafikával, de neki ez elég!!!
ezt a példát azért hozam fel mert kinek mi az igénye -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
kedves HD4850 ICE Q4 tulajok, mi a véleményetek a kártyátokról?
szinte mindenki ezt a vgat ajánlja HD4850böl, a legjobb gyári hűtővel van felszerelve, kifújja a meleg levegőt, és nem hangos, eddig csak jót hallottam róla
akinek ilyen vgaja van pls írjon róla hőfok eredményeket, és a hangjáról is ítélkezzen
köszi
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Gigabyte HD4850 512MB Zalman vs. Asus Glaciator HD4850 512MB vs. Sapphire HD4850 512MB Dual Slot Fansink
melyik legyen? alapon legyen halk, és ne legyen olyan meleg mint a többi referencia HD4850, ennyi az elvárásom
keresőbe beírtam és átolvastam sok hozzászólást, de nagyon sok az ellenvélemény, valakinek xar a Glaciator, valakinek bejött, ugyen ez igaz a többi vgara is... Sapphire Sual Slotnak lehet az új CCCvel szabályozni a ventijét?Gigának?Ausnak tudom h nem lehet
véleményeket várok, köszi
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
pár napja elkezdett zörögni a Giga HD4850 refis vgamba a venti...vagy mi...
mikor elkezd felpörögni a ventilátor, olyan hangot ad ki, mintha berezegne az egész vga hűtése, de csak 36-40% venti pörgés közben, ha feljebb vagy lejjebb pörög akkor nincs ilyen rezgő hangja
valaki tudja h miért van ez? a vga rendesen van rögzitve, nem ér hozzá semmi... -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
az a rengeteg ember (hazánkban, és főleg külföldön) akik megvették a HD4850 vgajukat, és még rengetegen veszik (ezt a hírekben olvastam) megvannak elégedve, feltételezem nem mindegyik olyan nagy PC hardver guru...stb, mint itt a fórumon oly sok ember, akik méricskélnek, barkácsolnak, ventit teszik ide-oda...stb, meg vannak elégedve a kártájukkal, nem érdekli őket a nagy hőfok, mert nem is tudják h ennyire magas, játszanak, úgy gondolják h ez a termék azért jelent meg így, mert alkalmas a feladatára, úgy gondolják h nem hiába adnak rá 2-3év garanciákat, szarnak az egészre....
na, te 1 vagy közölük, mindig van egy elégedetlen ember...de gondolom nem vagy egyedül, de a számotok jelentéktelen
még hogy hulladék ez a vga...LOL! ez erős volt haver
végül is a HD 480XX sorozat nem hiába sikeres... -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Gainward HD4850 Golden Sample 512 MB DDR3 egy tulaj írna nekem erről vagról egy összesítő tapasztalatot?
idle/load hőfokok(GPU, dispio, memio, shadercore), hang, pl Crysis Warhead alatt mennyire hangos... előre is köszönöm

HIS, ASUS Glaciator és ez között vacilálok; HIS ugye király(csak itt helyileg lehetetlen beszerezni), ASUS is jó lenne, de a Gianwardról még nincs infóm
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
az én gépem full halk alapból, de mikor felpörög a refi Giga HD4850, 55%ventivel, na akkor van hang

én most az ASUS HD4850 Glaciator vagy a HIS HD4850 IceQ4 között vacilálok, ahogy írtad az ASUS sem sokkal melegebb mint a HIS, majd meglátjuk h sikerül eladnom a HD4850emet
egyébként a vgamat az új CCCvel 33%os ventin járatom nincs hangja, és ha beállítom a Crysis Warhead elött fix 50 v 55%ra akkor nem megy fel a hőmérséklet 78fok fölé, csak ugye egy kicsit hangos
egy kis reklám [link] -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
valakinek van ilyen vgaja?
Asus HD4850 512MB Glaciator
mennyire melegszik, és miylen hangos terhelés alatt? -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Crysis Warhead bechmark minden maxon 0 X AA 1280X1024 avg: 25,01FPS
gpu: 92fok
dispio: 92fok
memio: 97fok
shadercore: 97fokalapon a vga 80-81fokos
kemény számok, kemény rántotta

de leszarom, bírja ez, nem hiába van rajta 3év gari...
az ATTt azért szedtem le, mert egy-két játéknál kifagyott, igaz a CCCvel együtt volt fenn(#30539) _Toka_ most már én is így gondolom, jó ez így ahogy van
(#30531) Mankó az a táp eszméletlen király, tapasztalat, hangosabb a vinyóm mint a táp

-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
atya úr isten...kedvenc kártyánk igen csak megdrágult....a ki Giga4850emet 42-44Kért dobálják a netes boltok (már akik frissitették az árlistájukat, mert még nem mindenki igazodott a dollárhoz)
le sem merem írni h mennyiért vettem 1.5hónapja....Vasinger! arról a világban történő bank manipulációról? hogyne....ügyesen ki van ez találva ám
de ez nem ide tartozik... -
ProEvoFan
nagyúr
tegyétek fel a 8.10et
had legyen sok infó róla itt a fórumon
-
ProEvoFan
nagyúr
160MB
hát erre kiváncsi leszek -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
CCC 8.9el miért ugrál internet közben 2D/3D között? valaki megoldás? olvastam itt lentebb valahol de régebben és elfelejtettem

johnny82 - irigylek érte
legjobb HD4850 
-
ProEvoFan
nagyúr
mennyi alapból a HD4850 feszültsége? 1.082?
ATT 1.69 nem szereti a CCC8.9et..... exe hibával leáll a CCC -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
hát igen, vannak arcok akik piszkálják a vgat (jelzem ezzel nincs semmi baj), akiknek nem tetszik a gyári hűtés, venti hangja...stb
vannak olyanok mint a haverom, a 8800GTS 320MBos vgaja zakatol mint egy tank, meleg mint az állat, de ŐT kurvára nem érdekli mert úgy gondolja h a gyártó cég (Asus) igy adta ki és nem lesz neki semmi baja...hát 1.5éves a vga és tényleg nincs neki semmi baja
Ő például nem is érti azokat az embereket, akik a boltból kihozva úgy gondolják h nem a rendeltetése szerint gyártották le az adott terméket, és mernek rá válalni 3év garanciát...van benne valami...így visszaolvasva most mindenki a refi vgat sírja vissza?

-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
visszaolvastam egy kicsit...
látom divat lett szidni a HD4850/4870 szériát
mert egy pár fórumozosnak tönkre ment...hát nekem Gigabyte HD4850em van és semmi baja nincs, ATTvel tökéletesen lehet szabályozni a ventijét, Crysis Warhead alatt nem megy 85kok fölé de stabil 79-80fokos játék alatt, igaz itt 55%on jár a ventije, de a többi játékot elbírja 45%on ami nekem megfelel hang szempontjából... -
ProEvoFan
nagyúr
kb 1hónapja van 4850em és azóta folyamatosan olvasom a topikot, de komolyan mondom még mindig nem találkoztam olyan felhasználóval (akinek gyári hűtője van) aki elégedett lett volna vga hűtésével és egyben a hangjával
tényleg, van olyan gyári HD4850 aminek jó a hűtése és halk? talán Gianward HD4850 Golden Simple...
-
ProEvoFan
nagyúr
"összegezve a látottakat, az előző generációs videokártyák mellé Athlon X2-t vagy alacsonyabb órajelű Pentium Dual-Core, illetve Core 2 Duo processzort ajánlunk. Az ennél gyorsabb videokártyák (Radeon HD 4800-as széria, GeForce GTX széria) alá már illene betenni egy 2,6–3 GHz körüli Phenomot vagy Core 2 Duót. Ha nem kerül sokba a fejlesztés, akkor nem gond, ha tuningolunk, de valódi VGA-limites beállítások mellett nem vesszük majd hasznát."
cikk amit lentebb is ajánlottak
no comment
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
ne vedd meg (ha van 14-15K) pénzed, mert a Corsair VX450 tápot vegyél, halkabb mint a vinyód
meg amúgy is, neked nincs 550W tápra szűkséged (igaz 450Wra sem)...ha nekem nem hiszel itt van egy írás+teszt a Corsair VX450ról
[link]
[link]hakos1987 de a Corsair VX450 szinte hangtalan és hosszútávra nagyon jó táp, amit linkeltél az hangos...persze ez a hangos nem hangos relatíve...
jujj, ez nagyon off lett -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Crysis Warhead-al játszot valaki 1600X1200as felbontásban "high"(játékos) beállításokkal egy refi HD4850el? ha igen pls írja le mit bír a 4850 ekkora felbontásban
-
ProEvoFan
nagyúr
hát ez lol.... ezért kár volt ide benézned, ha nem tetszik ne vedd meg és maradj csöndben
aginor - de nem is készült 5évig
pribi nekem is ilyen vgam van, de ha használsz ATT-t (ATI Tray Tools), beállitod a venti szabályozást és lása csodát kb 60fokos lesz a vgad 2Dban 32%os venti forulattal ami halk

[link] -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
1000x megkérdeztem már

Gigabyte HD4850 MC 1024 MB DDR3 VGAt vett már valaki
ha igen mi a véleménye róla
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
igen, egyet értek veled...bosszantó de ez van
én sem értem ezt a hűtés kérdést. mikor mennyibe tellene pl a Chila gyártójával szerződést kötni és rögtön kiadni ilyen faxa hűtéssel kb +5k felárral vagy ahogy a Sapphire tett egy Zalman hűtőt a vgajára, de ezt rögtön megjelenéskor miért nem lehet megtenni? -
ProEvoFan
nagyúr
hát igen, én is hamar vettem HD4850et, de sürgetett az idő, mert még időben eltudtam adni a 88GTmet jó áron, és így 9K+ volt a Giagabyte HD4850em, most meg 20Kért is nehéz eladni a 88GT-t...
ha most vennék tuti azt a passzívot venném meg, nálunk helyileg lehet kapni 41800FTért, nem rossz -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár nekem tök mindegy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha felteszem a GPU-Zt, akkor a Gianward HD4850 GSemnek a ventije 2Dben néha felpörög 100%, kb 1másodpercig.... viszont ha nincs fent a GPU-Z akkor ilyent nem csinál
2Dben nagyon ritkán felpörög a venti 100%ra 0.5-1secre (3Dben ilyen nincs), neked nem szokta csinálni? de csak akkor ha netezek, bár engem nem érdekel, mert tökéletesen müködik, ma kb 20-25 Far Cry2 és Crysis bechmarkot csináltam vele + játszottam 1órát a FC2vel és semmi hibát nem tapasztaltam; játék közben a max hőmérséklet 62fok volt, ekkor felment a venti 53-60%ra de így is simán elviselhető hangja volt
fűzet, táp kábel, dvi/crt csati és CD azt annyi

meglátszik hogy csak 2-3éve vagyok PCs (konzolokon nőttem fel), van még mit tanulnom....Zalman potométer elég lesz? az az egyszerű 800ftos...

a PH!s bazároknak nincs, se IPON, Allien, PCX..."ismeretlen" BPi boltokból nem akarom megrendelni