Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#60680) ph_5.5 válasza Mr Paris (#60677) üzenetére


ph_5.5
aktív tag

Nekem a Stanley dekopírom van, pár éve használom. Erős, jó lappal eddig mindent lazán vágott. A gyári leírást túllépve pl 25cm-es gerendát (fenyő) is átvágta.
Ami tetszett benne az a masszív talp, illetve a műanyag talpvédő finomabb anyagoknál eddig jól jött. (bár lehet hogy simán a talp sem okozott volna sérülést)
A befogás szerszámnélküli, mindenféle lapot megeszik. Elvben belül fém minden mechanikai eleme- még nem volt szükség rá hogy szétkapjam. A fordulatszámot a nyomógombbal szabályozhatod, nincs rajta külön tárcsa. (előd modelljén még volt, plusz a régin volt led világítás is, én pont váltásnál vettem az újabb kivitelt)
Szóval semmi csillivillit nem tud, nincs lézer, nincs led... de normális a fogása, kellően messzív. A műanyag hordtáska füle egy kalap izé... a kábel hosszú és gumírozott, kellően vastag, így elcsomagolásnál figyelni kell a hajtogatásra. A kofferba kb 15-20 dekopír lapot be tudtam tenni a géptest mellé.
Makitát akartam anno venni, de nem győzött meg. Ha most vásárolnék akkor lehet hogy DeWalt lenne a befutó. Tudom, az nem ennyi...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.