Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22151) Alg válasza Alg (#22109) üzenetére


Alg
veterán

:F

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#22152) BBéci válasza Alg (#22151) üzenetére


BBéci
titán

Amiket leírtál, azokra megfelel, de nincs vele személyes tapasztalatom.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22153) kovadika


kovadika
őstag

Dune HD TV-101 helyett(nem igazán lehet már sehol kapni) tudnátok lejátszót ajánlani, amin lehet a felíratot pozicionálni, méretezni, színét/körvonalát változtatni? 24p kezelés is fontos. 20-30k környékén.

(#22154) gyiku válasza BBéci (#22147) üzenetére


gyiku
nagyúr

ezek nem valos alkalmazasok, vagy a tremarkokkal fogsz jatszani? :F amugy is nv tamogatja futuremarkot mar a kezdetek ota, szoval ez semmit nem jelent :N azt hittem hasznalni akarod a gepet :)

hüllő

(#22155) BBéci válasza gyiku (#22154) üzenetére


BBéci
titán

Valamire csak kell támaszkodni, ha az ember venni akar egy laptopot. Úgy gondolom, a Notebookcheck alkalmas erre.
Hagyjuk, mert zsigerből utálom az AMD termékeket és ez szubjektív, tehát nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. :N

(#22153) kovadika
TV-102, picit drágább, de sok mindenben jobb.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22156) cekkk válasza kabar (#22131) üzenetére


cekkk
veterán

mivel PC alkatrészekből voltak
Érdekes, én úgy tudom a google is pc alkatrészekből építi a szervereit, pont azért, mert ha abban elromlik valami akkor azt olcsóbb cserélni mint egy dedikált szerverben. Az, hogy nálatok, 3 gép kellett, az ne is haragudj meg nagy hiba/balfaszság. Mert ha ezeket a feladatok most ellátja egy ilyen kis gép, akkor ez egy úgy mond mai modern személyi számítógépnek is kikellet volna szolgálni. Természetesen, ha normális alkatrészből vannak összerakva és normális számolási kapacitással rendelkezik.

kellett hozzá vásárolni oprendszert
Ez megint csak ilyen, hogy júj az a fene oprendszer :DDD Szerinted a Syn árába nincs benne az operációs rendszer? Az mivel működik? Attól, hogy sokan csak a webes felületet látják, és azt hiszik csak az az oprendszer ami a monitoron jelenik meg, kell valami operációs rendszer amin ez a webes felület megy. Gondolom te ezt tudod, sokan azt hiszik, hogy ezeken nincs operációs rendszer DE VAN, csak a webes felülettel scripteket futtatunk le amiket amúgy meg a parancssorba kellene beírni.

és ha pihen, akkor ki van kapcsolva, vinyók állnak, és nem termeli a hőt

Látod ez az egyik legnagyobb baj, mert a vinyókat ez teszi tönkre a ki be kapcsolgatás, jobban elviselik azt, ha éjjel nappal mennek, mint azt, hogy ki-be legyenek kapcsolva.

A többire meg együtt. Kamerás megfigyelést én nem csináltam, mert nincs rá szükségem, nem is kutakodok utána, mert nem kell időd nem szánok rá, de ahogy olvasom nálatok is a lehetőség van meg rá, nem használjátok(akkor ezért minek is fizetni :P ;) :K ), az összes többit tudja az összes ingyenes és nyílt NASra fejlesztett rendszerek.
Megértem aki nem ért hozzá és tényleg hülye a számítás technikához ezért kifizet valamiért nagyon sokat, de aki egyszer is feltelepített egy oprendszert az össze tud rakni magának egy ilyen gépet.
De tényleg mindenki ezt vesz csinál és azért fizet felárat amiért akar :R

(#22157) access_denied válasza cekkk (#22156) üzenetére


access_denied
senior tag

Ez a gondolatmenet több sebből vérzik, egy nagyvállalati környezetben, vagy ahol fontos az adatbiztonság, ott fel sem merülhet a PC-ből szerver lehetősége.
"Normális alkatrészből vannak összerakva" -> szerver. Redundáns táp, FC kártya, magas rendelkezésre állású hot swap HDD-k, ECC memória, tisztességes konzol lehetőség... Hogyan?

Ha naponta háromszor elindul, leáll egy HDD az még több év távlatában sem az a tétel ami miatt aggódni kellene. Manapság pedig akkora a fejlődés, hogy előbb cseréled le a HDD-t, mintsem meghibásodna. 5 év garral is vannak HDD-k.

Közel 10 éves szerver SCSI hdd-k már csapágyasak tehát a folyamatos működés sem fenékig tejfel.

Az ellen lobbizol, hogy adott egy eszköz, amit egy adott célra találnak ki, az rosszabb, mint amit nem kifejezetten arra. Ez nem logikus.

Peace.

(#22158) cekkk válasza access_denied (#22157) üzenetére


cekkk
veterán

Csak kérdezem én a google-nél nem fontos szerinted az adatbiztosság? ;) Egyébként meg nem nagy vállatokról beszéltünk, mert ahol egy ilyen kis Syn kivált szinte mindent az nem nagy.
De minden ilyen eszközt amit akarsz megtudsz magadnak venni és össze tudod rakni.

Ha naponta háromszor elindul, leáll egy HDD az még több év távlatában sem az a tétel ami miatt aggódni kellene. Manapság pedig akkora a fejlődés, hogy előbb cseréled le a HDD-t, mintsem meghibásodna. 5 év garral is vannak HDD-k.

Erre azért ne vedd be a ciánt. és mutass már nekem 5 éves garral rendelkező HDDket. :K Elég vinyó hal meg garanciális időn belül. :K

[ Szerkesztve ]

(#22159) access_denied válasza cekkk (#22158) üzenetére


access_denied
senior tag

Synologyt NEM éles adattárolásra, hanem mentésre, tehát másodlagos eszközként lehet használni.

Nagykeres árlistában tökéletesen lehet látni, hogy melyek azok az - otthoni felhasználásra, PC-be szánt - HDD-k melyekre 5 év gar van. Nem szoktam levegőbe beszélni.

(#22160) cekkk válasza access_denied (#22159) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor kérlek mutassál, mert még mindig nem mutattál semmit és ez levegőbe történő beszélés :P Én 3 évet látok most a WD REDeknél a többinél sem találtam többet. Csak kevesebbet.

Miért is ne lehetne használni? Látod a fentebb említett példából, hogy vannak akik arra használják. Egyébként a lehetőség meg van rá, hogy egy kis céget simán kiszolgáljon.

(#22161) kabar válasza cekkk (#22156) üzenetére


kabar
senior tag

Kis cég vagyunk, a gépek PC alkatrészekből épültek (a jobbakból) és emiatt windows server program futott rajtuk. Azaz a gépet és az OS-t külön-külön meg kellett venni. Sehol nem állítottam, hogy Synology-n nincsen OS, csak nem kell külön megvenni, mint ahogyan a D-linknél, Qnapnál, és az összes többinél, többnyire valamilyen linuxos rendszer. (Benne van az árában). Az egy fizikai helyen tárolt adatokról (mivel több év fáradságos munkája) nálam okosabb emberek azt mondták, hogy nem biztonságos. Emiatt van a többszörös RAID, és a ciklikus mentés, ha az elsődleges tárolónak vége lenne.
A kamerás megfigyelést meg biztonsági célokra használjuk, és szükség esetén lehet rögzítésre is. Bővebben a Survelliance Stationnál vannak az alkalmazás pedig ingyenesen a rendelkezésedre áll. (Persze ezt is kifizeted az árában) A levelező szerver, Cloud Station, Video Station, Audio Station mind ingenes alkalmazás a Synology usereknek. Az másik kérdés, ha nem használod. A kérdésed az volt, még régebben, mit is kapsz a pénzedért. A programokat is, és a frissítéseket, valamint hiba esetén természetesen van support is.
A logokból ítélve pedig nálunk naponta 2-3-szor indultak el a vinyók, napközben, amikor folyamatosan melóztál velük, és éjszaka a mentésnél. De napi 10-12 órát mentek, nem 24-et, hetente nem 168-at, hanem 50-60-at. Annyi tapasztalat azért szorult beléjük is, hogy nem indítgatják ötpercenként. (Bár most éppen hasonlóval szopok)
Nem kétlem, hogy össze lehet hozni hasonlót kisebb pénzből, de mint mondtam kell a know-how ami vagy pénz vagy idő a megszerzése. El kell dönteni, időd van több, vagy annyi idő alatt a cégnek több pénzt keresel, ha az igazi melóddal foglalkozol. A miénk inkább kifizette, és használja. Te meg értesz hozzá, és összerakod. Hol itt a gond?
A fűtésedet vagy a kocsidat is lehet, hogy meg tudnád csinálni, ha értenél hozzá, de a szaki csak keres rajtad 10-20 ropit, amiben nem sok anyagár szokott előfordulni. Csak példaként, mert lehet, hogy a fűtéshez is értesz.
Peace

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22162) access_denied válasza cekkk (#22160) üzenetére


access_denied
senior tag

Igazad van, benéztem, illetve csalatkozott a memóriám, 2 vagy 3 év a max.

Egyébként a vita átment értelmetlenbe, mert mindenáron meg akarod találni az általad jónak talált eszköz célközönségét. Van, és ezt nem is firtattam. Azt igen, hogy egy adott célra kifejlesztett eszköz miért rosszabb mint ami nem kifejezetten arra lett kitalálva.

(#22163) Ispy válasza kabar (#22161) üzenetére


Ispy
veterán

Nem értem mit kell itt rugózni ezen a témán ennyit. Akinek a syno jó az úgyis megveszi, akinek meg nincsen rá pénze, vagy olcsóbbat akar az meg megoldja másképpen.

Most akarok a nappaliba egy szekrénysor majd venni. Akkor most vegyem meg az anyagot és barkácsoljam magamnak össze, mert az úgy 25% kevesebb? Kösz, inkább nem.

A nas egy célhardver, ennyi.

Ispy

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#22164) kabar válasza cekkk (#22160) üzenetére


kabar
senior tag

A DS sorozat nagyobb tagjai (1812 vagy 1512) már használhatóak szerintem kis cégnél elsődlegesen (Arra is vannak a hivatalos honlap szerint is) fájlszerverként, meg nyomtatószerverként is. A nagyobb cégeknek meg ott vannak az RS sorozat tagjai. De nem akarok Synology alkalmazottként feltűnni, mert most éppen haragszom rájuk, csak a leistungot elismerem.
A WD Red sorozatra meg 1000.000 órát mondanak átlagosan meghibásodások között, ami durván 120 év folyamatos üzem lenne, erősen eltúlzottnak tűnik, különösen annak fényében, hogy álltak már előttem sorban vele garis probléma miatt.

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22165) kabar válasza Ispy (#22163) üzenetére


kabar
senior tag

Ezt próbáltam meg én is leírni. Kinek a pap, kinek a papné, valakinek meg mind a kettő.

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22166) kabar válasza cekkk (#22126) üzenetére


kabar
senior tag

És volt is neked 876-os, vagy ez csak tipp? Mivel engem komolyan érdekelne.

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22167) cekkk válasza kabar (#22161) üzenetére


cekkk
veterán

Ahhoz nem, ott engem nyúlnának le elég erőteljesen :DDD :DDD

Egyébként ahol van informatikus a cégnél, ő neki azért illene ilyen dolgokat tudnia megcsinálni nem? :K
Ismerek olyan céget ahol pl milliókat fizetnek a supportért és amikor az oracle 11ről kellett volna a 12re átállni az oracle azt mondta bocsi fiúk oldjátok meg :W

Nem volt mindenhol, AM/FM rádiót írnak.Miért nem hívod fel a magyar forgalmazót vagy írsz email az onkyo supportnak? Az lenne a leggyorsabb.

[ Szerkesztve ]

(#22168) kabar válasza cekkk (#22167) üzenetére


kabar
senior tag

A válaszra várok már majd' egy hete. :W
Az amerikai honlapján találtam HD radio támogatást, ami nekem DAB-nak tűnik. De az európai honlapon már fent sincs, mert olyan régi cucc. :C
Amúgy Béci biztosan tudná, csak annyira utálja az Onkyo-t, hogy bottal se...
A cégünk meg összesen 8 fős. Nincs itt pénz informatikusra. Két havi bérköltségből van egy DS1812+.

[ Szerkesztve ]

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22169) cekkk válasza kabar (#22168) üzenetére


cekkk
veterán

Szerintem a HD audió alatt a neten elérhető rádiókat értik. Vagy is pl ezzel a programmal tudsz netes rádiókat hallgatni. Már mint a program segítségével az erősítő.

(#22170) kabar válasza cekkk (#22169) üzenetére


kabar
senior tag

Szerintem meg nem ezt értik alatta:

HD Radio
It’s the most significant advancement in radio broadcasting since the introduction of FM stereo more than 50 years ago. HD Radio technology enables AM and FM radio stations to broadcast their programs digitally – a tremendous technological leap from the analog broadcasts of the past.

De nem tudom, ezért kérdezem az okosabbakat. :K

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22171) cekkk válasza kabar (#22170) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor passzolom :)

Egyáltalán van itthon DAB vagy csak kísérleti jelleggel volt és utána nem sugároztak tovább?

(#22172) kabar válasza cekkk (#22171) üzenetére


kabar
senior tag

DAB+ azt hiszem hét rádióadóval, de nem biztos. De nem akarom offolni a témát tovább.
Bocs a többiektől

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22173) JoceeHunt


JoceeHunt
őstag

Srácok van egy Wayteq HD-95CX vevőm, eddig Scart-al volt a TV-re kötve, tegnap összedugtam HDMI kábellal, és se az RTL Klub, se a TV2 nem jön be ha a HDMI kábellal van csatizva a TV-hez. Ha visszarakom Scart-ra akkor egyből bejön. Van ötlet?

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#22174) anonym1s válasza kovadika (#22019) üzenetére


anonym1s
őstag

Hali.
A 101-esen elöl van az usb csatlakozo. Szerintem nem valami jol néz ki hogy elore fele log ki az usb kabel. En 301-est vettem, azon hatul van. Ugyanaz mint a 101-es csak tobb csatlakozo van rajta es kis vincseszternek hely benne. En hasznaltan (1 hetes) olcsobban vettem mint a 101 ujonnan.

(#22175) cekkk válasza JoceeHunt (#22173) üzenetére


cekkk
veterán

1. kábel jó?
2. menüben lehet engedélyezni, hogy melyik kimenet legyen aktív?

(#22176) gyiku válasza Ispy (#22163) üzenetére


gyiku
nagyúr

[lego] ikea [/lego]

hüllő

(#22177) Ispy válasza gyiku (#22176) üzenetére


Ispy
veterán

Most vagy nem ment át a lényeg vagy csak szimplán torllkodsz egy kicsit? :F

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#22178) JoceeHunt válasza cekkk (#22175) üzenetére


JoceeHunt
őstag

Kábel vadi új, kettővel is próbáltam. Érdekes módon más ingyen fogható adó bejön a HDMI-vel csak a TV2 és az RTL Klub nem... Fogalmam sincs mi lehet a probléma.

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#22179) cekkk válasza JoceeHunt (#22178) üzenetére


cekkk
veterán

Őő érdekes anomália :D Nem kell legalább nézni ;]
Viccet félre téve nem tudom mi lehet a gond.

(#22180) JoceeHunt válasza cekkk (#22179) üzenetére


JoceeHunt
őstag

Mást nem tudok nézni :), UPC-re, Digire egy fillért nem vagyok hajlandó fizetni, kábel nincs, ezt a vevőt is azért vettem mert riogatták a népet hogy megszűnik a földi analóg...

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#22181) kabar válasza JoceeHunt (#22180) üzenetére


kabar
senior tag

Ugyan nem segít, de emlékeim szerint a mindigTV extránál is a legutolsó csatornák között jön be, és ha rossz a vétel elsőként megy el. Jelerősséggel, vagy interferenciával nem lehet gond?

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22182) dh66e válasza JoceeHunt (#22180) üzenetére


dh66e
veterán

nem kell mindent elhinni,majd két évig még tuti lesz analóg.

(#22183) JoceeHunt válasza kabar (#22181) üzenetére


JoceeHunt
őstag

80%-on van a jelerősséges és nem tudom hirtelen milyen érték. Zöldben.

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#22184) ata555


ata555
csendes tag

Hi!
A Dune HD TV-303D lejátszóról van valakinek tapasztalata, véleménye?
Thx.

(#22185) BBéci válasza ata555 (#22184) üzenetére


BBéci
titán

Nocsak, már lehet olyat kapni? :F

(#22182) dh66e
Ez így, ebben a formában nem igaz. Attól függ, hol él az illető, mert már megkezdték a lekapcsolást.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22186) kabar válasza JoceeHunt (#22183) üzenetére


kabar
senior tag

Egyéb ötletem nincsen. Lehet, hogy a TV2-öt és az RTL-t egyelőre csak az analóg adásokon látja, talán ezért van meg akkor, ha scart-tal dugod. Ha HDMI-vel, akkor meg gondolom már csak a digitálisok látszanak. De ez csak egy nagyon gyenge tipp. Nincsen lehetőség a vivő frekvenciák ellenőrzésére? Azt összevetni a helyi adók adataival, és közelebb lennél a megoldáshoz. Pl: ezt a hülyeségemet kizárnád.

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#22187) ata555 válasza BBéci (#22185) üzenetére


ata555
csendes tag

Hi!
Igen, már három helyen 59-60.000 Ft. Mi a véleményed a 303d-ről?

(#22188) dani3l válasza ata555 (#22187) üzenetére


dani3l
őstag

Elörendelni lehet maximum, februarnal elöbb szerintem nem igazan lesz elerhetö.. Vagy legalabbis nem sokkal elöbb.

[ Szerkesztve ]

(#22189) lutiy


lutiy
tag

A Dune HD Base 3D mivel tud többett illetve mennyivel jobb mint a 303D?
Azt tudni hogy hifi méretű illetve fogadja a 3.5" merevlemezeket ezen kivűl van valami amiért érdemes kiadni a több pénzt?

(#22190) BBéci válasza ata555 (#22187) üzenetére


BBéci
titán

Hogy a csudába lenne véleményem, amikor még egy darab sem érkezett be az országba? :Y

(#22189) lutiy
Neked is szól!
Előzetes hírek szerint csak a nagyobbik tud HD-hangot kiadni.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22191) Atiezredes válasza lutiy (#22189) üzenetére


Atiezredes
csendes tag

Csocsi!

A Base 3D teljes HD hang támogatással bír a leírtak szerint.

Kicsit furcsa mondjuk, hogy a HD hangok régebben nem okoztak ekkora gondot ebben az árkategóriában.
De biztos sok a licenc díj. Mert az SOC ugyanaz, így elvileg szoftveres kérdés, hogy menjen.

Persze ez akkor lesz igaz, ha tényleg működik is. (nem olyan Popcorn A-400 módon, hanem gondok nélkül).

Ezen felül van egy VFD kijelző rajta, amellyel elvileg TV nélkül is lehet a zenék között válogatni.

USB 3.0 slave viszont csak a 303D-ben van.

Más jelenetős nincs.

Üdv.

Atesz

(#22192) dh66e válasza BBéci (#22185) üzenetére


dh66e
veterán

Valóban,megvan rá az esély hogy Barcs körzetében lakik,de itt ki is fújt a nagy lekapcsolás.

(#22193) #75912448


#75912448
törölt tag

táblázatból látszik, hogy hivatalosan nincs, meglátjuk a valóságban...

(#22194) gyiku válasza BBéci (#22190) üzenetére


gyiku
nagyúr

tessek egy velemeny: szerintem K draga, a mede8er 600hoz kepest meg plane.

hüllő

(#22195) BBéci válasza gyiku (#22194) üzenetére


BBéci
titán

Az előnyei mellett komoly hiányosságai is vannak a Meder 600-nak, még a TV-102-höz képest is. Nem vagyok vele megelégedve.

(#22193) regger
Mi nincs?
Miért nem szerepel a táblázatban a 102?

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22196) lutiy válasza Atiezredes (#22191) üzenetére


lutiy
tag

Pedig a 303D formavilága nekem nagyon bejön!
Kár a HD hangokért.....

(#22197) BBéci válasza lutiy (#22196) üzenetére


BBéci
titán

A formája a legkevésbé lényeges, mert az benne a poén, hogy el lehet rejteni a polc, szekrény mélyére.

Annyira szuper hangrendszerrel rendelkezel, hogy létfontosságú a HD hangok bitstream kiadása?

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22198) #75912448 válasza lutiy (#22196) üzenetére


#75912448
törölt tag

Ahogy látod a 101/301 esetében sem volt hivatalos támogatás, ennek ellenére a menüben mégis beállíthatsz bitstream funkciót. Az említett 2 szerencsétlen lejátszó is tudta volna, ha a Sigma nem (ilyen téren) elbaltázott procikkal látná el a gyártókat. Magyarul a 303D esetében is lehet számítani "fű alatti" HD hang támogatásra. Kérdés ugyanaz, mint a Popi A400 és a 867x esetén, továbbra is hulladék a Sigma SDK, javították, képesek-e javítani a jövőben. Ha nem, a Base 3D-nek sem jósolok nagy jövőt.

[ Szerkesztve ]

(#22199) lutiy válasza BBéci (#22197) üzenetére


lutiy
tag

Jelenleg nem , de fejlesztés alatt...

(#22200) BBéci válasza lutiy (#22199) üzenetére


BBéci
titán

Sok pénzre lesz szükséged! Hatszámjegyű és nem 1-5 közötti az első. :K

(#22198) regger
Ha a Base tutira, hibátlanul kiadja, akkor a 303-nak is - nem hivatalosan - tudnia kell. Hacsak szoftveresen le nem tiltják.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.