Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22030) Egon válasza Patice (#22029) üzenetére


Egon
nagyúr

Szerintem pont az a lényeg, hogy a maximum bitrátá is bírnia kell a hálózat minden egyes elemének, különben lesznek a filmben akadások, így amit írtál, némileg félrevezető.
Itt off, de azért beírom: a Zyxel NSA320-as NAS-om, köszönhetően a normális hálózati komponenseknek, 50-100%-kal nagyobb tempóra képes, mint ami a tesztekben szerepel, illetve amit a NAS-os topicban írtak.
Egyik fórumtárs mérése szerint, az Asus R1 sok 1080p-s mkv-t nem tud akadásmentesen lejátszani vezetékes hálózaton keresztül sem (csak USB-ről). Kiderült, hogy azokkal az anyagokkal van gondja, ahol a maximális bitráta meghaladja a 35 MBit-et. Ez sajnos sok anyaggal előfordul, így ajánlott a 720p-s filmeket előnyben részesíteni, ha az ember pl. NAS-ról szeretné etetni a lejátszót (érdekes módon az ugyanolyan hardverre épülő AC Ryan lejátszó bírja 50 MBit-ig).

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.