Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2442) totyak


totyak
aktív tag

Még valami.

Nemrég (pár hete) írtam ide a fórumra, hogy akadoznak a játékok és közben valami ketyegő hang jön a gépből. Megoldás nem lett rá akkor.

Azóta hatványozódott a probléma. Már akkor is írtam, hogy nagy terhelés alatt, tehát játékok közben jön elő a hiba. Egyre jobban úgy érzem, hogy a VTX 5770-es lesz a hunyó. Továbbra is megmaradt a ketyegés, de most már sokkal rosszabb az akadozás, néha szinte játszhatatlanná teszi a játékokat. Emellett néhány játéknál valami hibaüzenetet is bedobál néha, aminek a szövege szintén a grafikus kártyára utal. Erről az üzenetről van szó. Nem feltétlenül csak komoly játékoknál csinálja ezt. Mafia 2, F1 2010, de a Next Big Thing című kalandjátéknál is kaptam ilyen üzenetet. És ha ez nem lenne elég, akkor némely játéknál textúra hibák is előfordulnak néha-néha, amik korábban nem voltak (pl GTA IV-nél egy idő után elkezdenek eltűnni az utak, aztán házak, a végén meg már a fél város nem látszik).

Szerintetek ilyenkor mi a helyzet? Érdemes lenne garanciába visszavinni?

iPon-nál azt írták fórumozók, hogy valószínű a kártya a hunyó. Most holnap majd kipróbálom külön az új rammal, hátha csak a memória rossz.
Aztán ha azzal minden rendben. akkor vagy VGA vagy proci vagy alaplap vagy táp. Van választás bőven.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.