Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5101) Csabex válasza Johnny077 (#5054) üzenetére


Csabex
őstag

Ez kimaradt :)

Milyen gyártmány / típus az erősítő és hogy van kábelezve, azt meg tudod írni ? Idoing fejegység pontos linkje is jól jönne, vagy legalább pontos típus a paraméterek miatt.
Van olyan is, hogy a trigger a a hangszóró kimeneteket használja.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#5102) iceQ! válasza Csabex (#5100) üzenetére


iceQ!
addikt

Köszi! :R

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5103) lempi válasza Csabex (#5100) üzenetére


lempi
csendes tag

Szia!
Köszönöm hogy válaszoltál és időt szakítottáll rám.
Az ini filé-t úgy módosítottam ahogy írtad, a hiba az volt hogy nem "C" gyökérkönyvtárból futtatam. Miután rájöttem megjelent az eszközkezelőben a som, és minden egyes alkalommal a gép is hangot adott csatlakoztatáskor. A fészkek rendben vannak mert arra figyeltem hogy ne legyen megtörve a csatlakozási pontnál és most is passzosan illeszkednek a helyükre. Nem is volt soha eltévesztve a helyük. Az Usbdevview -ben nem tudom hogy milyen néven szerepel a driver. Amúgy Windows 11-en működött az RKDevTool.
(Egy kis magyarázat hogy mit szerettem volna elérni. A gépet droid 8-al vettem, és később 9-re frissítetem, ami tökéletesen és azzal felülettel működött ami nekem tetszett. Gondoltam hogy frissítem 10-re recovery-böl de a bluetooth nem működött. Akkor vissza raktam a 9-et de akkor már azzal sem működött. Ekkor kezdtem utánna olvasni hogy droid 10-en az a modul ami nekem van (MD725 1) nem működik (cserélni kell) viszont abból is kétféle van és az egyik droid 9-en működik. A Termux megmutatta hogy az enyém melyik és az a jó tipus volt. Ekkor kezdtem a problémával kapcsolatban fórumozni és kiderült hogy OTG-vel helyre lehet hozni. De nem értettem hogyan kell a programot használni. Igaz Petymek küldött egy linket amiben le van írva, de nekem nem volt egyértelmű ezért abba hagytam az egészet. Mivel hiányzott a bluetooth gondoltam megint neki esek. Közben rendeltem egy bluetooth modult is biztos ami biztos legyen a 10-hez ha eljutok odáig, de addig is megpróbálom a 8at visszarakni hátha jól működik megint. Itt kezdőttek megint a problémák 8-at nem sikerült otg-vel sem visszarakni csak 9-et találtam ami elindult. Ekkor meg az oldalsó érintő gombok nem működtek nem is világítottak. A faktoryban is állitottam RGBW-re hogy fehéren is világítson de semmi ,csak akkor világított ha kicsit lentebb húztam a három szín egyikét. Aztán fölraktam a droid 10-et ami el is indult de ott sem világítottak a gombok és nem is reagáltak érintésre. Akkor mehetett tönkre a som mikor megpróbáltam recovery-ből 8-at fölrakni 10-re próbált újraindúlni de már nem indult el többet csak fekete kijelző van. Ettől kezdve nem is csatlakozott OTG-vel sem többet a géphez pedig előtte mindig sikerült. Az is probléma volt hogy az első droid 10 után (májusban) megjelent egy szines teszt oldal ami miatt nehezen lehetett recovery-be belépni és szerettem volna eltüntetni valahogy. Erről sem találtam leírást seholsem hogy hogy lehet eltüntetni még csak a problémát sem találtam. Képek a 3831-es hozzá szólásban. Hosszúra sikerült, de talán így érthetőbb hogy mit generáltam. Tudom hiba volt hogy nem csináltam mentést csak képeim vannak róla ami ugyan nem sok.
Mivel a som valószínüleg tönkre ment, azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e másik PX5-öt vagy PX6-ot venni? Az érintő gombok működnek majd? Vagy vegyek inkább másik fejegységet mert ez kuka? Esetleg valami más ötlet a javításra.
(Privátban szeretnék kérdezni valamit lehet-e róla szó?)
Egyépként erről a fejegységről van szó: https://www.aliexpress.com/item/32969773028.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dJzCjcI

Mégegyszer köszönöm a türelmed!

(#5104) Johnny077 válasza Csabex (#5101) üzenetére


Johnny077
csendes tag

Szia! Annyit ki tudtam deríteni, hogy az összes PX6 DPS rendszere el van cseszve. Láttam egy videót a YouTube-on, ott egy srác hasonlítot össze két droidot, és külön felhívta rá a figyelmet, hogy a SUB csúszka nem ér semmit, szoftveresen elrontoták. Aztán mutatot egy oldalt, ahol egy srác valahogy megoldotta a problémát, /sajnos nem lehet kivenni a videóból pontosan/ de annyit mond, hogy valamit át drótozott, és szoftveresen frissítette. Utána néztem az XDA-n, de ott is csak a megoldást keresik. Viszont én ma kipróbáltam az egyémbe a SUB kimenetet, van rajta jel, talán egy picit halkabb, és nem lehet szabályozni.

(#5105) Johnny077 válasza lempi (#5103) üzenetére


Johnny077
csendes tag

Szia! Ha esetleg a Coreboard/SOM ment tönkre, kérdezd meg Petymeket, hogy meg van-e még neki, mert korábban hírdette. Ha nincs meg Alin találsz, nem kell feltétlenűl kidobni a régit. Én már szórakoztam azzal, hogy a PX30-as droidba beledobtam a PX6-os kártyát, és ment vele. :D

(#5106) Csabex válasza lempi (#5103) üzenetére


Csabex
őstag

Szia,

Szívesen, nm :R Ha tudok segítek. Végigolvastam, első dolog szerintem hagyd a win 11-et még, mert látod még a 10-el sem működik megfelelően a driver... Ha nincs hang csatlakoztatáskor pl. az nem jelenti azt, hogy halott a SOM. Az usbdevview-ben látszanak a csatlakoztatott eszközök (zöld pötty ha minden ok) real time. Indítsd el, és figyeld meg, hogy mi változik amikor csatlakoztatod a SOM-ot az OTG-vel. Tudsz szűrni az oszlopokra is, pl. a létrehozás idejére és akkor látod, hogy kb mikor mókoltad utoljára, de talán rkchip rövidítéssel van jelen (Ha rockchip a SOM) csatlakoztatás után a sys fájl, de ez is látszik ha alul a csúszkát eltolod, hogy láthasd az összes oszlopot. Melyik programot, az rkdevtool-t nem értetted? Igen, a sok oda - vissza frissítgetés nem tett jót neki. Nem biztos, h tönkre ment, még várjuk ki a végét, aztán utána meglátjuk :) Persze, írj bátran privit, már a hszed után meg is írhattad volna :)

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#5107) Csabex válasza Johnny077 (#5104) üzenetére


Csabex
őstag

Hali. Youtube videót is bedobhattad volna, de a kábelezésedről egy skicc kellene és az erősítő típusa, ill. az Idoing típusa is :) Gondolom melyik lehet az az "átdrótozás" (OTG miatt), de lehet nem ugyanaz...

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#5108) Johnny077 válasza Csabex (#5107) üzenetére


Johnny077
csendes tag

Szia. https://www.youtube.com/watch?v=HGD2Aii_vx0&t=594s
Kb. a nyolcadik percnél kezd beszélni a DSP-ről. Az én erősítőm egy 4 csatornás JBL, és a rádió hátuljából egy darab RCA aljzaton jön ki a mély, de egy Y elosztóval megoldottam.
Ez pedig a rádióm: https://es.aliexpress.com/item/4000535123333.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.65732ba499KqQN&algo_pvid=1d6e4109-92f2-4e95-86ee-7d502c3ffa3c&algo_exp_id=1d6e4109-92f2-4e95-86ee-7d502c3ffa3c-17&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000017405564277%22%7D&pdp_pi=-1%3B115679.78%3B-1%3B-1%40salePrice%3BHUF%3Bsearch-mainSearch

(#5109) lempi válasza Csabex (#5106) üzenetére


lempi
csendes tag

Szia!
Sajnos az usbdevview-ben sem látszik nem egészül ki a sor ujabb elemmel. Utoljára mikor csatlakozott az eszköz az sem látszik mert töröltem drivert majd ujra telepítettem. (Rockchip Driver Assitant v5.1.1 SOM driver). Semmi nyomát nem látom Igen a rkdevtool-ra gondoltam de láttam egy orosz videót ami jól szemléltette hogy hogyan kell csinálni. Jobb oldalra azt írta ki mindig hogy sikerült a frissítés. Megnéztem win 10 alatt is ugyan az a helyzet. Nem látszódik az usbDevview-ben és máshol sem.

(#5110) Söri


Söri
tag

Sziasztok!
Egy 2005-ös Suzuki Swift-be szeretnék új fejegységet.
Tudnátok ajánlani megbízható helyről 150ezer Ft-ig?
A bekötéssel kell majd trükközni?
Amire gondolok, hogy az indításnál nem zavar a 20-30 másodperces boot idő, de ha néhány perce otthagyom a kocsit akkor jó lenne ha pöcre indulna.
Előre is köszönöm!

(#5111) Csabex válasza lempi (#5109) üzenetére


Csabex
őstag

Az a helyzet, hogy ha nincs rászűrve megfelelően, akkor lehet nem is fog látszani, mert ha meglévő eszköz, akkor lehet nem is dobja fel. 5.1.1 elvileg jó Win10-el, de nem esküdnék meg rá, ezért írtam tutira a 4.4-et, mert avval nekem sikerült. Közben pm is ment.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#5112) butyiba


butyiba
csendes tag

Sziasztok,
Elektronikában hozzáértők segítségét kérném. Az android fejegység beépítéséhez szükségem volt a képen látható "erősítőre" mivel az autóban 2 db antenna vezeték van és az android fejegységben csak egy antenna csatlakozó. A többszöri ki/be szerelgetés miatt egyszer csak romlott a rádió vétel. Észrevettem, hogy a koax kábel a trehány szerelés miatt ( kábeltörés védő hiánya ) letört a NYÁK-ról. Sebaj rendeltem újat és megtuningoltam a kábelkivezetésnél, hogy ennek már eszébe se jusson eltörni. Eddig a törtnénet rendben is van. Szétszedtem a hibás "erősítőt" és annak ellenére, hogy 12V-ot kell adni neki egy darab tranzisztor vagy erősítő IC sincs a NYÁK-on. Van 2 db kondenzátor és 2 db ellenállás.

Kérdésem, hogy ez meg milyen kapcsolás mert, hogy szerintem egy dB-sem erősít az is biztos.
[kép]
[kép]
[Booster]

A leírás erről az eszközről így fogalmaz:
"Features:
It can choose the best radio signal between the two vehicle mounted antennas.
To solve the weak FM signal / signal disturbing problems by installing diversity antenna systems.
This adaptor is required when an aftermarket radio that is not compatible with the diversity antenna system."

Köszi

[ Szerkesztve ]

BütyiBá

(#5113) #85619712 válasza butyiba (#5112) üzenetére


#85619712
törölt tag

Ez nem erősítő, csak egy tápfeladó. Az egyik irányba csak a rádiófrekvenciákat engedi át, a másik irányba meg 12V + rádiófrekit.

(#5114) veréb


veréb
tag

Sziasztok
adott 1 2 dines androidos fejegység megane 3 -ba , és azt produkálja , hogy lezárják az autót de a rádió random be kapcsol szól pár percig és kikapcsol . nem volt olcsó 100 e ft 2 éve vettem az enyémbe de azzal nem volt kompatibilis mert volt benne gyári gps középen fenn , így be se tettem , a lányomék vettek 1 megane 3-at amibe jó de mivel eltelt 1,5 így gari már nincs rá

nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt

(#5115) veréb


veréb
tag

azt elfelejtettem írni . hogy kimondottan megane 3 specifikus a kábelezése tehát nem lett gányolva semmi csak összedugdosva

nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt

(#5116) lempi válasza Johnny077 (#5105) üzenetére


lempi
csendes tag

Szia!
Még egy kört futok vele Csabexnél azután meglátom hogy hogyan tovább.
Köszönöm!

(#5117) petyu57


petyu57
csendes tag

Sziasztok!
Keresek , 2014-es Nissan Qashqai 1,5 dci J11 -be szeretnék androidos fejegységet, amit átalakítás nélkül lehet beszerelni. Tapasztalatok alapján jó, megbízható. Mit ajánlatok?
Köszönöm a segítséget előre is!

(#5118) petyu57


petyu57
csendes tag

Ez esetleg? https://auto.jofogas.hu/budapest/Nissan_Qashqai_X_Trail_Android_autoradio_fejegyseg_gyari_helyre_1_4GB_122410899.htm

(#5119) roti86 válasza petyu57 (#5118) üzenetére


roti86
őstag

Sziasztok!

Kinéztem egy Junsun V1 pro fejegységet az autómhoz innen.

Szerencsére jó pár videó elérhető youtube-on, amin látni, ahogy bootol az egység, kb 40-50 másodperc, mire beáll a rendszer. A kérdésem, hogy ez minden indításnál ennyi, vagy másodjára már gyorsabban betölt?

Aki tolatókamerát is használ, a képe megjelenik, mielőtt betölt, vagy csak 40-50 másodperc múlva látható? A jelenlegi Clarion NX504e fejegységem betöltés előtt is ad képet, illetve akkor is, ha ki van kapcsolva indításnál, a kamerakép addig látszik, amíg hátramenteben van az autó. Jó lenne, ha ez is így működne.

szerk: petyu57: jó lehet, de hasonlót kapsz olcsóbban a helyről, amit linkeltem. Az 1 gigás verziót hanyagold, minimum 2gb ram legyen meg.

szerk2: aero.: Köszi, és kikapcsolt állapotban is ad képet?

[ Szerkesztve ]

(#5120) aero. válasza roti86 (#5119) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Szia,
Eddig 6 androidos fejet használtam/használok: azonnal bekapcsol és használható, a kamera szintúgy (boot alatt is, első indításnál)

(#5121) petyu57 válasza roti86 (#5119) üzenetére


petyu57
csendes tag

Köszönöm a választ, valóban jobb ajánlat! A vám az mennyi lehet?

(#5122) petyu57 válasza petyu57 (#5121) üzenetére


petyu57
csendes tag

Látom, vámmentes szállítás Franciaországból!
:D

(#5123) kilozsul válasza aero. (#5120) üzenetére


kilozsul
aktív tag

Szóval ha jól értem, akkor nem bootol minden gyújtásnál? (Bocs, hogy ilyen alap dolgokat kérdezek, de ezek ritkán kerülnek elő :D ) És tud valamilyen "last state" megoldást, vagy minden indításnál ki kell választani mondjuk a zene appot, és a zenét?

(#5124) honeker válasza kilozsul (#5123) üzenetére


honeker
őstag

Van egy idő limit amin belül nem botol.. ott fojtasa ahol aba hagyta

http://www.youtube.com/results?search_query=honeker%40&o

(#5125) aero. válasza kilozsul (#5123) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Csak akkor bootol, ha lekötöm az akkut, amúgy azonnali. Last state az pl. nálam ment, mikor AA-t, és most CP-t használok, onnan indul. Ez nagyban függhet mondjuk a RAM méretétől.

[ Szerkesztve ]

(#5126) honeker


honeker
őstag

Üdv van ez a FYT kinai autos radio milyen usb camera alkalmazás müködhet ? Vagy 20-30 alkalmazást ki probáltam de nem hajlando elindulni :F

http://www.youtube.com/results?search_query=honeker%40&o

(#5127) andrisbandi


andrisbandi
őstag

Szerintetek el lehet adni képernyő hibás autóhifit alkatrésznek?
Mennyiért?

Kb 3 hónapig működött rendesen, aztán a képernyő villódzott, elmentek a színek, lefeketedett.
- A "garit" nem vettem igénybe, mert nagyon körülményesnek ítéltem.
A legjobb ajánlatuk az volt kb 20 levél után, h küldenek egy új képernyőt (fizessek depositot), de a rosszat postázzam el saját költségre Kínába (valószínűleg vissza fogják adni a depót). A beszerelés az én dolgom.

Annyi infót találtam erről, h típus hiba is lehet. A csere sem 100%, h jó lesz.
Sajnáltam mert mindentudó csoda masina volt... de vettem inkább itthonról egy másikat Kenwood DMX-5020DABS. Bevált.

Ez lenne a hibás kütyü;
Joying 4G 2Din Android 8.1 Car Stereo 4GB/64GB autoradio with Digital AMP
SKU: EU-JY-UO135N4GS
(Upgradable to Android 10)

7"
2813W-tft
[kép]

[kép] [kép] [kép] [kép]

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#5128) Csabex válasza andrisbandi (#5127) üzenetére


Csabex
őstag

Írtam pm-et. Alkatrésznek még jó, ha a SOM-ja rendben van.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#5129) andrisbandi válasza andrisbandi (#5127) üzenetére


andrisbandi
őstag

20 ropiért elviszik.

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#5130) mumtaz válasza andrisbandi (#5127) üzenetére


mumtaz
senior tag

Egy 20-asért megvenném.

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

(#5131) andrisbandi


andrisbandi
őstag

Kormánytávkapcsoló interface Suzuki Swift - Vitara - SX-4 Ctssz002.2

https://connects2.com/Product/Productitem/Ctssz002.2

Használtan mennyiért lehetne eladni?
Tökéletes.

--------------
#5130 mumtaz
Már lecsaptak rá.

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#5132) Foglalt név


Foglalt név
addikt

Sziasztok!
Lassan egy éve küzdök azzal, hogy az Astra H-ba valami értelmes fejegységet tegyek. 2-3 évig egy MTBC működött, amivel lehetett értelmezhető hangminőségben telefonálni, működött a DAB és a tolatókamera. (arra is több hónap ráment, kis forrasztás, rom próbálgatás, mire stabil lett) Sajnos kezdte kilehelni a lelkét és itt kezdődött a kálvária.
Ali megtaláltam a tökéletesnek tűnő megoldást. A rendszersebesség szuper volt, wireless carplay, ergonómia remek, igényes fakra aljzatok. De a telefonhívásba behallatszott ha tekerted a kormányt és az összes többi elektromos zaj is. Ráadásul pár hónap után elkezdett egyre jobban zúgni, míg végül használhatatlan lett. 500 dollárért nem ezt vártam volna. Rendeltem mégegyet, ott is megvolt a zúgás, Dispute és ment vissza az elején.
Vettem egy 9"-os keretet, hogy ne a váltónál kelljen matatni és a navigáció, tolatókamera is értelmes helyre kerüljön.
Most egy 2+32 és egy 4+64-es is van nálam. A 4GB-on van külső mikrofon bemenet, de BT-on kb. használhatatlan, CarPlay-en keresztül érthető valamennyire, de kb. 3 másodpercet csúszik a hang.
Kb. ott tartok, hogy veszek egy másik autót.
Volt az utóbbi időben bárkinek jó tapasztalata?

(#5133) psyhoka


psyhoka
csendes tag

Siasztok!
2 Dines fejegységet keresek a b6 passatomba. Melyik az ajánlott tipus? Olvasgattam itt de nem igazán találtam a szent grált. Tolató kamera szükséges. Jó lenne egy téma összefoglaló(előnyök hátrányok...) hogy ne kavarogjanak a tudatlan info kereső emberek. 100 fölé nem szeretnék menni, ha nem muszály.
Köszönöm!

(#5134) iceQ! válasza psyhoka (#5133) üzenetére


iceQ!
addikt

Szia,

Szintén B6-ba vettem: [link]

Tolatókamera most került be, egy Kenwood. 4GB+64GB-os, nem egy Samsung S21 Ultra, de azért ez nem az alsó kategória + hivatalos Android 10 került fel rá (utólagos frissítés). Zene, navigáció, film nézés(mikor sokat állok), ezekre használom. Mindenki csodájára jár, hogy milyen jó fejegység. Zene szépen szól, rádióval nincs gond, kicsit buta mert ha nincs rendes jel(recseg-ropog), akkor nem keres másik frekvenciát. Erre a hibára még nem találtam megoldást, hogy lehetne állítani rajta.

[ Szerkesztve ]

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5135) Johnny077 válasza iceQ! (#5134) üzenetére


Johnny077
csendes tag

Szia. Nekem is volt problémám a rádió vétellel, de vettem egy ilyen ANT 208 erősítőt hozzá és nekem nagyon bevált.

(#5136) iceQ! válasza Johnny077 (#5135) üzenetére


iceQ!
addikt

Úh köszi! :R

Tudsz egy linket küldeni, hogy honnan rendelted?

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5137) Johnny077 válasza iceQ! (#5136) üzenetére


Johnny077
csendes tag

Az enyém még annó a WISH-ről jött, de ezen a két linken is lehet venni.
[link] , [link] .

(#5138) iceQ! válasza Johnny077 (#5137) üzenetére


iceQ!
addikt

Te honnan adtál neki 12V-ot?

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5139) Johnny077 válasza iceQ! (#5138) üzenetére


Johnny077
csendes tag

A rádió hátulján lévő vezetékről, álltalában kék-fehér szinű, vagy rajta van egy ANT nevű címke. De szokott szerepelni Amp felirat is. A lényeg, hogy a rádió bekapcsolása után van azon a vezetéken 12V. Úgy is meg lehet oldani, hogy a gyújtáskapcsolóról viszel neki feszt.

(#5140) iceQ! válasza Johnny077 (#5139) üzenetére


iceQ!
addikt

Tehát nem kell a 12V, hanem a kék-fehérben(ANT) már van 12V alapból?

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5141) Johnny077 válasza iceQ! (#5140) üzenetére


Johnny077
csendes tag

Igen, ha van olyan jelölésű vezetéked, azt össze kell kötni az erősítő piros vezetékével és kész.

(#5142) iceQ! válasza Johnny077 (#5141) üzenetére


iceQ!
addikt

Azt hiszem van, na majd megnézem. Köszi a tippet.

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#5143) Johnny077 válasza iceQ! (#5142) üzenetére


Johnny077
csendes tag

Nincs mit, sok sikert.

(#5144) psyhoka


psyhoka
csendes tag

Sziasztok!
Nézegettem az alit, és szűkítettem Junsun v2s és a Hizpo 3CVW9001.
Szerintetek melyik a jobb vásár?
Esetleg van ami jobban megéri?
köszönöm a válaszokat

(#5145) kaszás1970


kaszás1970
csendes tag

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, be raktam ma egy 2 Dines fejegységet Smartba, Aliról rendeltem, Junsun rá dugtam a csatikat, minden működik, csak minden kocsi beinditásnál mikor gyújtásra rakom akkor ugye bekapcsol, de mindig újra indul a fejegység élőről.
Mi lehet a gond? Kell még rá külön 12 V?

[ Szerkesztve ]

(#5146) Oldbiggy válasza kaszás1970 (#5145) üzenetére


Oldbiggy
tag

A piros, és a sárga vezetéket cseréld fel.

Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..

(#5147) honeker


honeker
őstag

Kapcsolodik a telefon a android autoval....miért csak a ball oldali hangszorok szolnak ?

http://www.youtube.com/results?search_query=honeker%40&o

(#5148) kaszás1970 válasza Oldbiggy (#5146) üzenetére


kaszás1970
csendes tag

Semmi változás

(#5149) andrisbandi válasza honeker (#5147) üzenetére


andrisbandi
őstag

A teló gyári usb kábelét használd. Azzal jó lesz.

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#5150) honeker válasza andrisbandi (#5149) üzenetére


honeker
őstag

Ok....

http://www.youtube.com/results?search_query=honeker%40&o

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.