Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Pityu89 #4698 üzenetére
Én nem gondolom, inkább megkérdezem, mert nem értem a szitut.
Ha streameli, akkor az androidos rádió nem tudja streamelni? Ha letölti, az androidos rádióra nem tudja letölteni?
Mi az a szitu, amivel annyira előrtébb van, hogy nem éri meg egy pendrive-ot kihúzni, és odabent rátenni 20-30GB zenét. -
Mukucs
senior tag
Sziasztok! Adott egy kínai androidos (egyébként nem olcsó) fejegység, minden oké vele, egyedül a bluetooth kapcsolat nem. Egyszer jó-egyszer nem. Ennek mi lehet az oka? Esetleg van olyan alkalmazás, ami ezen segít? Vagy valamilyen eszköz, hogy mindig tökéletes legyen a BT kpcsolat?
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Segítséget kérnék. Van egy 2005-ös Mazda 2-m nem Can buszos, tettem bele egy 2 Dines YUEHOO YH-605-ös fejegységet. A kormányvezérlőröl jön 2 szál ami elvileg a Key1-Key2, ellenállás mérővel mérve a gombokat nyomva változik az ellenállás, de a fejegységen levő Key1-Key2 vezetékkel összekötve nem vezérli a rádiót. A fejegység Face oldalán azt írták, hogy csak egy szálat kell bekötni. Pechemre a Face törölte a hozzászólásokat. Próbáltam többféleképpen bekötni oda eljutottam, hogy pirossal jelzi, hogy érzékelte a gombokat, de nem működik. Tudnátok tanácsot adni, mit hova kössek? Előre is köszönöm.
-
Rick4
félisten
-
gjoco1
addikt
válasz
kovbandi82 #4683 üzenetére
Persze , ahhoz , hogy szépen szóljon nem kell bömbölnie . Az igényes zenének kell is a komoly hangtechnika .
-
Rick4
félisten
Gondolom kézifék visszajelző lámpára kellene kötni, hogy pl álló helyzetben tudj filmezni.
Nincs olyan, hogy reverse, backup camera, vagy ilyesmi? A kamera videojel- kábele mellett kellene fusson egy trigger szál, mai a tolatólámpára kötve 12V-ot t6ol a fejegységnek, erre kapcsol át tolatókamera bemenetre. Enélkül nyilván nem fog. -
gjoco1
addikt
válasz
kovbandi82 #4679 üzenetére
Én már ebből kinőttem . . . . . Nem azért , mert nem szeretem , hanem már koromnál fogva nincs rá szükségem .
Elég volt addig , míg zenéltem .
-
kovbandi82
őstag
A hangzással nekem sincs gond, igaz minden erősítőről megy, utólag behifiztem a kocsit. Először egy mélyláda, mert kevés volt a mély, aztán akkor már sok volt, szval azzal is kellene kezdeni valamit. Hangszórócsere. Mire észrevettem magam, a kocsi két oldalán előről hátra komplett kábelköteget ráncigáltam be, mert 3 pár RCA ugye, a tolatókamera is legyen akkor, de van itthon egy DVB-T box, igaz nem igazán használom, de kerüljön be.
-
gjoco1
addikt
válasz
kovbandi82 #4677 üzenetére
Szinte mindegy . Nekem márka [specifikus] kellett , mert az megy be szépen .
Amúgy alapból sokkal szebben szól , mint a gyári és szeretem is . Csak hát no , ennyit tudnak . Kicsi pénz . . . . . .De amúgy jó . -
kovbandi82
őstag
Nem is értem egyébként. Arra rájöttem, szerintem totál mindegy, milyen márkát veszel, mert van pár hardware, azt megveszik rendszerestül és gyártanak köré egy kinézetet. Nekem is Erisin a fejegységem - elvben rendes gyártó rendes supportal - , de valami Alps ZQ maga a hardware.
-
gjoco1
addikt
válasz
kovbandi82 #4675 üzenetére
Igen , tapasztaltam. . .
Jobb kinézetet szerettem volna a fejegységnek és végülis Nálam a CWG tud kb mindent , amit szeretnék , hogy menjen . Sajna ezek az Androidnak becézett Kínai csodák nem azok , mint azt gondoltuk volna .
-
kovbandi82
őstag
Fasza. Maga a program elindul, jó is, de nem olvassa be a zenéket. A Carwebguru meg az alkalmazásokat
Az Agama lát egyedül minden appot. Az előző fejjel ilyen baj nem volt, de az másban volt szar. A kettőből lehetne egyet csinálni. A végén veszek valamilyen szabvány 2 dines Carplayes cuccot, lesz amilyen lesz. (Sajna nem szabvány 2 din a gyári rádió, tipusspecifikus cuccot kell vennem, kinézzen valahogy.)
-
gjoco1
addikt
válasz
kovbandi82 #4673 üzenetére
Szia !
Persze , Én 3 zenelejátszóval próbálkoztam és abból az ET MusicPlayer Pro - t látta , de csak úgy , mint a Tiéd . CarWebGuru Launcher zeneljátszót hála látja és működik rendesen . -
kovbandi82
őstag
Sziasztok. A gondom a következő. Adott egy Erisin mtk procis fejegység. A Powerampot feltaktam. Látja az SD kártyát, de a zenét nem olvassa be róla. Tárhelyengedélyek rendben vannak. Valaki járt már így?
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiz Khalifa #4671 üzenetére
Nekem is hiányos a kínálat . Zeneljátszó , csak a Launcheré megy szerencsére . Rádió App - et nem látja ,így maradt a mechanikai kapcsolás . És apró dolgok , amit nem tudott egy sem támogatni . Én alapjában nem is értem , hogy miért - mitől Android ( 10 - 11 ) .
Először telcsin próbálgattam és azon faszányosul hasít minden . Ezek a Kínai " csodák " nagyon egyedi droidot varázsoltak rá . Még szerencse hogy az Enyémre érkezett egy frissítés ( A11 ) és a rádió szelektivitása javult vele . -
Wiz Khalifa
veterán
Jaj nálam a launcher egyik beépített cucca se ment.
Azt írja a tools-ba kapcsoljam be. Az oké is lett volna. Csak a tools-ba nem volt egyik app se ott.
Gézengúz:
Megnézem, köszi. Nekem a PowerAmp-ban a széleskörű EQ állítás, mappa kezelési rendszer és a Virtual Music play skin tetszett amit fotóval tudok mutatni. Az nagyon tetszik. Csak hát a PowerAmp nem akar menni az én androidomon mert valamiért lelövi a droid.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Wiz Khalifa #4668 üzenetére
Jetaudio? Nálam rendben van.
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiz Khalifa #4668 üzenetére
Ezekkel a zenelejátszókkal Nekem sincs szerencsém . Valamiért külső alkalmazásként nem kezeli a fejegységem . Próbáltam többet és semmi . Van , akit be sem olvas . Az ET Music player-t látja , de nem olvassa be a zenéket a mappájába . Ezért is tettem fel ezt , mert más kinézetet szerettem volna a fejegységnek és ennek a sajátja működik .
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiz Khalifa #4661 üzenetére
Szuper . Az meg ugyan mitől lehet ? Próbáltad már kideríteni . Én csak nem adnám fel . Nálam semmi akadás . Boot - nál kicsit döccen , de azon kívül semmi .
-
gjoco1
addikt
válasz
Pityu89 #4658 üzenetére
Lehet félig oldom meg a kérdésed , de hátha előbbre visz . CarWebGuru Launchernél van skín , amit próbáltam a bejövő ( [nem fogadott] ) hívásokat kiírja . Mással még nem próbáltam , de szerintem engedély kérdése és tudja talán .
App - ről nem tudok . Ez nem jelenti azt , hogy nincs .
-
Pityu89
senior tag
Nem talált még senki olyan appot ami megjeleníti a telefonra jövő értesítéseket a kijelzőn? Mint egy okoskarkötőn.
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiz Khalifa #4653 üzenetére
Jah , almánál nem tudom . Sosem volt , csak droid .
Nagyjából ezt tudja az Én [fejegységem] is .
Belakva [így ] áll . Kicsinkét néha belassul ( főleg induláskor ) , de amire kell elég . -
Wiz Khalifa
veterán
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiz Khalifa #4650 üzenetére
Lemaradt a [kép] .
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiz Khalifa #4650 üzenetére
Azt a funkciót a telefonon tudod állítani , hogy mennyi idő után vegye fel a bejövő hívást . Akár egyéni időt is tudsz beállítani . De ki is kapcsolható . Legalábbis nálam a Samu Note 10 plus - on így van .
Alapból a 3 mp van beállítva . 😊
Többek között azért is maradtam ennél a Launchernél , mert a fejegységem nem támogat egy zenelejátszót sem .
Fura Droid van rajta . Pedig már A11 .
Sőt , a rádiót sem látja , így manuálisan kell kapcsolnom .
Nem lehet indítót kiaknom neki . És ezt egy Launcrrel sem
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest