Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5901) ivatti10 válasza Per Me (#5900) üzenetére


ivatti10
aktív tag

Köszönöm! Nem kell hozzá netkapcsolat?

ZTE nubia Z60 Ultra

(#5902) Per Me válasza ivatti10 (#5901) üzenetére


Per Me
tag

Ja, bocs, de igen. Most gondoltam újra a kérdésedet.

(#5903) ApeeT válasza ivatti10 (#5899) üzenetére


ApeeT
csendes tag

MTCRadio
https://forum.xda-developers.com/t/app-custom-mtcd-radio-app-update-0-9-9.4040505/

(#5904) ivatti10 válasza ApeeT (#5903) üzenetére


ivatti10
aktív tag

Köszönöm, ki fogom próbálni!

ZTE nubia Z60 Ultra

(#5905) espi38


espi38
őstag

sziasztok!
vettem egy junsun androidos fejet,autospecifikus igy minden megy rajta kormánytav car menü stb.
Viszont a hangja förtelmes erős éles hangja van, kevés magas hanggal. hiába van benne hangszinszabalyzó nem tudom levenni, ráadásul a gyári fejhez képest sokkal gyengébben szól.
ezzel amúgy ellennék de a hang minősége hagy némi...
Valaki találkozott hasonlóval? :R

(#5906) Qman78


Qman78
friss újonc

Sziasztok!
Opel astra j-hez Tesla stílusú androidos fejegységgel kapcsolatban tud-e valaki segíteni?
Főleg beállításokban.

Köszönöm.

(#5907) Metti0331


Metti0331
újonc

Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani egy jó Android fejegységet Opel Merivához? 2004-es. Valami relatíve olcsó de jót. Nem kell a legszuperebb, über mega high tech cucc, de GPS, Bluetooth ilyen alapok legyenek rajta. 😊 Köszönöm 😊

(#5908) Cyberjack


Cyberjack
csendes tag

Üdv!

Esetleg valakinek lenne arra ötlete,hogy egy Junsun V1 Pro 8/128 miért kapcsolja ki állandóan a google hely szolgáltatást.
Minden induláskor újra be kell kapcsolni, hogy működjenek a GPS-es dolgok.
Halálosan idegesítő
Amikor megvettem, minden rendben volt vele.
Egyszer felraktam a carwebguru launchert azóta csinálja.
Természetesen volt már factory reset (azóta nem egy a rádió :D) , google felhasználó váltás, de ugyan úgy nem működik. :O

* Iphone 14 Pro Max / Watch 8 *

(#5909) gabor9991 válasza Cyberjack (#5908) üzenetére


gabor9991
őstag

Junsun v1 valahogy leállítható?
Sokat áll a kocsi és mivel a fejegység folyamatosan ébren van csak a képernyő van lekapcsolt állapotban eléggé meríti az akkut.

(#5910) ApeeT válasza gabor9991 (#5909) üzenetére


ApeeT
csendes tag

Nekem nem meríti az akkut, készenlétbe kapcsol ahogy leállítod az autót, ha ez nem történik meg, akkor lehet gond a rossz tápbekötéssel is nekem kb 1 hét állás után kapcsol le teljesen, de a készenlét csak pár wattot fogyaszt.

(#5911) espi38


espi38
őstag

Ezt észre vettem én is!!!
Ha bekapcsolom a rádiót akkor azonnal bejön a képernyő és nem kell megvárni a 20 másodperces bootot :)
Nem tudom én se kikapcsolni teljesen.
Ha nincs gyújtás akkor viszont nem mükszik a gépezet,ha leállítom a motort egy idő után akkor is kikapcsol.
Viszont van egy két idegesítő hibája-telefonkönyvet nem másolja át-valamint azt vettem észre a rádiónál hogy a sztereó jelzés nem világít és valóban monoban is szól-másnál is fenn áll ez a hiba?

(#5912) ApeeT válasza espi38 (#5911) üzenetére


ApeeT
csendes tag

Az pedig szinte biztos, hogy bekötési gond, a piros és a sárga vezetéket fel kellene cserélni, nálam gyújtás nélkül is műxik, csak akkor kapcsol ki ha teljesen elfordítom a kulcsot

(#5913) espi38 válasza ApeeT (#5912) üzenetére


espi38
őstag

oksa,megnézem a kicsi kínai nem tudja,hogy hova kell kötni a gyújtás és állandó pozítív vezetéket :C

(#5914) serbeczki


serbeczki
friss újonc

Sziasztok

CML-PLAY 8702 hangerő szabályzó "gombot" sikeresen elhagytam. Nem sikerült találnom semmi pótlást. Valakinek van esetleg ötlete?

Köszönöm

(#5915) espi38


espi38
őstag

Sziasztok!
Számomra nagy csalódás volt egy junsun androidos fejegység.Nem tudom ki,hogy van vele de számomra felfoghatattlan miért hoznak forgalomba ilyen készülékeket.
Hangminősége talán elfogadható-de hogy a rádió része nem szól sztereóban-vagy hogy a wifi nem csatlakozik ugyanahoz a hálózathoz amihez előzőleg csatlakoztott-pedig a telefonommal osztottam meg a wifit és ott volt mellette-nem beszélve arról,hogy nem tudott csatlakozni az otthoni közvetlen hálózatomhoz annyira gyenge benne a wifi rész ez elképesztő :W :W
Szeretném visszaküldeni az eladónak nem tudom sikerül e :Y

[ Szerkesztve ]

(#5916) ivatti10 válasza espi38 (#5915) üzenetére


ivatti10
aktív tag

Az biztos, hogy gyenge a wifije. Ugyanígy jártam én is, viszont ahogy teltek a napok, és egyre többször próbálkoztam, egyre hatékonyabban megtalálta a jelet. Így 3 hét elteltével meg vagyok elégedve a csatlakozással. Viszont ráió alkalmazást még mindig nem találtam, vagy tucatot kipróbáltam a Playből, de hiába írják, hogy nem kell net hozzá, egyik sem működik net nélkül. A Navradioval meg ugye nem kompatibilis a hardver.

ZTE nubia Z60 Ultra

(#5917) espi38 válasza ivatti10 (#5916) üzenetére


espi38
őstag

Köszönöm,hogy válaszoltál-sajnos elég csöndes ez a topic.
Alin vettem a készüléket elinditottam a refundot aztán meglátjuk mi lesz-bár nem sok esélyt látok arra,hogy visszaveszik.
Ha így lesz muszály vagyok elviselni és szivni a fejjel-mert igaz hogy meghirdettem eladásra de sajnos autóspecifikus nem mindegyik autóban fér el-így kicsi az esély arra,hogy elviszik.
Neked is monoban szól a rádió-pedig a jel erős-nem recseg ropog de rendeltem hozzá egy antenna erősítőt -de véleményem szerint ez nem fogja megoldani ezt a problémát.
Ha marad akkor vennem kell hozzá egy erősítőt amivel remélhetőleg normálisabban és hangosabban fog szólni-bár csak két rca kimenet van rajta :W :W

[ Szerkesztve ]

(#5918) Laci.M válasza ivatti10 (#5916) üzenetére


Laci.M
senior tag

XDA-n nézz szét, ott valaki írt rá saját rádiót.

A többihez még nem tudok hozzászólni, még beépítésre vár nekem a rádió.

Aláírás

(#5919) espi38


espi38
őstag

sziasztok!
Podofo márkáról van valakinek tapasztalata véleménye?
Most küldtem vissza egy AWESAFE androidos rádiót mert monoban szólt a rádió valamint a hangerő és a minőség nem volt jó, wifihez nem akart csatlakozni stb...
Podofonak van V2 plus illetve V6 típusa és ez a V6 ban ahogy néztem jobb erősítővel építették. TDA7850. Segítő építő tanácsokat válaszokat szívesen fogadom :R

(#5920) BluEyes válasza espi38 (#5919) üzenetére


BluEyes
őstag

Szia!
Látom eléggé egyedül vagy itt. :) Az utóbbi heteket androidos fejegységek felkutatásával töltöttem. Nem állítom, hogy kicsit is konyítok a témához, de azért néhány gondolatot megosztok veled meg a topikkal.

Érdeklődtél az egyik kínai "márkáról", meg korábban említettél egy másikat (Junsun), ami ebben a topicban úgymond ajánlott. Nos, megpróbáltam kideríteni az "ajánlás" okát, de semmi különöset nem találtam. A YT-on rengeteg beszerelős, bebootolós video van. Az egyikben a Junsun fej buzgón bootol, és bejelentkezik mint EKIY, ami egy másik Alis "márka". Ebből nekem az jön, hogy a Junsun matricáz, alighanem az összes többi is, azaz van 1 darab gyártó, aki különböző konfigurációkat gyárt, és a rengeteg kínai viszonteladó meg saját logót rak rá, oszt ettől kész is a "márka". Mint a példa mutatja, a logózás néha nem sikerül...

Felmerült az "autóspecifikus" kifejezés korábban. Hát az a Totoyám esetében ennyi: [9 Inch Car Frame Fascia Adapter For Toyota Yaris Vios 2012-2017 Android Radio Dash Fitting Panel Kit] csavarokkal, fülecskékkel. Autó csere esetén elég egy ilyen keretet venni az új típushoz, és át lehet szerelni a megszokott, jól bevált egységet az előző autóból. Persze ha egy ilyen kerettel készre szerelve vesszük a fejet, az ad egyfajta "mi baj lehet" életérzést.

Mivel feljebb arra jutottam, hogy a kínai márkanevek semmi iránymutatást nem adnak, így támpontnak marad a hardver.
Olyan készüléket nem szabadna megvenni, aminek a hw konfigja nem deríthető ki.
Processzor és memória:
Az autós fejek presztízse még a tableteknél is lejjebb van egy arasszal. A gyártó(k?) minden processzorgyártótól az abszolút belépő processzort, illetve a rég elavult 6-8 éves beragadt raktárkészletet veszik meg.
Az 1Gb-2Gb (néha 3Gb) rammal szerelt, 4-8 magos processzoros fejeket én kerülném, ha mégoly olcsók is. A 4 magosok eleve vicc kategória. A Vernee Thor telefonomban van ilyen 8 magos cpu + 3Gb ram. 7 éves a készülék. Ha most újra piacra dobnák, megvenném? Dehogyis!! Elavult, lassúcska, nem segít rajta a Alis reklámszöveg. Az autómba se tenném be ugyanezért.
A számításba vehető processzorok az újabb 8 magosok, a 2xA75 + 6xA55 maggal rendelkező cpu-k. De figyelni kell, mert ugyan az architektúra azonos, a cpu-k teljesítménye korántsem egyforma, durva eltérések vannak köztük. Nem részletezem, gugli mindent elmond. A lényeg: jelen tudásom szerint a legerősebb, legkorszerűbb processzor az androidos kínai fejek piacán az Unisoc UIS7862 processzor. Emellé minimum 4Gb ram, ha több az csak jó, és akkor egy tűrhető teljesítményű, (elvben) jó sebességű fej lesz a kocsiban.
A rádió minősége jórészt a rádiócsipptől függ. Itt próbáljuk a legjobbnak mondott TDA7708 csippeset választani.
Végfok ezekben a komolyabb fejekben szinte mind TDA7850 vagy 7851, ezen nem fog múlni a jó hangzás, azt majd szoftveresen lehet elqrni valami kehes EQ-val. ;)
A BT5.x régóta létezik, ne adjuk alább.
Front és tolató kamera támogatás mindegyikben van, ha igény mutatkozik, akkor keressünk 360 fokban körbetekintést támogató fejet, plusz 4 kamera kell és akkor mindenfele látunk a kijelzőn.
Kijelző szintén elég biztató a komolyabb gépekben, QLED panel, 1280x720, de van durvább 2k kijelzős is, nyilván némi felárért.

Még ejtsünk szót az operációs rendszerről. Én azt gondolom, hogy ha van újabb rendszer a piacon, akkor azt kell választani. Sok típus még a 10-en ragadt, miközben a Droid 12 is elérhető. (a 13 még nem reális a fejeknél).

Nos, per pillanat ennyit tudok segíteni, már ha ez az. :)
Ja, a lényeg, az ajánlás, Navifans a nevük, nem tudok róluk semmit, csak jónak tűnő konfigok, droid12, ennyi. Spec keretük is pl. pont a Yarishoz van, ezért is találtam rá. Felelősséget nem vállalok értük!
[Android 12 UIS7862 Autoradio for Toyota Yaris 2012-2017 Car Multimedia Player Automotivo Bluetooth5.0 QLED Screen Carplay GSP FM]
A TS10 sorozat a nyerő, sokféle autóhoz van beépítőkeretes készülékük.

Üdv BluEyes

[ Szerkesztve ]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#5921) espi38 válasza BluEyes (#5920) üzenetére


espi38
őstag

szia!
Hát köszönöm szépen a szép leírást :R
Az előző visszaküldött fejnél nem volt gond a bekapcsolással-úgy oldotta meg a kis kinai hogy gyújtás kapcsolásávan azonnal bejött-egy hard resetnél kellett várni egy kicsit -de elfogadható sebességgel jött be.
8 magos és társai processzorral szerelt fejeket meg nem forglamaznak az euban illetve nem igazán taáltam-Kínából meg ha rendel az ember akkor akkor arra rájön a vám és áfa.
Akkor nem márka hanem hardver után megyek-csak kérdés hogy az van benne valóságban ami a papíron.
2 hét múlva lesz egy külföldi nyaralásunk oda jó lett volna egy normális fej :)
Keresgetem tovább hátha lesz valami innen a szomszédból. :C
Állítólag a németeknél olcsók ez a kinai fejek de nem találtam meg azt az odalt ahol ezeket meg is lehet vásárolni
Üdv Laci

(#5922) Laci.M válasza espi38 (#5921) üzenetére


Laci.M
senior tag

Alin, illetve a legtöbb webshopnál alapból kifizeted az áfát már elég régóta.

"Price includes VAT"

Aláírás

(#5923) korcsi


korcsi
veterán

Junsun v1/Awesafe PX9 1GB/16GB-ost rendeltem egy Honda Jazz-be, mert a gyári rádió meghibásodott. Ez a memória kiépítés mennyire problémás, ha csak a rádió pótlása lenne a feladata?
Így most majdnem ugyanannyiba kerül, mint egy bontott eszköz.

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#5924) ApeeT válasza korcsi (#5923) üzenetére


ApeeT
csendes tag

Általában az ilyen konfig (1/16)olcsó chipeket is tartalmaz sajnos és a radio chip is ilyen. vételi és minőségi problémák lesznek vele szerintem.
Se RDS se DSP
de ne legyen igazam

(#5925) espi38 válasza korcsi (#5923) üzenetére


espi38
őstag

hello, nem. kellett volna megvenni,az enyémet most küldtem vissza.
RDS még volt, de maga a rádió viszont monoban szólt. /mtk chip volt benne felejtős /Nézegetem egy jó ideje 65-70 ezer alatt nem érdemes venni semmit, inkább gyujtosgessen az ember hozzá :R
.

(#5926) BluEyes


BluEyes
őstag

Fejegységek cpu-tesztje
[link]
Az UIS7862A-k bucira verik a többieket.

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#5927) kate


kate
friss újonc

Junsun For Renault Clio IV 2016-2019 multimédia egységem a hőmérséklet kijelzésekor minuszos értékeket mutat. Mi lehet a gond? Kérem aki tud az segítsen:

(#5928) ApeeT válasza kate (#5927) üzenetére


ApeeT
csendes tag

gondolom a netről szedi az adatokat, lehet nem jól van beállítva a lokáció, ha az autó adatait olvassa be és úgy rossz a kijelzés akkor pass, sok minden lehet de biztos hogy beállítás gond

(#5929) KRISSTUS válasza BluEyes (#5920) üzenetére


KRISSTUS
tag

Én is ugyan így látom/gondolom amit leírtál.
Amit hozzáfüznék:
4PDA-an van egy feketelista amiben a Junsun is benne van, jellemzően azért mert nem azt a hardvert kapod ami a leírásban benne van. Illetve a 7862-es procikhoz még csak Android 10-es (10.0 = API29) van és ezt szeretik átírni 11/12-re, de az API marad 29.
Ez utóbbi más forgalmazókra is jellemző.

(#5930) KonzolKartel

JUNSUN V1 Pro vagymi a szösszel az a gondom, hogy youtube-ban nem működik a fejegységen a vissza gomb. Találkoztatok már ezzel? Legújabb fwt felraktam.

Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007

(#5931) zsnorbi21


zsnorbi21
tag

Sziasztok!

Van egy Awesafe px9 (2+32) fejegységem, maga a cucc jól működött 2 hónapot de a kormányvezérlés miatt pár napja szétkaptam (kihúztam a kábelt lefotózni mi merre, mert nem ment), azóta nem kapcsol be. Elindítom az autót, bejön az Android logo majd újraindul pár másodperc után. Ez megy folyamatosan ameddig a kulcs az autóban.

Support nem tud segíteni, folyamatosan azt mondják hogy telepítsem az új szoftvert amit a beállításokból tudok megtenni, de nem értik meg hogy addig el se jutok.
Sajnos azt se értik, hogy recovery módba hogyan tudom elindítani. Van valami ötletetek? Valaki ismeri ezt a típust, vagy hogy mit tudok tenni?

A reset gomb nyomása 10 mp-ig nem megy, nem történik semmi csak addig nem jön be az android logo.

Köszi!

(#5932) ApeeT válasza zsnorbi21 (#5931) üzenetére


ApeeT
csendes tag

valószínűleg boot hurokba került a gép, elméletileg ha megfelelő formátumban egy pendrive-ra van rakva a firmware, akkor már a boot elején elkezdi a firmware frissitést automatikusan.

(#5933) zsnorbi21 válasza ApeeT (#5932) üzenetére


zsnorbi21
tag

Szuper, köszi, ezek szerint van remény helyrehozni, utána olvasok.

(#5934) zsnorbi21 válasza ApeeT (#5932) üzenetére


zsnorbi21
tag

Erről van esetleg egy leírás hogy pontosan hogyan kell rámásolni, hogy elinduljon?
A frissitest már elküldték, de nem találtam guideot hogy mit hogyan.

(#5935) KonzolKartel válasza zsnorbi21 (#5934) üzenetére

[link]

Itt megtalálsz mindent

Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007

(#5936) korcsi válasza korcsi (#5923) üzenetére


korcsi
veterán

1/32-os készüléket küldtek, bepattintottam. Sokkal több szolgáltatás lenne rajta mint kellene, GPS antennát be se kötöttem, "elvileg" tudna navigálni is, DSP is van.
A rádió jól működik, fog minden adót amit kell, és szól is.

MT8163-asnak vallja magát.

A tartósság lesz még nagy kérdés.

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#5937) fezsoo


fezsoo
aktív tag

Sziasztok. :R
Segítsetek légyszi. Androidos fejegyseggel van gond.
A memória megtelik, ebből adódóan jön a többi hogy néha lefagy, kidob az alkalmazásból. Mit tudok vele kezdeni, mit lehet tenni? [kép] [kép]

Nem az enyém, de én is próbálok megoldást találni.

Samsung Galaxy A70; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f

(#5938) aero. válasza fezsoo (#5937) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Szia, ez nem a RAM, hanem a háttértár. A kérdés, mivel telik meg? Túl sok appot telepítettél / zenét-filmet másoltál / bármi egyébbel töltötted meg az eszközt?

(#5939) fezsoo válasza aero. (#5938) üzenetére


fezsoo
aktív tag

Egy telefon tükröző alkalmazás meg a Ccleaner van rá telepítve. Zenét vagy lemezről vagy BT-on keresztül. Illetve Youtubról. Meg a film is csak online. Ezert sem tudjuk mivel telt meg.

Samsung Galaxy A70; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f

(#5940) aero. válasza fezsoo (#5939) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Akkor a feladat, ki kell deríteni. Itt nincs részletes nézet, hogy milyen kategória foglalja?

(#5941) fezsoo válasza aero. (#5940) üzenetére


fezsoo
aktív tag

Ezeket találtuk. [kép] [kép]
Meg van 3,84gb kepek. De hiaba nyomunk rá. Villan eggyet a kijelző. De nem nyitja meg.

Samsung Galaxy A70; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f

(#5942) aero. válasza fezsoo (#5941) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Galériában látsz valamit? Esetleg Google fotók a készüléken, ami elkezdett szinkronizálni, ahogy beléptél a google fiókodba?

(#5943) fezsoo válasza aero. (#5942) üzenetére


fezsoo
aktív tag

Hizpo logót ad csak be galeriaban. Semmi mást

Ha nem találunk semmit. Ezeken nincs Hard Reset?
Van hogy ezek miatt mar a BT kapcsolat sem tökéletes.

Samsung Galaxy A70; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f

(#5944) aero. válasza fezsoo (#5943) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

A fájlkezelőben mennék utána a dolgoknak, ott talán megtalálod a bűnöst. Van amúgy gyári visszaállítás, ki-ki hová dugja el, gyártója válogatja.

(#5945) espi38


espi38
őstag

sziasztok!
Esetleg valaki ismeri ezt a tipust [link] ,
én rendeltem egy darabot csütörtökön-pénteken átadták a futárszolgálatnak és hétfőn vagyis a mai napon kézhez kaptam-rettentő gyors volt.
8 magos 4/32GB RAM IPS 1280x720 felbontású kijelzővel 52 ezer ftba állt meg-remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket -azért mertem megrendelni mert közel 300db étéklése volt az oldalnak :R

(#5946) KonzolKartel válasza espi38 (#5945) üzenetére

kár, hogy nem lehet tudni milyen proci van benne. Erről majd kérnék egy visszajelzést :)

Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007

(#5947) espi38 válasza KonzolKartel (#5946) üzenetére


espi38
őstag

Nem tudom,hogy hol tudom majd megnézni benne?
Úgy néztem egyébként,hogy a rádió chip is TDA és a végfok nem TDA7833 hanem 7851 elvileg sokkal erősebb,de magát a központi chipre nem írtak tiúst,csak annyit hogy 8 magos-majd meglátjuk.
Várom a keretet hozzá és akkor beépítem.
Egy előző "awesafe" márka egy kalap kaka volt-árban ugyanennyi.
Jó kör volt 9 ezer ft volt a posta és egy fillért nem adott vissza az eladó :(

(#5948) KonzolKartel válasza espi38 (#5947) üzenetére

bármilyen hardware info progival meg tudod nézni. pl. [link]

Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007

(#5949) espi38 válasza KonzolKartel (#5948) üzenetére


espi38
őstag

oksa-linkelek egy képet majd a hardverről-sok pozitív értékelés volt a készülékről

(#5950) espi38


espi38
őstag

sziasztok!
Igértem pár képet a hardverről tessék:

Nem tudom,hogy normális e ez a 60fokos soc hőmérséklet,vajon meddig bírja ebben a hőségben.
A fej leírásában az szerepel nem dolgozik magas hőmérsékleten ,akkor ez micsoda ha nem magas-megkérdezem a kicsi kinait mit szól hozzá.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.